stiahol som si program SaS, pred voľbami si ho prečítam a rozhodnem sa. Z týchto našich politických "stálic" si nechcem veľmi vyberať, lebo všetci robia somariny, majú prešľapy. Vložím svoju nádej asi do nejakej novej strany a uvidí sa až neskôr, či to bolo dobre.
az teraz mi napadlo.. ze vlastne SaS je slov. prerabka.. "SS" proste "S a S"
dufam ze ma teraz 90% birdzu /volici sas/ ukrizuju
uff.. mam hadaciu naladu.. toto nie je dobre..
volit pojdem a je dost mozne ze jednu z ponuknutych stran.. ale ako som uz davnejsie pisal.. nechavam si to pre seba.. kto chce si podla toho co som pisaval a pisem domysli.. kto nie.. tak nie..
potrebujeme zmenu sakra .... toto co tu mame po komunizme neni demokracia ale zlodejmi a financnymi skupinami vytvoreny dokonaly umely kapitalizmus ... kde nas uz sice nedrzia za ostnatym drotom ale radsej nas okradaju ... a ty slovak mozes tak cestovat z holym zadkom .... LUDIA ZOBUDME SA!!!!
ja mam strach volit SaS, len preto, lebo presne takto isla do volieb aj strana ANO, naslubovala hory doly a nakoniec okradla a zmizla, chapem, ze niektore body SaS ma fakt dobre, ... no uvidime a este ma odzrazdza aj ta skutocnost, ze pan Sulik bol poradcom aj u SMERu aj v SDKU, a ked je taky velky ferovy hrac a videl tie podvody preco neodisiel ? hm ktovie...
@chemon A myslíš si, že niekto iný ako SaS to dokáže zmeniť?
To či to dokážu teraz vedieť nemôže nikto, zatiaľ sa ale javia ako najserioznejšia strana, majú dobrý program, sú noví, sú féroví a zatiaľ splnili všetko čo povedali, nemajú pochybnú minulosť ako doterajšie strany a zväčša sú zložení z mladých ekonomov a vzdelancov.
nik ta neukamenuje, ked sulik oznamil ze zaklada stranu ktora sa bude volat "sloboda a solidarita" tak sme sa smiali, ze skratka bude SS
ale SaS je lepsie, da sa to prekladat aj ako Sulik a spam
ale pojdem ich volit, nech ukazu co vedia, Sulik svojim posobenim na MF dokazal ze nieco v nom asi bude, rovnu dan nam chvalil cely svet, tak isto svojou firmou dokazal, ze to vie trafit, presne vedel kedy "objavit kopirku" a taktiez vedel, kedy firmu predat, lebo kopirky si ludia kupia domov
SaS je len lacny populizmus ktore podporuju vsetky "mudre" slovenske media. Ich program je uplne nerealny a suhlasim s niekym kto tu povedal ze mu pripominaju stranu ANO. Stacilo mi ked som sa dozvedel ze jeden z podpredsedov SaS vyznava samanizmus...no nie dakujem
Ako môže niekto voliť stranu ktorá sa tu zjavila z jasného neba ako je strana SaS len preto ju mám voliť lebo teraz sa objavila v médiach a sľubuje hory, doly ktoré nikdy nesplní okrem legalizovania marihuany aby z toho nemali decká zápisi v registri trestov. Veď to len ľudia na hlavu sa dajú ovplyvniť takým čo si a nie normálny ľudia. Richard Sulík veď to je Ďalší Mečiar v politike a nie spása Slovenska.
@tikalok ty si myslíš že ak ho volím tak je môj obľúbený a koho mám iného voliť??? Mi teda poraď?? Maďarov nebudem, KDK a SDKU tak isto nie lebo bicyklistu už nikdy viac mal priestor 8 rokov na realizáciu a nikto iný už nie je lebo ani Mečiara voliť nebudem ktorý dojebal celý štát a SNS tam tiež slabota. Mimochodom SMER začal o čoši skôr ako vstúpil do politiky ale SaS o tej strane som v živote nepočul cca prvýkrát niekedy v jeseni minulého roku.
Hovor si čo chceš ale ja SMER budem voliť tak či onak a so mnou minimálne 38% - 40% ľudí možno aj viac alebo menej.
@daciana@66janica6 sa zobucte detičky, aka ludova strana, všetko sú to byvalí fašisti, otvorte si oči, keby je kotleba na trone tak je slovensko v riadnej piči a nie len slovensko, nepotrebujeme dalše vojny dpč
@revolucion Fico je "na tróne" a už viac v piči sa to byť nedá! Tak mi povedz jediný znak, jediný prejav fašizmu, ktorého sa Kotleba niekedy dopustil? Alebo nejaký iný člen strany Robíš zo seba debílka
@daciana ja by som povedal na tvoju obranu že máš pravdu Kotleba nie je ten koho by sa mal každý báť a porovnávať ho s Hitlerom a také píčoviny do teraz hovoril iba pravdu fakt je taký že naozaj nás Cigáni obmedzujú a terorizujú a nie mi ich aj keď som rodák z dediny z východu Slovenska kde nie je ani jeden cigán ale je to tak sú to proste obyčajné čierne papuľe ktoré už po novom si presadzujú že sú rómovia a nie cigáni to je smiešne že im to štát žerie a hlavne ma dnes nasralo keď som pozeral správy na Markíze že vraj OSN má pocit že Cigáni sú u nás utláčaný a obmedzovaný tak kurva nech si ich zoberú na západ ak sú taký super a nie vytvárajú im podmienky na Slovensku aby ich tu udržali a aby neemigrovali po západnej Európe a my sa tu s nimi máme srať a nedaj bože im niečo povedať lebo sa človek okamžite ocitne na súde za rasizmus to kde sme veď cigáni sú druhý po kamzíkoch tiež sú zákonom chránený ale zase treba podotknuť že v tej strane nie je všetko podľa poriadku sú tam oveľa horší ľudia ktorý by neskôr ukázali čo majú v lebeni tak to netreba dovoliť lebo pokiaľ nám tu nepochodujú nejaký jebnutý a vyholený v uniformách hlinkovej gardy tak je ešte dobre ale potom už človek nebude vyskakovať ak mu budú mieriť zbraňou na ksicht. Kotlebu by raz dva odstavili keby sa dostali do parlamentu nejaký tí pošahaný veď rovnako to bolo aj v Nemecku čiže už nikdy viac sa čosi také nemôže zopakovať a si myslím že chvalabohu sa ani nezopakuje keď že sme už v EU a nemôžme si robiť čo chceme.
A toto vidno v každej druhej ankete o voľbách a ja ani za boha neviem pochopiť, čo je čudné na tom, že aj neplnoletí zahlasujú v ankete s otázkou, "koho by ste volili?"
@pa3cek rozosmial si ma (v dobrom) Tie tvoje domnienky o ďalších fašistických členoch mi pripadajú vtipné. Členovia strany sa vyberajú dôsledne (žiadni úchylní vrahovia, dokonca jeden z členov je policajt), niektorých osobne poznám a viem, že ich snaha je úprimná
Ale aj tak je prinajmenšom naivné, uveriť napr. sas v domnení, že všetky sľuby splnia len preto, že ešte nestihli kradnúť, a zároveň považovať Naše Slovensko za fašistické, aj keď tiež neurobili nič fašistické. To potom môžme všetky strany takto označiť a rovno im ešte aj pridať nálepku "zlodeji" č "klamári", čo by dokonca u niektorých bola aj pravda.
@tunidlo nevieš to pochopiť no ja ti to vysvetlím lebo každý potom poukazuje na kopec ľudí ktorý volia ale v reále nič nezvolia čiže potom sa netreba čudovať že o5 vyhrá SMER a nie opozícia či s ňou SaS.
k @36 a teraz koho si mal iného vybrať???? Keď potreboval čo najviac hlasov a keby bral nejaké iné strany tak by musel tvoriť koalíciu možno ešte väčšiu a čim viac tým by to bol ešte väčší bordel. A poďalšie sa ťa chcem spýtať: Ty máš trocha inteligencie a rozumu alebo sa len pýtaš bludy ak tu náhodou dôjdeš??? To akože volič SMER - u môže zato že Fico vytvoril koalíciu s KZDS alebo s SNS veď to si už volil sama strana a politici v nej a nie voliči SMER - u čiže nechápem prečo mi kladieš otázku na ktorú ti nemôžem zodpovedať aj keď logicky áno ale prečo ho Fico osobne zobral tak už ja neviem nie som ani jeho poradca ani poslanec mňa sa také nepýtaj.. Jedine to vychádza z toho že SDKU nemohol asi zobrať do vlády keď že sú rivali, KDH nechcelo a aj tak bije bandu s bicyklistom a jedine čo ja si pamätám s pred 4 rokov kedy som ešte ja nevolil lebo som mal 17 rokov tak to je že sa rozhodovalo medzi SNS a SMK. Čiže nepýtaj sa ma viac veci o ktorých môžem len typovať a domnievať sa prečo sú tak ako sú.
