Aj ja si myslím Šesták, Hamšík alebo Mucha ten bol v bráne mnohokrát skvelý juniori Weiss či Stoch by si este na nieaké ocenenie mali počkať preda rastú a budú ešte futbalovo rásť
zaujímavé že si tam nedal Škrtela, aj keď je to dosť pochopiteľné keďže fakt stratil formu, prestal hrávať pravidelne v Liverpoole, dokonca bol zaradený do najhoršej jedenástky Premier League, ale aj tak je to jeden z našich naj hráčov, podobne ako Ďurica ktorého tam nevidím..
Máš pravdu nedala som tam Škrtela mňa osobne nieako neoslovil možno to bolo tým, že počas kvalifikácie alebo v tých záverečných hodnotenia k postupu tá pozornosť na neho nebola až taká veľká boli tam hráči, na ktorých sa ta pozornosť smerovala či už Marek Hamšík tam si myslím že ta pozornosť bola veľká alebo Weiss junior ktorý sa istý čas stal na Slovensku stal ,, atrakciou" ja osobne som zazrela mnoho článkov niektoré som aj prečítala. Tie články boli typu aky je tréner otec proste také somariny.
lenže napríklad Weiss tu nemá podľa mňa moc čo hľadať, áno super, všeci sme ho mali za veľkého hrdinu, keď tam ofajčil v Írsku Johnnyho Evansa, veľkú to hviezdu z ManU ( viď video ), ale to je asi tak všetko... do defenzívy bol nulový, a po dvoch zápasoch sa naňho zabudlo lebo herne zapadol medzi našich ostatných hráčov. V klube prakticky nehráva, nevidím dôvod prečo on by sa mal zaradiť medzi našich top hráčov.. Áno je to veľký talent, ale zatiaľ nič nedokázal, vlastne ani neodohral.
Stano Šesták srdcom východniar tak preto ale nie už k veci proste dal dosť gólov aby nám pomohol k postupu je naším naj strelcom v kvalifikácií na MS 2010 napr proti Poľsku strelil v priebehu 2 minút dva góly a otočil zápas v náš prospech s 0-1 na 2-1. Proste Stano Šesták je hráč ale netreba zabudnúť že je len hráčom a na postup či víťazstvo je treba mužstvo.
Druhým mojím favoritom je Weiss ml. ten ukázal že je hráčom skvelé individuálne akcie to nám chýbalo v tíme(keď sa dívam na jeho hru pripomenie mi jedného super futbalistu ktorý tragicky zahynul a volal sa Peter Dubovský ) a konečne je tu niekto kto sa nezľakne a rozvíja hru a hlavne útočí vpred ale zatiaľ je prví rok v reprezentácií tak on má ešte čas na futbalistu roka a má ešte čo ukázať tak možno tak o 2 - 3 roky bude jednotka.
A tretím jednoznačne Mucha brankár ktorý nás podržal nie raz v zápase a ktorý super chytá a robí to čo má a čo sa od neho čaká.
Najviac asi u mňa pohoreli Vitek no ten už svoje ukázal to je pravda ale čo najviac ma sklamal tak Hamšík je to úplne nula na ihrisku keď u niekto nenahrá ani gól nedá jeho by som v reprezentácií nahradil najradšej a nedržal ho tam len ako bývalého Slovanistu je to úplný debil a popleta a nie futbalista hodný reprezentácie.
Úplne súhlasím každý že Hamšík aká hviezda ale podla mna je hviezda tá o ktorej je počuť a ktorá dokázala že do reprezentácie určite patrí. Stano Šesták ten by mal vyhrať anketu( ak sa nemýlim oficiálne vyhlásenie ankety futbalistu roka by sa malo konať niekedy začiatkom jari február asi.)
tých 6 gólov v kvalifikácii podľa mňa nieje náhoda a druhá vec je to východňar a ja som z východu z Prešova .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ak by bola anketa futbalova hviezda tak by vyhral Sewerin a ak by bola anketa tréner roka tak by vyhral oprávnene Weiss starší
Druhým mojím favoritom je Weiss ml. ten ukázal že je hráčom skvelé individuálne akcie to nám chýbalo v tíme(keď sa dívam na jeho hru pripomenie mi jedného super futbalistu ktorý tragicky zahynul a volal sa Peter Dubovský ) a konečne je tu niekto kto sa nezľakne a rozvíja hru a hlavne útočí vpred ale zatiaľ je prví rok v reprezentácií tak on má ešte čas na futbalistu roka a má ešte čo ukázať tak možno tak o 2 - 3 roky bude jednotka.
A tretím jednoznačne Mucha brankár ktorý nás podržal nie raz v zápase a ktorý super chytá a robí to čo má a čo sa od neho čaká.
Najviac asi u mňa pohoreli Vitek no ten už svoje ukázal to je pravda ale čo najviac ma sklamal tak Hamšík je to úplne nula na ihrisku keď u niekto nenahrá ani gól nedá jeho by som v reprezentácií nahradil najradšej a nedržal ho tam len ako bývalého Slovanistu je to úplný debil a popleta a nie futbalista hodný reprezentácie.
tých 6 gólov v kvalifikácii podľa mňa nieje náhoda a druhá vec je to východňar a ja som z východu z Prešova .