Ja jednoznačne budem voliť tých, ktorí pre občanov SR niečo urobili konkrétne a nie tých ktorí nemajú ani šancu o živorení obyčajných pracujúcich občanov SR ktorý musia žiť z prijmu 310 až 410 eur mesačne a nebudem voliť určite tých ktorí minú denne 400 eur i viac lebo takýto ak nás budú zastupovať a budú sedieť v laviciach NR SR nemajú ani šajnu o živorení z takýchto prijmov. Všakže pán minister s 50 000 eurovou odmenou, čo je napľuvanie voličom do tváre, lebo vidí len svoju kešeň a potom široko ďaleko nič až potom ostatný. Takže budem voliť tých ktorých volím od začiatku - neprevliekam kabát a som toho názoru, že tak urobím niečo čo bude prospešné aj pre SR. Nebudem však voliť mikibandu a zlepenec s gorilou a sasankou to viem zcela určite. Takýto poslanci nemajú čo hľadať v laviciach NR SR...
Birdz nie ej antificovský, ale Smer sú najväčší podvdvníci a "podnikatelia" v parlamente a očividne takých ľudí birdzáci nemajú radi. To, že na nejakom portáli sú negatívne ohlasy na Smer nemusí znamenať, že je proti Smeru, mlže to znamenať iba, že u Smeru veľa dôvodov na tie pozitívne nie je.
@3mm ou tak to došlo k nedozozumeni, ja tvdím, že je, lebo podla mňa birdz tvoria jeho používatelia (zo strany vedenia tu okrem mazania tehotných 14stiek žiadnu aktivitu nevidím)
@3mm birdz, podobne ako väčšina portálov ktoré združujú "mládež" je výrazne antificovský. Čo je pochopiteľné, ľavicové sociálne strany nemajú čo ponúknuť násťročným a spol. Sociálne istoty pre túto skupinu voličov predstavuje vreckové od mamy, nepotrebujú kvôli nim voliť smer.
@stodvacinkar aké istoty poskytuje Smer ? Zvýšenie dôchodkov ? nie veľmi efektívne pokiaľ nevedia ako to financovať, Už len keď sa pozrieš akým spôsobom vytvorili oracovné miesta v takzvaných sociálnych podnikoch kde ľuďom platili okolo 470 mesačne, no tie podniky dostávali za jedného zamestnanca 2000 tak to nebudí vo mne istotu ničoho pozitívneho. Myslím, si že tvoj názor je dosť negatívny na mladých, čo Smer mlže ponúknuť všeobecne komukoľvek ?
@3mm Treba sa na to pozrieť s nadhľadom...cca 40% oprávnených voličov si myslí, že smer im má čo ponúknuť. Ja smer voliť nebudem, ale takým dôchodcom čo živoria na hranici životného minima sa nečudujem, keď urobia odlišné rozhodnutie. Libertariánske programy SaS ich zrejme z logických dôvodov nenadchnú.
@riki137 Po prvé, neznášam, keď niekto nevie hovoriť po slovensky, po druhé neznášam žmurkajúceho smajlíka a po tretie mi tu nebude 15ročný kázať, ako voliť či nevoliť. Stačia Ti také dôvody? Skončila som. Choď spinkať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
je to ako šťuka v rybníku .........filip
Birdz nie ej antificovský, ale Smer sú najväčší podvdvníci a "podnikatelia" v parlamente a očividne takých ľudí birdzáci nemajú radi. To, že na nejakom portáli sú negatívne ohlasy na Smer nemusí znamenať, že je proti Smeru, mlže to znamenať iba, že u Smeru veľa dôvodov na tie pozitívne nie je.
čiže birdz je antificovský
ja som antificovský
@ubosko je antificovský
@23
a ešte nemožem voliť