Ešte s tým že dojebal Mečiar štát tak to bolo keď vládol sám nie teraz čiže nechytaj druhých za slová a nerob tu zo seba akého si vševeda lebo to nie je po prvý krát čo ťa tu tak vidím oksidovať vôbec sa tu nevyjadruješ k veciam ale iba k ľudom a pýtaš sa ich niekedy nezmysli to môžeš robiť na Facebooku komentovať svojích ale nie tu a hlavne štýlom že vôbec tu nie si a zjavíš sa a prvé reakcie máš na niekoho a ešte s blbými otázkami o ktorých nemám ani šajnu prečo je to tak ako to je???
Ahaa a to ti pripadá také smiešne, že si k tomu musel pridať vyrehotaného smajlíka. Iste.
Nie, nemožno povedať, že volič SMERu za to priamo môže svojou voľbou v roku 2006 ...
Možno však povedať, že človek s plánom voliť smer v tomto roku volí človeka, ktorý do vlády zobral najväčších hajzlov, akých mohol a doteraz to nedokázal rozumne zdôvodniť ...
Taký Hríb to určite chcel počuť, ale Fico mu na jeho otázku odpovedať nevedel ...
Mimochodom, prečítaj si moju otázku ešte raz, stojí tam "kto" a na to, myslím, odpovedať vieš
Vidíš a koľko pravdy o tom, či ide o moc, alebo o Slovensko sa ukrýva vo vete "S SDKÚ nemohli, lebo sú rivali"
Ja nevravím, že Mečiar to spravil teraz ... Teraz nie doslova ... Teraz HZDS len pokračovalo vo svojich starých dobrých činnostiach a ich ruky zrejme znova neostali zrovna čisté
A vyjadrujem sa k ľuďom a to často, áno, súhlasím, nevidím problém ....
Neviem, prečo by som to robiť nemohol, ale môžeš mi to kľudne vysvetliť ...
@daciana v pohode veď je diskusia tak treba diskutovať Pozor ja som nikoho nenazval fašistom skôr len prirovnal k fašistovi ale nie že je to to isté. Prepáč nebudem s tebou súhlasiť s tým že všetci členovia pospolitosti sú fakt dôsledne vyberaný nemôže sa pozerať len na to aký je človek vzdelaný a čo vie ale ako zmýšľa, presne tak ako v radách polície(aj keď ja mám s políciou iba dobré skúsenosti keďže máme ako rodina známosti v polícií ) sú čierne ovce tak vo všetkých organizáciach a skupinách na celom svete výnimkou nie je ani SP tam sú tak isto čierne ovce ktoré len čakajú na svoju príležitosť. Najhoršie je že človek sa aj mení už keď je v nejakej organizácií alebo skupine lebo peniaze v dnešnej dobe robia veľa aj s policajtom ktorý bol ešte včera vzorný dnes už nemusí byť to čo bol včera čiže by som sa nespoliehal že je niekto do strany dôkladne vyberaný lebo ten dôraz nie je nikdy 100% lebo nič nie je 100% na tomto svete
@swen precitaj si volebny program a potom mudruj.. Oni chcu len spoplatnit aktivity nad ramec normalneho vyucovania na zakladnych a strednych skolach..
A takychto tem tu uz bolo hafo, volim SDKU a do tychto volieb uz moj nazor nezmeni pravdepodobne nic.
@pernik najserioznejsia strana? To nemyslis vazne? Ved to su farizeji ficovho rangu, ja sa len cudujem kolko ludi sa nechalo oblnut lacnym populizmom. Ale ved dopadnu jak Martinakova pred 4mi rokmi, potom sa mozno prebudia..
@tommyhot srryyyy, ja len vychadzam z toho co prebehlo v mediach. ale ako som sa vyjadril....je to len populisticka strana.....a volit pojdem aj tak inu stranu.
@pa3cek Ja hovorím o strane Naše Slovensko, nie organizácii Slovenská Pospolitosť. A v strane sú naozaj členovia dôsledne vyberaní. To, že je v nej policajt nezaručuje jej správnosť, ale naznačuje to, že nezákonné činnosti tam nemajú miesto. Označiť fašistom alebo prirovnať k fašistovi značí obviniť ho z nejakej činnosti, čiže v tomto prípade je to zajedno. Je možné, že čierne ovce sa nájdu všade, ale v tomto prípade by som povedala, že Smer tých svojich príležitostí vyfarbiť sa využil až až (od rôznych tendrov, cez výbušniny v lietadle, cez nespočetné policajné viac ako prešľapy...). Narozdiel od členov Nášho Slovenska, kde sa nič také neodohralo, čo ich teda v tomto smere stavia morálne vyššie. Ale to o potenciálnych čiernych ovciach máš v každej jednej strane, takže takáto nedôvera by potom mala byť prejavovaná pri každej jednej.
@swen media ako zvycajne pisu hluposti. niekto si za 3 minuty prelistoval 120 bodovy program a uz vynasal zavery.. Ale tiez nejdem volit SaS, su to este vacsi populisti ako smer.. bohuzial.
@tunidlo áno bolo mi to smiešne že aj keď počet voličov SaS narastá ale reáli je to prd platné. Som videl že si vôbec nehlasoval a ani sa inak nevyjadroval tak len preto veď môžeš len neviem prečo sa ma pýtaš keď dobre vieš že kto vzal Mečiara do koalície si myslíš tým že mi zmeníš takou otázkou politické zmýšľanie alebo čo tým sleduješ???
Ja si myslím že Fico sa snaží narozdiel od jeho predchodcu zodpovedať na väčšinu otázok na ktoré sa ho pýtajú a priamo odpovedať nie ako bicyklista že: až na tlačovke dám svoje vyjadrenie prečo sa musí radiť ak je taký úprimný pán Dzurinda k svojím voličom.
Mimochodom otázky ako si mi teraz dal ty tak na takéto otázky ak Fico nezodpovie nemusí sa býť o svojích voličov lebo tieto otázky nie sú pre nás podstatné a životu dôležité. Lebo každý kto volil SMER tak dobre vie čo by rád zodpovedal, aj ty to vieš lenže aj vieš dobre že to nikdy neurobí a ani nemohol ak chcel udržať koalíciu, takže ja nemám a ani žiadny volič SMER - u za potrebu aby mi Fico vysvetľoval prečo a s kým založil koalíciu keď každý človek aj s minimálnou inteligenciou pochopí čo ma na mysli len to nepovie, lebo strana HZDS a SNS mu najviac poškodila toto volebné obdobie a nie že SMER poškodil.
Hej lenže tomu pochybujem že SMER - u ide o moc. SMER nikdy neťažil až teraz na tom aby očierňoval SDKU ale teraz aj trafil do čierneho čiže nebolo to neoprávnené ako zo strany bicyklistu ktorý celé volebné obdobie len kydal. Máš v jednom pravdu že SDKU ide o Slovensko ale aj o moc a už vôbec mu nejde o Slovákov ako obyvateľstvo tí boli počas ich vlády na poslednom mieste doslova boli ako otroci nie občania. Lebo na ľuďoch sa šetrilo a tak sa tvorila ekonomika. Od ľudí sa viac bralo ale rovnak dávalo ba ešte menej tak neviem či to osloví nejaké voliča okrem podnikateľov ktorým bicyklista riadne pomáhal a Bratislavy lebo aj o ňu sa staral ale zbytok Slovenska mu bol ukradnutý a budovať ekonomiku na úkor ľudí tak sa prepočítal kamarát a ešte lákaním automobiliek tým tiež zdvíhal ekonomiku ale inak hovno robil doslova.
Teraz ti ja dám otázku ostali ruky prázdne nejakého predsedu strany od 93 roku??? ja si to nemyslím tak toto by som netvrdil lebo teraz sa ukazuje čo si pán Dzurinda nahrabal čiže za dlh štátu poďakujme bicyklistovi ktorý umelo navýšil ekonomiku ale z kasy si bral ako zo svojho a pral peniaze pre seba a nie že vybudoval Slovensko to neviem ako si niekto môže myslieť.
