@nikoll92 mne vyhovuju macky. a ako ta moze zradit mi este vysvetli, co take ti spravi aby si pocitovala zradu? ved kazdemu podla vlastnej chuti ked sa jedna o domacich maznacikov.
@nikoll92 ako ta zradi macka? hlavne macka sa vzdy vrati k majitelovy, kd uz pre nic ine tak aspon pre jedlo pri prvom naznaku harajucej sa fenky psa nezastavis ani keby chces a mozes mat v ruke aj najlepsie sladkosti aj cokolvek
@nikoll92 pokial mas taku "dedinsku" macku tak ta beha vsade mozne a doma je len ked sa pride najest maximalne, alebo taku obycajnu tak je nieco medzi a potom tie domace ktore by od teba nesli prec ani na krok Napriklad mne sa velmi paci Sphynx, ta musi byt permanentne s niekym
@11 a podla toho ako ho mas vychovaneho, ked velmi nie, len taky obycajny panelakovy tak sa teba zvysoka kasle inac uz som videl aj macku co apartovala
@mefistofel ja som raz nasiel vonku macku.. kazdy den som sa o nu staral (niekolko mesiacov), nosil jej jest a za odmenu ma doskriabala do krvi... macky su falosne svine, ktore ti oseru hlavu pri prvej prilezitosti.. btw su to asi jedine zvery, ktore zabijaju pre radost
@tommyhot a ludia su co? ludia zabijaju tiez pre radost. A hlavne na macku ktoru nepoznas tak na nu musis ist opatrne aj ked jej nosis jedlo. Najprv sa s nou musis skamaratit inak je utocna.
a macky nezabjaju pre radost. A ked zabijaju tak nie pre svoju ale kvoli majitelovy aby ukazali ze chytila mys aj ked majitel sa vacsinou z toho netesi ked mu donese macka pred dvere mys
@nikoll92 naco mas potrebu okomentovat druhych volbu (co by este bolo v poriadku) a k tomu prilozit nieco ako fakt, ktory je uplny blud? v prvom komente reagujes ako keby bolo dokazane, ze macka ta za kazdych okolnosti pri prvej prilezitosti zradi, ked sa opytam cim tak to zahovaras a koncis pri trapnom LOL. keby si napisala len ze mas tri macky a napriek tomu preferujes svojho psa tak nic nepoviem, ale ten dodatok bol uplne zbytocny.
1. macky su taktiez verne, az na to, ze psy sa prejavuju inak ako oni.
navyse mne macaci charakter pride milsi ako psi, ktori doslove na tebe visi. macky su nezavislejsie, to je cele.
2. macky sa nevracaju len pre jedlo, tak ako aj psy aj oni maju nejaku potrebu lasky, len ako som uz vyssie napisala, inak sa prejavuju.
@mefistofel@9 Mne pes za celých 16 rokov kvôli hárajúcej fenke ani raz neutiekol. Ani keď sa hárala fena cez plot, tak to s ním nehlo takže nerob zo všetkých psov záletníkov
A na všetkých vymenovaných zvieratách sa mi niečo páči, ale pre mňa je najlepšie domáce zviera jednoznačne pes.
a za tým si budem stáť už len kvôli tomu že keď sa napr pohádam s priateľom keď má u nás kocúra viím na mojom havovi zvesené ušká, stiahnutý chvosst, vidí že sa deje niečo zlé... mača si spokojne robí čo chce a má u piči ako sa jeho majiteľ cíti.... proste najväčšia kokotina čo existuje je mačka
@marttina a načo máš ty potrebu na mňa ďalej reagovať a rozpisovať tu romány? lol.. lol ... lol a ešte raz LOL pre teba, aj rofl ak chceš, si môžem písať ako a čo chcem nejaká krpaňa tu do mňa nebude strkať
@nikoll92 smejem sa na tebe, nechajme to tak. si trosku mimo, ale to nevadi. nazory typu macky nemaju dusu mi vobec netrhaju zily, kedze mam vlastne skusenosti s mackami, ale rozpisovat sa tu uz dalej o tom nema zmysel. a smajlikov si nechaj, zidu sa ti do dalsich bezduchych tupych komentov o nicom .
@tommyhot vdaka, ale evidentne nema zmysel reagovat na tuto "slecnu".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@nikoll92 mne vyhovuju macky. a ako ta moze zradit mi este vysvetli, co take ti spravi aby si pocitovala zradu? ved kazdemu podla vlastnej chuti ked sa jedna o domacich maznacikov.
@11 a podla toho ako ho mas vychovaneho, ked velmi nie, len taky obycajny panelakovy tak sa teba zvysoka kasle inac uz som videl aj macku co apartovala
a macky nezabjaju pre radost. A ked zabijaju tak nie pre svoju ale kvoli majitelovy aby ukazali ze chytila mys aj ked majitel sa vacsinou z toho netesi ked mu donese macka pred dvere mys
1. macky su taktiez verne, az na to, ze psy sa prejavuju inak ako oni.
navyse mne macaci charakter pride milsi ako psi, ktori doslove na tebe visi. macky su nezavislejsie, to je cele.
2. macky sa nevracaju len pre jedlo, tak ako aj psy aj oni maju nejaku potrebu lasky, len ako som uz vyssie napisala, inak sa prejavuju.
A na všetkých vymenovaných zvieratách sa mi niečo páči, ale pre mňa je najlepšie domáce zviera jednoznačne pes.
a je jedno pre koho radost zabijaju tie mysi.. kazde jedno zviera zabija len od hladu, alebo v sebaobrane, len macka je rovnaka svina jak clovek
ale v podstate, prečítaj si @14 a @21
každý vie aké sú mačky a ty tu hulákaš
ale psa som uz videl, a niekolkych.
@tommyhot vdaka, ale evidentne nema zmysel reagovat na tuto "slecnu".