Dostali ste sa na opustený ostrov, z ktorého niet návratu späť do civilizácie. Máte však možnosť vybrať si troch hudobníkov, ktorí Vám na tomto ostrove budú robiť spoločnosť. Koho by ste si teda vzali so sebou?
Ale z kazdeho ostrovu je mozny navrat do civilizacie...
Dobry vtip k tomuto:
Po ztroskotání lodi se zachránili dva námořníci na skalnatém ostrově. Jednou takhle při prohledávání skalisek na ostrově objevili jeskyni a v ní poklad obrovské ceny. "Sláva, jsme zachráněni!" zvolali radostně. "Za zlato si koupíme loď a odjedeme odtud jako boháči..."
Alebo:
Dva trosečníci se procházejí po ostrově a najednou docela blízko vybuchne v moři atomová bomba a na obloze začne vyrůstat typický hřib. "Hurá!" jásají oba. "Civilizace je blízko!"
nepaci sa mi ani jeden hudobnik, nepozeram na hudobnikov, ale na hudbu...zato, ked pozeram filmy, hodnotim aj vzhald, predo skala hercov je dost obsirna
ok, vzala by som bryana adamsa, s gitarou by spieval mne, edwardovi nortonovi a daniilovi strachovovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Vangelis
Scott B. Morton
Jack Wall...
Vsetko orchestralny skladatelia...
Dobry vtip k tomuto:
Po ztroskotání lodi se zachránili dva námořníci na skalnatém ostrově. Jednou takhle při prohledávání skalisek na ostrově objevili jeskyni a v ní poklad obrovské ceny. "Sláva, jsme zachráněni!" zvolali radostně. "Za zlato si koupíme loď a odjedeme odtud jako boháči..."
Alebo:
Dva trosečníci se procházejí po ostrově a najednou docela blízko vybuchne v moři atomová bomba a na obloze začne vyrůstat typický hřib. "Hurá!" jásají oba. "Civilizace je blízko!"
Brendona Urieho a ten by mi stačil
Potoom...Wayovic bráškou
ok, vzala by som bryana adamsa, s gitarou by spieval mne, edwardovi nortonovi a daniilovi strachovovi
alizee, katie melua a niekto kto by nam varil a hral na gitare vecer pri ohnicku ..napriklad jose gonzalez
takze Kirka Hammetta, Slasha, Duffa Mckagena, Axl Rosea a Jamesa Hetfielda, JIma Morrisona a dajme tomu Davea grohla