@pa3cek ako si prisiel na to, ze Dzurinda pral peniaze? Za to ze fico naprdel na nejakej tlacovke? Ved okrem nejakej adresy a nazvu firmy, ktora je podla niektorych informacii napojena na byvalu ficovu firmu R.F. Development nedal ziadne dokazy. Ta jeho hra na prokuratora je smiesna a necudoval by som sa, keby na neho niekto poda oznamenie za zneuzivanie pravomoci verejneho cinitela..
@daciana co ma z tym blondina? mne sa nepacia tie "vtipi"o blondinach. lebo posudzovat ludiii podla farby vlasou je m,aximalna hlupost,nezmysel. a sryyyy, ale o politike sa bavit na tomto webe nebudem, mam svoje nazory a svoje pohlady na rozne aspekty politickeho zivota na slovensku a vo svete. a tie prezentovat na nejakom teen webe nebudem. nieje to totis web o politike,ani politickii web, a asi vetsina uzivatelou je do 17 rokou, takze ich nazori a vedomosti nezodpovedaju mnou vyzadovanej urovny aby sa dala viest z nimi slusna,solidna a vazna diskusia na politicke otasky. dakujem za pochopenie.
@roborossen ved ty si dievca, ci chalan? a uvedomit sa uvedom ty, ked podla veku posudzujes ludiii. ved mozno mam v maji narodenini, takze volit pojdem.
@swen už si začal, tým, že si sa zapojil do diskusie o politike, a nemyslím, že odpoveď na moju otázku je taká zložitá, že by ju nepochopil bežný užívateľ birdzu, pokiaľ si pravda za tým stojíš
@swen Vtip je v tom, že ty tých 18 budeš mať 30.12., včera som si akurat pozeral tvoj profil. A vôbec, nie je to tak davno, čo si tu chodil pod iným nickom, ktorý sa slávne preslávil, a keďže Birdz userov poznám, som si na 100% tým istý, že ešte v decembri si bol 16ročný fracek, lebo si sa v každej diskusii obhajoval tým, že veď ja mám len 16, chapte ma.
Mna by len zaujímalo, že čo tým sleduješ, keď ojebavas, že môžeš ísť voliť, keď nemôžeš
@daciana zapojil, ale len do urcitel urovni,alebo levelu. lebo podla mna nema zmysel tu vies vazne,solidne politicke diskusie. preto som ani neodpovedal-lebo viem ako to tu chodiii.
@roborossen no vtip je v tom, ze ked raz zadas zle datum, uz sa to opravit nedaaa podalsie....ze sem chodil moj brat, je uz ina vec, tak isto to, ze som z jeho nicku zacal pisat ku koncu aj ja . takze je uplne irelevantne vsetko co teraz si napisala.
mna by zase zaujimalo, co sledujes zase ty, ked sa domna staras
@swen v poho mi to môžeš napísať do TS - ky ak ti jednoduchá odpoveď na jednoduchú otázku pripadá ako vysoký level, potom sa asi všetci budeme musieť skloniť pred tvojimi politickými znalosťami a takisto tvojou úžasnou schopnosťou komunikácie keďže "vieš ako to tu chodí" a takisto vieš múdro "naznačovať tvoje znalosti", ktoré potom nevieš doplniť
@roborossen kde sa staram do nejakich volicou nejakej strany? zato ze som napisal ze ma prekvapuje ze niekto voli populisticku stranu? pozri, uvydime po volbach aka bude politika stran.
na vine nie, ved sem nechodiii koli zlym znamkam v skole. co je dobre, lebo mi robil nervi, ako sa tu spraval. on je asi bi(inac bi teraz nemal dievca), webku som mu robil ja, a takisto aj tuto, len....prisiel polrok...a prepadol v skole. tak ma zaracha na net. a pisem jeho stilom? no neviem ze by som niekde nadaval, ako to robil on. ale vies, je este decko, a tiiim tasko vysvetlis inac ma 16, nie 17. neviem preco sa tu robiii starsiiim, plus tie jeho "nazori" a "pribehy"....no neviem.
@daciana uprimne, kazda slusna diskusia tu ma pomerne kratke trvanie. ale ked vznikne nejaka...uplne debilna diskusia alebo anketa...tak je hned v nej "1500" komentou. takze sa niekedy necudujem mladsiemu bratovi, ze sa tu hada z ludmi. napisem ked tak velmy potom tuzis ale asi az cez den, lebo to je na dlhuuuuuuuuuuuuuuuu ts .
@roborossen mne je to srdecne jedno. ja mozem pisat aj tak ako on, lebo ja kaslem na gramatiku na nejakom fore. lebo fora niesu o gramatike len poniektoriii ludia to jaksi nechapu (aspon daco dobre som ho naucil-ze gramatika nieje to hlavne , oco ide vo forach)
ouuuu, a teraz tu namna ides slovickarenim fakt vtipne no sklamem ta "moja". viem viac ako ty a ona. takze nebudem sa pustat do siahlodlhich nekonecnich a zbitocnich diskusiii z vami. jej odpisem v ts nato, co sa pitala. nic viac.
@lordjogi ty tu hovoris o populizme SaS a volis Smer ?
ludia vy ste fakt tak slepi ? vy si myslite, ze SaS "sa tu zjavila z neba" a peticne akcie, kde nazbierali obrovske spusty hlasov a vdaka tomu, sa zaclenili do povedomia, verejne akcie a ankety a pod. to ste prepasli trochu, alebo si sedite na ociach, usiach..a sa cudujete vobec ?
Nie, nemyslím, zmeniť niekomu politické zmýšľanie je zložité ...
Ukázať vadu politického zmýšľania ale zložité nie je a navyše je to často celkom zábavné ...
Hej, Dzurinda robieval často pri otázkach na neho smerovaných priveľké okolky ...
Ale že Fico odpovedá, to snáď nemôžeš myslieť vážne ...
Už len na tie otázky, ktoré mu nie sú príjemné odpovie to, že novinári sú svine, alebo, že opozícia spravila zle toto a toto a toto
To chceš akože naznačiť, že Fico má odpovedať len svojim voličom a ostatných má ognorovať?
A naozaj si myslíš, že aj voličov SMERu táto otázka nezaujíma? ...
Ja si to nemyslím
A samozrejme, SMER je vo všetkom nevinne, lebo on len zobral zlodejov do vlády a kradli predsa oni
Ach, pán ekonóm ... A vieš čo vzniká, keď Dzurinda naláka investorov? ... Pracovné miesta, dobré však?
A vieš, čo nám teraz chýba? ... Žeby pracovné miesta?
Dzurindovi určite šlo o zahraničných investorov a nie o Slovákov, keď uzatváral zmluvy, celkom iste
Neboj, financovanie SDKÚ sa ešte bude šetriť, z okolností snáď bude jasné, či sa niečo nekalé udialo ...
Každopádne súčasná koalícia toho má na rováši dosť a že to bije do očí
Mimochodom, ešte omnoho dôležitejší faktor, ako to, či si niekto zhrabol niečo bokom je to, ako naložil so Slovenskom ...
A veruže bývalá vláda nás naozaj pozdvihla, kdežto súčasná popri kradnutí nič také neurobila ... Sme zadĺžení a bývalá perspektíva, ktorú vybudoval Dzurinda sa pomaly stráca ...
@tunidlo nepresvedcis, ver mi, ale samozrejme tuto "diskusiu" si rad budem citat aj nadalej a suhlas, kradlo sa stale, ale pri takejto transparentnosti kde si z nas fakt robia uz dobry den.. no a ved prvy krok, kde on ukazal, ako bude jeho vlada orientovana uz bola v tom, ze bol ochotny do svojej vlady pribrat extremisticku praviciarsku stranu na cele s takym kompromitujucim clovekom, no a to, ze pribral k tomu este aj meciara, to uz povazujem za tazky zlocin voci statu, kde chce posobit..a jeho neustale nedohodnutia sa s opoziciu a tazka kritika, embargo na informacie, neodpovedanie, zavadzanie su iba znaky nejakeho pseudo-komunistickeho postupu.. a toto ked sa ludom paci ( a tie kauzy okolo su vobec nie utajovane.. ) nikto neodstupi, ziadna sebareflexia, a tym ludom to jednoducho nevadi..tak potom ako o com ?
