ako som uz napisale do tej ankety pred tym ktora je prave v tejto chvili v Top na č. mieste....tato anketa vlastne nedava moznost vyjadrit sa nerasisticky =P Vazne nechapem vyznam tejto ankety a ani to co tym autor sleduje =P
obchodník s pravidelným príjmom, milo zošikmené oči, exotický vzhľad, mongoloidné črty celkové, v prípade spotrebovania ich stále po Slovensku pobehuje viac ako dosť, a aspoň sa naučí cudziu reč netradičnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
tak by som si z tohoto nevybral ani náhodou.
Ale taký Európan, s atletickou postavou... hmmm
A akí sú?
Ako si mám vyberať?
Čo ak ten černoch okrem občasnej trávy je sukničkár?
Čo ak je ten beloch ťažký alkoholik, čo je rád ak si ráno spomenie, ako sa dostal tam kde sa zobudil?
Čo ak ten "krásny cigan, ktorý nefetuje" je nejaký agresívny, majetnícky bitkár?
Čo ak vietnamec si o sebe myslí, že keď "obchod mu ide" tak je nejaký úžasný a správa sa ako majster sveta?
2. ani jedného
a vobec..tie možnosti su hyper-morbidne..
obchodník s pravidelným príjmom, milo zošikmené oči, exotický vzhľad, mongoloidné črty celkové, v prípade spotrebovania ich stále po Slovensku pobehuje viac ako dosť, a aspoň sa naučí cudziu reč netradičnú