Ygritte Oberyna, Nedda, zlovkov a Robba, a ešte ďalších ktorý ma teraz nenapadnú a ktorých nechcem spoilerovať. Ale to sa nenaplní, takže ja sa s ich smrťou zmierim a proste idem ďalej, viem že ak by nezomreli, tak by sa dej mohol vyvíjať inak a mohlo by sa stať že by nevznikli hrdinovia potrebný na Posledný boj, ktorý bude až v A dream of spring.
@insomniaa Ak máš na mysli Lady Stoneheart (dúfam že sa to neráta ako spoiler), tak o tej už viem, a som zvedavá akú úlohu bude mať okrem strašenia pocestných a či ju vôbec dajú do seriálu. Alebo myslíš niekoho iného? Vyklop to!
@nymerio324 jaj, prepáč! Ale toto vlastne nie sú spoilery lebo to bolo v asi 10 rokov starej knihe.
Ech... asi niektorého z Direwolves, tí si za smrť nemohli. A možno Robba Starka, ten aj chvíľu vyzeral, že dá na papuľu tým blond hlavám. Inak mi tam nikto nejak nechýba, môj favorit ešte stále žije.
@nymerio324 Ale ja nemám ako vedieť či to vieš. Spoileri by sa mali rátať tak že ak to nie je v seriáli (a je jedno či to bolo v časti ktorá vyšla včera) , tak vtedy je to spoiler. Ibaže zrzka Ygritte v seriáli už bola.
@ygor Tak, to obyčajne s knihami chodí. Tak to bolo aj s C. S. Lewisom (Narnia), J. R. R. Tokienom (Pán Prsteňov) a mnohými ďalšími.
ked ta zrzka zomrela tak som skoro odpadol od smichu jak povedala you know nothing jon snow
ale inac oberyn ... ten skapal akurat ked som ho zacal mat rad
nechcem veľmi spoilovať (asi to už je jedno, ale aj tak), každopádne, otázku pojmem trocha inak...
v seriáli by som najradšej oživil Daria Naharisa - to znamená, že by ho mal hrať herec, ktorý bol v tretej sérii, lebo tento v štvrtej nemá takú charizmu a hlavne štýl
a ešte Jaqena - toho v zmysle, že by som ho najradšej opäť v seriáli videl
z tých, čo reálne umreli, určite Drogo a... no... aj tak to tu už bolo, sorry... určite Oberyn
@matwejo aj by som ti vypísala milión ďalších dôvodov ale je tu príliš veľa spoilerov ktoré moje oči láka čítať aj keď nechcem preto sa radšej odtiaľto vytratím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Mne asi nik zatiaľ nechýba. Pokiaľ tam mám Aryu, tak som spokojná.
omg aspoň hlás spoiler alert...
neviem či zomrel, ale chcel by som naspäť Syria Forela
a syria, oberyna, robba a tu jeho manzelku
ja som reagoval na @0 , nie na @6
@nymerio324 jaj, prepáč! Ale toto vlastne nie sú spoilery lebo to bolo v asi 10 rokov starej knihe.
aj keby to bolo v Starom zákone, ak s tým človek nie je oboznámený považuje sa to za spoiler
@fragile.
A to len ja chcem naspat Droga?
@ygor Tak, to obyčajne s knihami chodí. Tak to bolo aj s C. S. Lewisom (Narnia), J. R. R. Tokienom (Pán Prsteňov) a mnohými ďalšími.
hodor
a ešte Drogo
a Rhaegar Targaryen!!!
ale inac oberyn ... ten skapal akurat ked som ho zacal mat rad
v seriáli by som najradšej oživil Daria Naharisa - to znamená, že by ho mal hrať herec, ktorý bol v tretej sérii, lebo tento v štvrtej nemá takú charizmu a hlavne štýl
a ešte Jaqena - toho v zmysle, že by som ho najradšej opäť v seriáli videl
z tých, čo reálne umreli, určite Drogo a... no... aj tak to tu už bolo, sorry... určite Oberyn
no ak to chces naozaj pocut...ze by sa mala vratit Catelyne Stark
ale za tou zrzkou mi teda vobec nie je luto ja som chcela aby ju zabili...
Vyznelo to agresívnejšie, ako to bolo myslené.
Nie, le som mal strach, že sa mi to bude zobrazovať na ploche a náhodou pochytím spoiler.