85 @mezomus si myslíš že budem čítať nejaký bulvár?????,
Ja bicyklistovú prespektívu vieš kde a o tých automobilkách neviem či pre Slovensko to bola dobrá voľba som zvedavý čo bude za 5 rokov s tými automobilkami aby tu ešte boli a nie nekde na Ukrajine alebo v Rumunsku kde robia ľudia ešte za lacnejšie ako u nás.
No veď keď tých novinároch niekedy počúvam tak fakt sa pýtajú pičoviny že až. Väčšinou chcú od neho presné čísla a hlavne čo bude za pol roka alebo rok no chcel by som teba vidieť či by ťa nenasrali takými otázkami.
Neviem či si sa teraz zobudil alebo čo?? Nie len som tým chcel povedať že ty čo ho budú voliť ty sa dovtipia aj samy a tí čo furt na nim vidia niečo tak tých môže mať vieš kde.
Mňa nezaujíma čo si ty myslíš ale ja tom viem že určite ich nemá v láske ani SNS a ani HZDS keby nemusel tak ich určite nemá v koalícií tak mi nepíš tu voloviny prosím ťa.
Nepamätám si aby som písal že SMER je nevinne pre mňa je to menšie zlo ako SDKU a aj pre 40% voličov a to mi stačí takéto číslo ako 20% - 15% ako má bicyklista aj to sú prognózy hlavne zo západného Slovenska a Bratislavy veď všetko sa ukázalo vo voľbách VÚC akú silu má SDKU žiadnu jedine v Bratislave vyhrali a mňa to teší.
@n0win0u ja ti napíšem toľko: Si myslíš že bicyklista dával všetko naznámosť čo robil si pekne vedľa
Pozeral som Na telo vtedy čo chytili toho v Dubline s výbušninou a v Na telo okamžite redaktor a aj Lipšic či kto tam bol už si nepamätám ccheli vedieť od Kaliňáka výšku odškodného pre toho človeka a prečo by to mal Kaliňák zverejňovať??? Nechápem mal pravdu že rovnako to bolo aj s menom dotyčného pána čo sa mu to stalo. Pán nechcel byť otravovaný médiami lenže média ako jednuté jebli jeho meno na titulku no neviem ako vám by sa to páčilo keby si z vás robili príbehy do novín a otravovali stovky novinárov a rovnako by to bolo aj s odmenou. Ešte by ju ani nedostal a už vo všetkých novinách by boli popísané akú výšku odmeny dostal a má. Ako keby za Dzurindu sa nič netutlalo a nič proti štátne nerobilo. Možno ani o tom nevieme čo Dzurindová vláda dojebala a sa to ututlalo ale veď to je jedno vy si budete voliť svoje ja tiež svoje a môj názor nič nezmení tak ako ani váš nie.
@pa3cek na znamost to nedaval, ale tato vlada nema problem ani s tym, ked sa o vsetkom verejne vie
a k tomu odstavcu, asi len tolko, ze dolezita je prevencia, ako sa moze hentake nieco stat ? a ked uz sa stane, tak nech odstupi minister, za takyto "preslap".. a ze nebol jediny..
@87@n0win0u prosím ťa pekne odkiaľ nazbierala SaS hlasy no veď v Bratislave je skoro 700 000 obyvateľov tak odkiaľ asi??? Veď myslím že s čoho má SDKU toľko hlasov z BA a keď teraz nebudú voliť SDKU ale SaS tak sa nečudujem tomu že budú buď druhý za SMER -om alebo tretí za SDKU hlavná vec že oslabia SDKU a že im preberú mladých voličov a nie ako to v médiach hovoria že oberú SMER to si nemyslím lebo SMER v Bratislave nemá skoro žiadnych voličov alebo len minimum.
@pa3cek bol si na nejakej z tych akcii, vies kde sa konali ? tu len trepes do vetra a prazdne reci bez faktov, najprv si prosimta pozri o tom aspon trochu.. povedzme, ze v bratislave moze byt viac sympatizantov s opozicnymi stranami, to preco, si uz vysvetli ako chces ( a o tom nepochybujem, ze ty si to vysvetlis )
a ano smer-u hlasy nezoberu.. to by som aj ja povedal, a ak hej, tak velmi malo a velmi tazko..len co je smutne..
k @94 ankety okrem Bratislavy nikde nikto nepozná tak neviem ako chcú uspieť pár vystúpeniami v TV sú pekne naivný ak si to myslia, lebo takto poškodia SDKU a nie SMER - u
@93 ja stým nesúhlasím že by mal odstúpiť minister keď to bola individuálne chyba ešte som také čosi nepočul že ak niečo dojebe zamestnanec tak že má odtupiť predseda alebo riaditeľ firmy to som ešte nezažil a už tam sa poukázalo na to že aj SDKU robilo cvičenia na letiskách prv to chceli ututlať ale nakoniec to aj tak priznali jediná chyba ktorú uznávam je že to robili za plnej prevádky letiska a hlavne že to pripínali ľuďom ktorý nemali o tom ani šajnu to je fakt smutné lenže teraz je ťažké povedať či im to dal rozkazom minister vnútra alebo ten kto už odstúpil riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície a nie Kaliňák to môžu hovoriť iba tý ktorý videli tie rozkazy. Ja si myslím že keby ten riaditeľ nepociťoval vinu tak by len tak neodišiel zo svojho postu ale by sa snažil dať najavo že len počúval nadriadeného Kaliňáka ale kto ho vie možno mu nič iné neostávalo vedia to len tí zaintersovaný kto povolil robiť cvičenie na letisku za prevádzky a u netušiacich ľudí.
@pa3cek ak zlyha rezort na takejto medzinarodnej urovni a popravde svet sa nam za to smeje..tak by si myslim mal odstupit sef rezortu..neporovnavaj to na urovni nejakej firmy kde niekto pokazi hracku/auto/cokolvek, toto je ina "firma" miniserstvo...no ved uz na niekoho to zvalit museli, a ten si to odpykal..
ak si sledoval vyroky ministra k problematike, a fakty..a to ako menil vypovede..tak neviem ci by si si to takto "ozlomkrky" branil...
a jasne, ze oni neodstupia..necitia tlak zo ziadnej strany, nezada sa im to nemoralne, tak preco..
@n0win0u ja si to nemusím vysvetľovať ja to viem, mimochodom neviem načo by mi to bolo vedieť kde sa konali keďže nie som jeden stých ktorý sa chodí zabávať na akcie k strane ktorá ma absolútne nezaujíma a ani nikdy nebude a si myslím že väčšinu občanov tak isto. Ja si to viem dobre vysvetliť prečo majú v Bratislave opozičné strany viac sympatizantov lebo tam teraz žijem aj ja. Je tam neporovnatelne vyššia životná úroveň ako v ostatných častiach Slovenska čiže tam ak človek zarába 25 000 a vyššie tak prečo by nesúhlasil s politikov SaS a SDKU keďže oni práve vytvárali politiku že ten kto má veľa bude mať ešte viac a ten kto ma málo tak bude mať ešte menej tak pre Bratislavčanov to bolo super tak prečo by nedržali s bicyklistom a hlavne žije tam spústa podnikateľov a tým je Fico trň v oku.
a ja neviem o čom dávate. hlavne @pa3cek šak nemyslíš, že je lepšie mať automobilku, ktorá poskytne 5000 miest na 10 rokov, ako nemať nič? lebo momentálne tu je... čojaviem... hmm... NIČ?
@pa3cek ok v tomto momente, som prestal s tebou o tomto diskutovat, toto nie je akcia v style fico kraja chleba a chodime zabavat ludi.. toto boli peticne akcie, verejne vystupenia a programove vyhlasenia. ano vacsina obcanov, koniec.. toto je vasa vacsina, si predstav, ze su ludia, a nie je ich tak malo, koho zase nezaujima strana SMER-Sociopaticka demokracia..
PRESNE to som vedel, ze povies.. ako inak..o5 sa nemienim bavit dalej ani o tomto ( tiez byvam v Bratislave.. ) a mam uplne iny nazor na to, ze preco je tu tolko volicov opozicie, ale hovorim, o tomto sa nemienim bavit.
Fico je trn v oku vela ludom, len stale je viac tych, co ho velebia..a to mu, bohuzial, otvara priestor a rozvazuje ruky..
