na taký malilinky štát ako sme my, by stačil polovičný parlament, polovična vláda a kumulovana funkcia prezidenta s predsedom vlády, ale to by sme asi boli potom kráľovstvo...
no nič, len tak uvažujem...
pre mňa ako prezident by bol najvhodnejší Róbert Bezák....
Pavlíka by som brala, ALE...
Kisku, ale len kvôli tomu, že je dosť zazobaný už. Aj tak prezident je primalý hráč, takže v podstate je to jedno, len nech už nám nerobí hanbu nádor Gašparovič, prosím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A inak najlepší človek na poste prezidenta by som bola ja, verte, že by sme žili v pohode úplnej, šťastní.
Ak ma vymenujete za ministerského predsedu a ministra vnútra, podporím Vás vo Vašom mocibažnom úsilí.
Uhm..
K téme : Nikoho z vyššie uvedených...
Do volieb už bude disidentka Norika Mojsejová hniť v Ilave.
» kandidat-pavlik.sk/...
a inak asi stale lepsie ako tento senilny kokot co nevie ani po slovensky fluentne rozpravat
Z kandidátov, ktorí za celý čas prichádzali do úvahy najskôr Martina Bútoru. Alebo Radičovú.
Osuského nepovažujem za "president material" ...
Budem zrejme voliť Procházku, ale nie zrovna s nejakou radosťou.
no nič, len tak uvažujem...
pre mňa ako prezident by bol najvhodnejší Róbert Bezák....
Kisku, ale len kvôli tomu, že je dosť zazobaný už. Aj tak prezident je primalý hráč, takže v podstate je to jedno, len nech už nám nerobí hanbu nádor Gašparovič, prosím...