Neviem. Ani v jednej z tychto krajin som nebol. Keby som si mal vybrat radsej by som chcel byvat v USA ako v Rusku ale nie preto, ze by som mal USA rad.
Rusko ako krajina sa mi páči viac, viac mi vyhovuje aj tá ich nátura .... takže keby som mala možnosť žiť napr. 1 rok tam či tam, určite volím Rusko .... USA nemám rada a nikdy ma to tam neťahalo.
Na Rusku ma serie jedna vec , že sa im tam príliš hlboko zakorenil ten bývalý jebnutý režim a mám pocit , že ľudia tam zabudli na to naozajstné staré "ruské Rusko"
Každopádne Rusko a hlavne Putin sú jedinou prekážkou tomu aby si pojebaná zločinecká angloamerická sebranka mohla robiť čo chce na tejto planéte , dúfam , že Putin bude pri moci ešte aspoň 20 rokov.
@pesadilla@12 jeho si nevšímaj , on určite aj verí , že WTC zrušili teroristi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
argument roka
Irak??? Afganistan??? Somálsko??? Nič??? To ti nevadí??? To je OK???
Každopádne Rusko a hlavne Putin sú jedinou prekážkou tomu aby si pojebaná zločinecká angloamerická sebranka mohla robiť čo chce na tejto planéte , dúfam , že Putin bude pri moci ešte aspoň 20 rokov.
@pesadilla @12 jeho si nevšímaj , on určite aj verí , že WTC zrušili teroristi