@n0win0u ja byť svetovým médiom tak sa vysmejem Dublinu a celému Írsku že také letisko ako oni tak nenašli výbušninu už priamo na letisku ale až vtedy keď boli uvedomený toto je na smiech a tam zlyhal rezort nie na Slovensku. Oni sú na smiech že boli varovaný a urobili z toho takú drámu jebnutý Íri jak z akčného filmu ten chlap mal tu výbušninu hodiť niekde do jazera a bol by pokoj 100% by to tak druhý krát urobil a nie kokotský Íri namiesto toho aby to od neho vybrali a boli ticho tak preto že sa báli že sa prevalí to že majú na letisku chabú ostrahu a zabezpečenie tak si z toho urobili dobrú reklamu akú majú špičkovú políciu a blbý novinári im to zhltli aj s navijakom prečo sa ich nespýtali odkiaľ vedeli o tej výbušnine ak ju na letisku nikto nenašiel a neobjavil ???
@pa3cek ja sa o tom nemienim bavit s tebou..ved ty si oci zakryvas asi naschval...
jebnuti Iri, jebnuti Iri... JEBNUTI SLOVACI clovece!!! pochop to uz..
s tymto clovekom, predpokladam, ze nebudes samozrejme suhlasit, ale kludne ti sem chrstnem jeho citacie :
""Zlyhanie je to systémové. Ak na Slovensku nikomu nechýbajú výbušniny, tak je to vážne ohrozenie bezpečnosti krajiny," dodal podpredseda KDH Daniel Lipšic.
Na Slovensku podľa neho neexistuje žiaden právny predpis, ktorý umožňuje, aby naša polícia dávala zakázané látky ako drogy, rádioaktívne látky, alebo výbušniny do batožiny nič netušiaceho človeka.
"Nič nedovoľuje, aby polícia vystavali slovenského občana trestnému stíhania v inej krajine," konštatoval. Navyše pripomenul, že úrad hraničnej a cudzineckej polície spadá priamo pod velenie Kaliňáka.
"V minulosti bol vždy podriadený pôsobnosti policajného riaditeľa, pán minister to v roku 2007 zmenil a podriadil ho sebe," dodal Lipšic.
a kalinak, sa stale citi, nezodpovedny, a potrestali psovoda.. pozri si tak isto tlacovky s panom ministrom prosimta, predtym ako tu zacnes zase pisat hentake blamaze..
DALEJ :
Policajti podľa pôvodnej írskej verzie postrkali ôsmim nič netušiacim ľuďom čakajúcim na odlet do batožín výbušniny. Slovenská polícia potvrdila existenciu iba dvoch vzoriek, pričom jednu zabudli v kontrolovanej batožine cestujúcich. Navyše tvrdí, že o veci informovala ešte počas letu dublinské letisko, ktoré trhavinu nezachytilo. [ ale Iri su tu ti kokoti, pravdaze, 2trhaviny, jednu zabudnu.. dobre ? ]
Írsky minister vnútra Dermot Ahern bol podľa médií veľmi znepokojený faktom, že írske úrady sa o všetkom dozvedeli až s trojdňovým meškaním. Nariadil vyšetrovanie incidentu, ktorý sa zároveň bude riešiť aj diplomatickou cestou. Slovenské faux pas vyvolalo rozhorčenie aj na írskej politickej scéne.
3DNI OPOZDENIE PROSIM PEKNE.. ja uz neviem, ako ti to vysvetlit, podla teba toto nie su preslapy ?! a to, ze minister zmeni zakon a berie to na seba ( uz predtym ) a ked sa stane incident, tak zrazu to jeho vec nie je ?
@mezomus pozri sa na svoju fotku a svoj profil a potom hovor kto je tu nevyhonený kokotko ťa ľutujem chlapče Na FEI - ku neviem odkiaľ to máš ale ty ani tam nebudeš chodiť síce chodím na školu ktorá má aj takú fakultu ale tým to hasne. Chodím na najlepšiu fakultu technického zamerania na Slovensku ak tu budeš kde som ja a budeš mať aspoň Bc potom sa môžme merať sopliak.
IQ 50 ma možno tvoj tato aj tak vidím že nepoznáš ani hodnoty inteligentného kvocientu lebo podľa toho keby som mal IQ ako si povedal ťažko by som mal ZŠ a nie to ešte FEI - ku čo si spomenul ty na ktorú aj tak nechodím vies si strašne srať do papuľe tej nevymáchanej vidím že doma máš slabú výchovu.
@n0win0u áno presne tam na FCHPT. Má asi proti nej to že by ju nikdy nevyštudoval aj keď nechcem ho podceňovať ale ak človek očierňuje akúkoľvek VŠ tak je úbohý a na nízkej intelektuálnej úrovni smutné ale bohužiaľ videl si sám reakcie dnešnej mládeže. Náhodou pani Ing. Informatici sa majú veľmi dobre čo sa týka práce a peňazí tak nepochopím ako čosi také mohol povedať keď nemá ani šajnu čo je to študovať na FEI alebo akej koľvek vysokej škole.
@pa3cek dla všetkých prieskumov je "naj" VŠ na slovensku porovnateľná z naj mš niekde v ulambatare a vôbec, to, že ty si kompletne tupý kokot a volíš smer sa dosť vylučuje s chodením do čo i len reedukačného zariadenia pre toluénových rómov
@mezomus si pekne úbohy ak posudzuješ človeka podľa toho koho volí chceš mať demokraciu ale nejak ju nepresadzuješ lebo človeka čo nevolí to čo ty tak odsudzuješ a nadávaš mu pekný si holúbok a už som s tebou skončil aj keď ty si začal a hneď ako postiha nie ako človek na úrovní a si sa teraz ukázal ty trapoš že @n0win0u napíšeš že nemáš nič proti FEI a VŠ ale mne napísal toto:
"dla všetkých prieskumov je "naj" VŠ na slovensku porovnateľná z naj mš niekde v ulambatare (smajlík)"
Ja by som chcel vidieť tvoje zdroje prieskumov asi ich robí tvoj foter a mater a aj tvoje vysvedčenia či máš vôbec na MŠ v Ulambatare ty trapoš akýsi nedokojený si fakt na nízkej úrovni a ako vidím tak rozdvojená osobnosť keď píšeš každému niečo iné
@n0win0u Samozrejme...taketo "peticne" akcie, program ktory slubuje zazraky za ktore by sa nemusel hanbit ani Jezis Kristus, podpora nasich antificovskych medii...toto je skutocny populizmus. Fico nikdy nebol populista v takom slova zmysle ako Sulik, pretoze odkedy sa Fico stal znamym, tak sa pre media stal tercom, vsetky ho dookola obvinovali ze je populista,populista...dookola uz dlhe roky....a ludia pritom zabudli co je to skutocny populizmus...a skutocny populizmus je jedine to, co predvadza s podporou medii strana SaS
@mezomus Ak by som mal skatulkovat tak ako skatulkujes ty tak by som ta hodil do skatulky typickeho volica SaS...mlady, naivny, hlupy a ked nema argumenty tak len do prazdna nadavajuci a kopajuci.
@mezomus Inak vsimni si ten rozdiel medzi tebou a nim....on sa vyjadruje v ramci moznosti a tvojich hlupy, detskych, trapnych nadavok slusne, a jediny kto tu preukazuje nizke IQ si svojou "retorikou" ty
@lordjogi musím sa pousmiať. @pa3cek jasne ukázal, že nie je hodný nejakej racionálnej argumentácie, lebo ani on sám neargumentuje racionálne, ako sa ukázalo, keď sa @n0win0u pokúšal o nejakú normálnu diskusiu. je tu pár desiatok komentov, ktoré to dokazujú. je na tom rovnako ako depropex(ty si ten jeho kamarát, ktorý mi tak vehementne nakladal v komentoch pod jeho blogom? .
ja a SaS... nie je koho iného voliť. nepokladám sa za nejakého nohsleda a slepého prisluhovača, nelepím im nálepky, nezbieram im podpisy do referenda(čo je možno aj škoda), len Sulík je môjmu srdcu asi najbližšie. Uvidíme po júny, ale nakoľko sa pravdepodobne nezaradí k vládnucim stranám tak nám toho asi veľa neukáže, ale stále lepšie keď bude niekto "nový" na fica nakladať v TV joj, než dzurinda/mikloš/whoever o ktorom sa verejná mienka stihla za tie roky skurviť(a určite bolo/je pár dôvodov prečo je tá verejná mienka skurvená).
SMER = KSS v oranzovom, populizmus je len zamienkou, skutocnost je taka, ze hrabu len pre seba stylom Ja a Ty. To co urobili za posledne roky bolo velke zlodejstvo (Myto, bomby, bezdovodne policajne zasahy...)
