Keď už tak obesiť..tak nie Toma ale Jerryho...Jerry je zákerný myšiak....To on je podľa mňa ten zlý..a nie Tom.Tom je slušný kocúr ktorý si len robí svoju prácu a Jerry mu to kazí a robí mu prúsery..a všetko nakoniec schytá Tom.Je to nefér
Minule som ráno pozerala Toma a Jerryho....Tom pracoval v zoo a šéf sa mu vyhrážal že ak ešte raz bude niekto kŕmiť zvieratá tak ho vyrazí.....a čo nespravil Jerry..hneď bežal s pukancami za opicami.A kto to schytal? Tom (a to chcel len slušne pracovať)
Alebo....Tom mal nového cvičiteľa ktorý ho učil ako obsluhovať svoju paničku.Ona používala na Toma píšťalku a vždy keď zapískala Tom mal priniesť jedlo.Jerry si zobral píšťaľku a stále na ňu pískal a neskôr mu do tých podnosov servíroval rôzne špeciality ako živú chobotnicu.Potom už len šialený výkrik paničky a záber ako cvičiteľ trieska Toma po hlave a Jerry sa smeje.
Tak kto je tu potom zlý? ...
Sama nechápem ako som kedysi mohla mať rada Jerryho..on je len vykresľovaný ako ten dobrý..pričom opak je pravdou
jerry mu to preto robi lebo ho vzdy chcce zjest tom.vo vacsine dielov tom chce zjest jerryho a v tych par dieloch co robi zle tomovi tak mu to robi preto aby ho uz nenahanal furt.vsak nebude si na seba tolko dovolovat jerry.skaredy tom
seba... mozno mi to pomoze na maturach ale najprv rytmusa, budem sa mu smiat do ksichtu ze no co este budes nadavat do mikrofonu? som zvedava, co povies bohu antichrist!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a rytmus mi tu prave sprijemnuje rano
Alebo....Tom mal nového cvičiteľa ktorý ho učil ako obsluhovať svoju paničku.Ona používala na Toma píšťalku a vždy keď zapískala Tom mal priniesť jedlo.Jerry si zobral píšťaľku a stále na ňu pískal a neskôr mu do tých podnosov servíroval rôzne špeciality ako živú chobotnicu.Potom už len šialený výkrik paničky a záber ako cvičiteľ trieska Toma po hlave a Jerry sa smeje.
Tak kto je tu potom zlý? ...
Sama nechápem ako som kedysi mohla mať rada Jerryho..on je len vykresľovaný ako ten dobrý..pričom opak je pravdou