SaS - tvaria sa ze su fajn, ale podla mna to je len velka bublina, akych tu uz bolo pred nimi mnoho
SDKU - nie su najlepsi, ale lepsich na vyber niet
HZDS, SNS a ine smeti - pojdu do vlady aj s diablom, len aby si nahrabali cim viac... SNS bojuje za slovensky narod v dobach, ked je slovensko uz davno samostatne, Slota je len debilny zbohatlicky alkoholik, ktory samozrejme nema ziaden majetok, tie drahe sportove auta, stihacku a ine hracky len financoval, ale prepisat vlastnictvo na potomstvo dokaze aj spinavy deges... Meciar to iste...
SMK = madari debilny, co by najradsej chceli pripojit Slovensko k Uhorsku... ale co ine cakat od ludi, co sa chodia radit do zahranicneho parlamentu
Most = madari, ale aspon im ide viac o zaujmy mensin, nie o zaujmy Madarskej republiky
KDH = nic proti nim nemam, niekedy su az prilis konzervativny...
ine strany = nezaujimave, zbytocne vyhodene hlasy, idealne pre volicov SMERu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
az teraz mi napadlo.. ze vlastne SaS je slov. prerabka.. "SS" proste "S a S"
dufam ze ma teraz 90% birdzu /volici sas/ ukrizuju
uff.. mam hadaciu naladu.. toto nie je dobre..
volit pojdem a je dost mozne ze jednu z ponuknutych stran.. ale ako som uz davnejsie pisal.. nechavam si to pre seba.. kto chce si podla toho co som pisaval a pisem domysli.. kto nie.. tak nie..
na ukrajine maju ze "hlas proti vsetkym"
keby sme mali "hlas proti ficovi" tak to je idealna volba pre mna
nie som rozhodnuty koh, ale SaS urcite nie
To či to dokážu teraz vedieť nemôže nikto, zatiaľ sa ale javia ako najserioznejšia strana, majú dobrý program, sú noví, sú féroví a zatiaľ splnili všetko čo povedali, nemajú pochybnú minulosť ako doterajšie strany a zväčša sú zložení z mladých ekonomov a vzdelancov.
Už len preto by bola pre mňa SaS jasná voľba.
nik ta neukamenuje, ked sulik oznamil ze zaklada stranu ktora sa bude volat "sloboda a solidarita" tak sme sa smiali, ze skratka bude SS
ale SaS je lepsie, da sa to prekladat aj ako Sulik a spam
ale pojdem ich volit, nech ukazu co vedia, Sulik svojim posobenim na MF dokazal ze nieco v nom asi bude, rovnu dan nam chvalil cely svet, tak isto svojou firmou dokazal, ze to vie trafit, presne vedel kedy "objavit kopirku" a taktiez vedel, kedy firmu predat, lebo kopirky si ludia kupia domov
Hovor si čo chceš ale ja SMER budem voliť tak či onak a so mnou minimálne 38% - 40% ľudí možno aj viac alebo menej.
A teraz si môžeš odpovedať na otázku, kto toho Mečiara, ktorý podľa teba do***** celý štát ochotne zobral do vlády
A toto vidno v každej druhej ankete o voľbách a ja ani za boha neviem pochopiť, čo je čudné na tom, že aj neplnoletí zahlasujú v ankete s otázkou, "koho by ste volili?"
Ale aj tak je prinajmenšom naivné, uveriť napr. sas v domnení, že všetky sľuby splnia len preto, že ešte nestihli kradnúť, a zároveň považovať Naše Slovensko za fašistické, aj keď tiež neurobili nič fašistické. To potom môžme všetky strany takto označiť a rovno im ešte aj pridať nálepku "zlodeji" č "klamári", čo by dokonca u niektorých bola aj pravda.
k @36 a teraz koho si mal iného vybrať???? Keď potreboval čo najviac hlasov a keby bral nejaké iné strany tak by musel tvoriť koalíciu možno ešte väčšiu a čim viac tým by to bol ešte väčší bordel. A poďalšie sa ťa chcem spýtať: Ty máš trocha inteligencie a rozumu alebo sa len pýtaš bludy ak tu náhodou dôjdeš??? To akože volič SMER - u môže zato že Fico vytvoril koalíciu s KZDS alebo s SNS veď to si už volil sama strana a politici v nej a nie voliči SMER - u čiže nechápem prečo mi kladieš otázku na ktorú ti nemôžem zodpovedať aj keď logicky áno ale prečo ho Fico osobne zobral tak už ja neviem nie som ani jeho poradca ani poslanec mňa sa také nepýtaj.. Jedine to vychádza z toho že SDKU nemohol asi zobrať do vlády keď že sú rivali, KDH nechcelo a aj tak bije bandu s bicyklistom a jedine čo ja si pamätám s pred 4 rokov kedy som ešte ja nevolil lebo som mal 17 rokov tak to je že sa rozhodovalo medzi SNS a SMK. Čiže nepýtaj sa ma viac veci o ktorých môžem len typovať a domnievať sa prečo sú tak ako sú.
Ešte s tým že dojebal Mečiar štát tak to bolo keď vládol sám nie teraz čiže nechytaj druhých za slová a nerob tu zo seba akého si vševeda lebo to nie je po prvý krát čo ťa tu tak vidím oksidovať vôbec sa tu nevyjadruješ k veciam ale iba k ľudom a pýtaš sa ich niekedy nezmysli to môžeš robiť na Facebooku komentovať svojích ale nie tu a hlavne štýlom že vôbec tu nie si a zjavíš sa a prvé reakcie máš na niekoho a ešte s blbými otázkami o ktorých nemám ani šajnu prečo je to tak ako to je???
Ahaa a to ti pripadá také smiešne, že si k tomu musel pridať vyrehotaného smajlíka. Iste.
Nie, nemožno povedať, že volič SMERu za to priamo môže svojou voľbou v roku 2006 ...
Možno však povedať, že človek s plánom voliť smer v tomto roku volí človeka, ktorý do vlády zobral najväčších hajzlov, akých mohol a doteraz to nedokázal rozumne zdôvodniť ...
Taký Hríb to určite chcel počuť, ale Fico mu na jeho otázku odpovedať nevedel ...
Mimochodom, prečítaj si moju otázku ešte raz, stojí tam "kto" a na to, myslím, odpovedať vieš
Vidíš a koľko pravdy o tom, či ide o moc, alebo o Slovensko sa ukrýva vo vete "S SDKÚ nemohli, lebo sú rivali"
Ja nevravím, že Mečiar to spravil teraz ... Teraz nie doslova ... Teraz HZDS len pokračovalo vo svojich starých dobrých činnostiach a ich ruky zrejme znova neostali zrovna čisté
A vyjadrujem sa k ľuďom a to často, áno, súhlasím, nevidím problém ....
Neviem, prečo by som to robiť nemohol, ale môžeš mi to kľudne vysvetliť ...
inac volit pojdem, len este niesom rozhodnuty koho presne.
A takychto tem tu uz bolo hafo, volim SDKU a do tychto volieb uz moj nazor nezmeni pravdepodobne nic.
@pernik najserioznejsia strana? To nemyslis vazne? Ved to su farizeji ficovho rangu, ja sa len cudujem kolko ludi sa nechalo oblnut lacnym populizmom. Ale ved dopadnu jak Martinakova pred 4mi rokmi, potom sa mozno prebudia..
Ja si myslím že Fico sa snaží narozdiel od jeho predchodcu zodpovedať na väčšinu otázok na ktoré sa ho pýtajú a priamo odpovedať nie ako bicyklista že: až na tlačovke dám svoje vyjadrenie prečo sa musí radiť ak je taký úprimný pán Dzurinda k svojím voličom.
Mimochodom otázky ako si mi teraz dal ty tak na takéto otázky ak Fico nezodpovie nemusí sa býť o svojích voličov lebo tieto otázky nie sú pre nás podstatné a životu dôležité. Lebo každý kto volil SMER tak dobre vie čo by rád zodpovedal, aj ty to vieš lenže aj vieš dobre že to nikdy neurobí a ani nemohol ak chcel udržať koalíciu, takže ja nemám a ani žiadny volič SMER - u za potrebu aby mi Fico vysvetľoval prečo a s kým založil koalíciu keď každý človek aj s minimálnou inteligenciou pochopí čo ma na mysli len to nepovie, lebo strana HZDS a SNS mu najviac poškodila toto volebné obdobie a nie že SMER poškodil.
Hej lenže tomu pochybujem že SMER - u ide o moc. SMER nikdy neťažil až teraz na tom aby očierňoval SDKU ale teraz aj trafil do čierneho čiže nebolo to neoprávnené ako zo strany bicyklistu ktorý celé volebné obdobie len kydal. Máš v jednom pravdu že SDKU ide o Slovensko ale aj o moc a už vôbec mu nejde o Slovákov ako obyvateľstvo tí boli počas ich vlády na poslednom mieste doslova boli ako otroci nie občania. Lebo na ľuďoch sa šetrilo a tak sa tvorila ekonomika. Od ľudí sa viac bralo ale rovnak dávalo ba ešte menej tak neviem či to osloví nejaké voliča okrem podnikateľov ktorým bicyklista riadne pomáhal a Bratislavy lebo aj o ňu sa staral ale zbytok Slovenska mu bol ukradnutý a budovať ekonomiku na úkor ľudí tak sa prepočítal kamarát a ešte lákaním automobiliek tým tiež zdvíhal ekonomiku ale inak hovno robil doslova.
Teraz ti ja dám otázku ostali ruky prázdne nejakého predsedu strany od 93 roku??? ja si to nemyslím tak toto by som netvrdil lebo teraz sa ukazuje čo si pán Dzurinda nahrabal čiže za dlh štátu poďakujme bicyklistovi ktorý umelo navýšil ekonomiku ale z kasy si bral ako zo svojho a pral peniaze pre seba a nie že vybudoval Slovensko to neviem ako si niekto môže myslieť.
@daciana nie, myslim....no....vieme koho....
Sa uvedom, čo píšeš...
@swen Vtip je v tom, že ty tých 18 budeš mať 30.12., včera som si akurat pozeral tvoj profil. A vôbec, nie je to tak davno, čo si tu chodil pod iným nickom, ktorý sa slávne preslávil, a keďže Birdz userov poznám, som si na 100% tým istý, že ešte v decembri si bol 16ročný fracek, lebo si sa v každej diskusii obhajoval tým, že veď ja mám len 16, chapte ma.
Mna by len zaujímalo, že čo tým sleduješ, keď ojebavas, že môžeš ísť voliť, keď nemôžeš
@roborossen no vtip je v tom, ze ked raz zadas zle datum, uz sa to opravit nedaaa podalsie....ze sem chodil moj brat, je uz ina vec, tak isto to, ze som z jeho nicku zacal pisat ku koncu aj ja . takze je uplne irelevantne vsetko co teraz si napisala.
mna by zase zaujimalo, co sledujes zase ty, ked sa domna staras
Aha a na vine je mladší brat...
Zaujímave, že píšete rovnakým štýlom a navyše ste obaja gayovia. Či aj to si len náhodou zle zadal?
na vine nie, ved sem nechodiii koli zlym znamkam v skole. co je dobre, lebo mi robil nervi, ako sa tu spraval. on je asi bi(inac bi teraz nemal dievca), webku som mu robil ja, a takisto aj tuto, len....prisiel polrok...a prepadol v skole. tak ma zaracha na net. a pisem jeho stilom? no neviem ze by som niekde nadaval, ako to robil on. ale vies, je este decko, a tiiim tasko vysvetlis inac ma 16, nie 17. neviem preco sa tu robiii starsiiim, plus tie jeho "nazori" a "pribehy"....no neviem.
Ináč vieš čo vôbec znamena populisticka, keď sa tým tak oháňas? A tiez by ma zaujímala odpoveď, čo sa pýtala daciana ty vyšší level
ouuuu, a teraz tu namna ides slovickarenim fakt vtipne no sklamem ta "moja". viem viac ako ty a ona. takze nebudem sa pustat do siahlodlhich nekonecnich a zbitocnich diskusiii z vami. jej odpisem v ts nato, co sa pitala. nic viac.
A o čom sú teda fóra? Niečo napísať a keď sa ťa opýta niekto na vysvetlenie, odpovedať, ja som vyšší level ako vy, odpovedať teda nebudem?
Zajtra si prečítam rád tvoje vysvetlenie vo fore, budes mať celý deň na to, aby si to vygooglil
vies je noc, teda rano. a uz to cloveku tak nemyslii aby dostatocne dokazal argumentovat a vysvetlovat. preto ked chces, vecer ti napisem.
co mam vysvetlovat? politiku? ok. vecer
aj ked neviem co presne ti mam vysvetlovat v politike ale ok
inac vedela si ze na klavesnici mam "y" pod pismenom "z" , a "z" pod "y"? uznaju mi to ako reklamaciu ze mi nefunguje pocitac ako ma?
len predsudky su proti kazdemu..
inak ked uz @admin maze, tak by mohol dat vzdy aspon vediet ze zmazal.. bo potom clovek hlada hlada a nenachadza..
» www.ukradli.sk/...
» www.oklamali.sk/...
» www.zadlzili.sk/...
ludia vy ste fakt tak slepi ? vy si myslite, ze SaS "sa tu zjavila z neba" a peticne akcie, kde nazbierali obrovske spusty hlasov a vdaka tomu, sa zaclenili do povedomia, verejne akcie a ankety a pod. to ste prepasli trochu, alebo si sedite na ociach, usiach..a sa cudujete vobec ?
Nie, nemyslím, zmeniť niekomu politické zmýšľanie je zložité ...
Ukázať vadu politického zmýšľania ale zložité nie je a navyše je to často celkom zábavné ...
Hej, Dzurinda robieval často pri otázkach na neho smerovaných priveľké okolky ...
Ale že Fico odpovedá, to snáď nemôžeš myslieť vážne ...
Už len na tie otázky, ktoré mu nie sú príjemné odpovie to, že novinári sú svine, alebo, že opozícia spravila zle toto a toto a toto
To chceš akože naznačiť, že Fico má odpovedať len svojim voličom a ostatných má ognorovať?
A naozaj si myslíš, že aj voličov SMERu táto otázka nezaujíma? ...
Ja si to nemyslím
A samozrejme, SMER je vo všetkom nevinne, lebo on len zobral zlodejov do vlády a kradli predsa oni
Ach, pán ekonóm ... A vieš čo vzniká, keď Dzurinda naláka investorov? ... Pracovné miesta, dobré však?
A vieš, čo nám teraz chýba? ... Žeby pracovné miesta?
Dzurindovi určite šlo o zahraničných investorov a nie o Slovákov, keď uzatváral zmluvy, celkom iste
Neboj, financovanie SDKÚ sa ešte bude šetriť, z okolností snáď bude jasné, či sa niečo nekalé udialo ...
Každopádne súčasná koalícia toho má na rováši dosť a že to bije do očí
Mimochodom, ešte omnoho dôležitejší faktor, ako to, či si niekto zhrabol niečo bokom je to, ako naložil so Slovenskom ...
A veruže bývalá vláda nás naozaj pozdvihla, kdežto súčasná popri kradnutí nič také neurobila ... Sme zadĺžení a bývalá perspektíva, ktorú vybudoval Dzurinda sa pomaly stráca ...
Ja bicyklistovú prespektívu vieš kde a o tých automobilkách neviem či pre Slovensko to bola dobrá voľba som zvedavý čo bude za 5 rokov s tými automobilkami aby tu ešte boli a nie nekde na Ukrajine alebo v Rumunsku kde robia ľudia ešte za lacnejšie ako u nás.
No veď keď tých novinároch niekedy počúvam tak fakt sa pýtajú pičoviny že až. Väčšinou chcú od neho presné čísla a hlavne čo bude za pol roka alebo rok no chcel by som teba vidieť či by ťa nenasrali takými otázkami.
Neviem či si sa teraz zobudil alebo čo?? Nie len som tým chcel povedať že ty čo ho budú voliť ty sa dovtipia aj samy a tí čo furt na nim vidia niečo tak tých môže mať vieš kde.
Mňa nezaujíma čo si ty myslíš ale ja tom viem že určite ich nemá v láske ani SNS a ani HZDS keby nemusel tak ich určite nemá v koalícií tak mi nepíš tu voloviny prosím ťa.
Nepamätám si aby som písal že SMER je nevinne pre mňa je to menšie zlo ako SDKU a aj pre 40% voličov a to mi stačí takéto číslo ako 20% - 15% ako má bicyklista aj to sú prognózy hlavne zo západného Slovenska a Bratislavy veď všetko sa ukázalo vo voľbách VÚC akú silu má SDKU žiadnu jedine v Bratislave vyhrali a mňa to teší.
Pozeral som Na telo vtedy čo chytili toho v Dubline s výbušninou a v Na telo okamžite redaktor a aj Lipšic či kto tam bol už si nepamätám ccheli vedieť od Kaliňáka výšku odškodného pre toho človeka a prečo by to mal Kaliňák zverejňovať??? Nechápem mal pravdu že rovnako to bolo aj s menom dotyčného pána čo sa mu to stalo. Pán nechcel byť otravovaný médiami lenže média ako jednuté jebli jeho meno na titulku no neviem ako vám by sa to páčilo keby si z vás robili príbehy do novín a otravovali stovky novinárov a rovnako by to bolo aj s odmenou. Ešte by ju ani nedostal a už vo všetkých novinách by boli popísané akú výšku odmeny dostal a má. Ako keby za Dzurindu sa nič netutlalo a nič proti štátne nerobilo. Možno ani o tom nevieme čo Dzurindová vláda dojebala a sa to ututlalo ale veď to je jedno vy si budete voliť svoje ja tiež svoje a môj názor nič nezmení tak ako ani váš nie.
a k tomu odstavcu, asi len tolko, ze dolezita je prevencia, ako sa moze hentake nieco stat ? a ked uz sa stane, tak nech odstupi minister, za takyto "preslap".. a ze nebol jediny..
Neviem kde robili verejné akcie a
a ano smer-u hlasy nezoberu.. to by som aj ja povedal, a ak hej, tak velmi malo a velmi tazko..len co je smutne..
@93 ja stým nesúhlasím že by mal odstúpiť minister keď to bola individuálne chyba ešte som také čosi nepočul že ak niečo dojebe zamestnanec tak že má odtupiť predseda alebo riaditeľ firmy to som ešte nezažil a už tam sa poukázalo na to že aj SDKU robilo cvičenia na letiskách prv to chceli ututlať ale nakoniec to aj tak priznali jediná chyba ktorú uznávam je že to robili za plnej prevádky letiska a hlavne že to pripínali ľuďom ktorý nemali o tom ani šajnu to je fakt smutné lenže teraz je ťažké povedať či im to dal rozkazom minister vnútra alebo ten kto už odstúpil riaditeľ hraničnej a cudzineckej polície a nie Kaliňák to môžu hovoriť iba tý ktorý videli tie rozkazy. Ja si myslím že keby ten riaditeľ nepociťoval vinu tak by len tak neodišiel zo svojho postu ale by sa snažil dať najavo že len počúval nadriadeného Kaliňáka ale kto ho vie možno mu nič iné neostávalo vedia to len tí zaintersovaný kto povolil robiť cvičenie na letisku za prevádzky a u netušiacich ľudí.
ak si sledoval vyroky ministra k problematike, a fakty..a to ako menil vypovede..tak neviem ci by si si to takto "ozlomkrky" branil...
a jasne, ze oni neodstupia..necitia tlak zo ziadnej strany, nezada sa im to nemoralne, tak preco..
PRESNE to som vedel, ze povies.. ako inak..o5 sa nemienim bavit dalej ani o tomto ( tiez byvam v Bratislave.. ) a mam uplne iny nazor na to, ze preco je tu tolko volicov opozicie, ale hovorim, o tomto sa nemienim bavit.
Fico je trn v oku vela ludom, len stale je viac tych, co ho velebia..a to mu, bohuzial, otvara priestor a rozvazuje ruky..
jebnuti Iri, jebnuti Iri... JEBNUTI SLOVACI clovece!!! pochop to uz..
s tymto clovekom, predpokladam, ze nebudes samozrejme suhlasit, ale kludne ti sem chrstnem jeho citacie :
""Zlyhanie je to systémové. Ak na Slovensku nikomu nechýbajú výbušniny, tak je to vážne ohrozenie bezpečnosti krajiny," dodal podpredseda KDH Daniel Lipšic.
Na Slovensku podľa neho neexistuje žiaden právny predpis, ktorý umožňuje, aby naša polícia dávala zakázané látky ako drogy, rádioaktívne látky, alebo výbušniny do batožiny nič netušiaceho človeka.
"Nič nedovoľuje, aby polícia vystavali slovenského občana trestnému stíhania v inej krajine," konštatoval. Navyše pripomenul, že úrad hraničnej a cudzineckej polície spadá priamo pod velenie Kaliňáka.
"V minulosti bol vždy podriadený pôsobnosti policajného riaditeľa, pán minister to v roku 2007 zmenil a podriadil ho sebe," dodal Lipšic.
a kalinak, sa stale citi, nezodpovedny, a potrestali psovoda.. pozri si tak isto tlacovky s panom ministrom prosimta, predtym ako tu zacnes zase pisat hentake blamaze..
DALEJ :
Policajti podľa pôvodnej írskej verzie postrkali ôsmim nič netušiacim ľuďom čakajúcim na odlet do batožín výbušniny. Slovenská polícia potvrdila existenciu iba dvoch vzoriek, pričom jednu zabudli v kontrolovanej batožine cestujúcich. Navyše tvrdí, že o veci informovala ešte počas letu dublinské letisko, ktoré trhavinu nezachytilo. [ ale Iri su tu ti kokoti, pravdaze, 2trhaviny, jednu zabudnu.. dobre ? ]
Írsky minister vnútra Dermot Ahern bol podľa médií veľmi znepokojený faktom, že írske úrady sa o všetkom dozvedeli až s trojdňovým meškaním. Nariadil vyšetrovanie incidentu, ktorý sa zároveň bude riešiť aj diplomatickou cestou. Slovenské faux pas vyvolalo rozhorčenie aj na írskej politickej scéne.
3DNI OPOZDENIE PROSIM PEKNE.. ja uz neviem, ako ti to vysvetlit, podla teba toto nie su preslapy ?! a to, ze minister zmeni zakon a berie to na seba ( uz predtym ) a ked sa stane incident, tak zrazu to jeho vec nie je ?
IQ 50 ma možno tvoj tato aj tak vidím že nepoznáš ani hodnoty inteligentného kvocientu lebo podľa toho keby som mal IQ ako si povedal ťažko by som mal ZŠ a nie to ešte FEI - ku čo si spomenul ty na ktorú aj tak nechodím vies si strašne srať do papuľe tej nevymáchanej vidím že doma máš slabú výchovu.
"dla všetkých prieskumov je "naj" VŠ na slovensku porovnateľná z naj mš niekde v ulambatare (smajlík)"
Ja by som chcel vidieť tvoje zdroje prieskumov asi ich robí tvoj foter a mater a aj tvoje vysvedčenia či máš vôbec na MŠ v Ulambatare ty trapoš akýsi nedokojený si fakt na nízkej úrovni a ako vidím tak rozdvojená osobnosť keď píšeš každému niečo iné
ja a SaS... nie je koho iného voliť. nepokladám sa za nejakého nohsleda a slepého prisluhovača, nelepím im nálepky, nezbieram im podpisy do referenda(čo je možno aj škoda), len Sulík je môjmu srdcu asi najbližšie. Uvidíme po júny, ale nakoľko sa pravdepodobne nezaradí k vládnucim stranám tak nám toho asi veľa neukáže, ale stále lepšie keď bude niekto "nový" na fica nakladať v TV joj, než dzurinda/mikloš/whoever o ktorom sa verejná mienka stihla za tie roky skurviť(a určite bolo/je pár dôvodov prečo je tá verejná mienka skurvená).
SaS - tvaria sa ze su fajn, ale podla mna to je len velka bublina, akych tu uz bolo pred nimi mnoho
SDKU - nie su najlepsi, ale lepsich na vyber niet
HZDS, SNS a ine smeti - pojdu do vlady aj s diablom, len aby si nahrabali cim viac... SNS bojuje za slovensky narod v dobach, ked je slovensko uz davno samostatne, Slota je len debilny zbohatlicky alkoholik, ktory samozrejme nema ziaden majetok, tie drahe sportove auta, stihacku a ine hracky len financoval, ale prepisat vlastnictvo na potomstvo dokaze aj spinavy deges... Meciar to iste...
SMK = madari debilny, co by najradsej chceli pripojit Slovensko k Uhorsku... ale co ine cakat od ludi, co sa chodia radit do zahranicneho parlamentu
Most = madari, ale aspon im ide viac o zaujmy mensin, nie o zaujmy Madarskej republiky
KDH = nic proti nim nemam, niekedy su az prilis konzervativny...
ine strany = nezaujimave, zbytocne vyhodene hlasy, idealne pre volicov SMERu