@slipknot619 Myslím že kedže som prvý a posledný krát počul jednu pesničku od nich asi pred mesiacom a od Gage viem oveľa dlhšie, tak v mojej ankete by mala mať ona miesto. A nemám rad hardcore hudbu, ani hardrock.
@semirjedebil Prodigy tuším hrajú techno alebo niečo také,neviem. Ale že o Gage vieš ovela dlhšie svedčí o tom že hudbu počúvaš len z MTV alebo z rádia. Gaga ide tuším len rok aj niečo a Prodigy si pamatám ešte ako malý,a oni tak trochu ovplyvnili všetky hudobné žánre,nie nejaké speváčky typu Gaga ktoré si mysla že sa oblečú do masa a hneď ich bude každý milovať.To je všetko,je to tvoja anketa.
@slipknot619 nehovorym ze gagu milujem. len sa mi paci ako spieva. a hudbu pocuvam z radia a na nete. ale ak by si sa opytal kto je slavnejsi tak urcite gaga.
@slipknot619 a nie je? a je osbourne spevak? lebo ak by si sa pytal (hlavne mladeze) tak urcite poznaju skor bieber ako ozzyho. a je to pravda. ale aj tak je urcite bieber spevak taky ze aj mozem zacat spievat, stanem sa gayom a budu ma milovat
@semirjedebil To že určitá časť mládeže je zmagorená kokotmi ako je Bieber je jedna vec,ale kebyže idem do ulíc a pýtam sa ludí určite bude viac ludí poznať Ozzyho ako Biebera. To mi pripomenulo ako Ozzy v jednej talkshow na otázku -Do you like Justin Bieber?- odpovedal -Who the fuck is Justin Bieber?- A ani to nebolo tak dávno,možno pred týždňom...
no urcite su pre mna naj BEP- terajsi hit the time je super a aj väcsina inych songov a Guetta- robi hudbu este krajsou aka môze byt * a ostatni sa tiez daju okrem Swedish House Mafia..no este mi tam chyba Bruno mars
oprav si sluchovody.. tie kopirovania hitov z pred viac nez 20 rokov je uboha tvorba so samymi elektronickymi hlasmi.. proste komercne sracky na entu.. vsetci radio intepreti ako cez kopirak..
dance skupina? najlepšia dance skupina je podľa mňa Flatleyho LotD... k BEP, šitnejšie produkovanú skupinu momentálne hádam nenájdete, lacné A-trakove elektro líznuté starými hitovkami je bohapusté plytvanie Ferginým hlasovým potenciálom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
kedysi som mala rada Nelly Furtado a The Black Eyed Peas, ale to bolo pár rokov dozadu, keď ešte robili dobrú hudbu...
Jednoducho tam nie je čo vybrať si.
alebo
len mozem prizant ze v starych pesnickach je fergie krajsia
ale a black eyed peas ujdu
ja som si myslel, ked som to zbadal na MB, ze uz niekto medzitym zahlasoval a preto nemozes
oprav si sluchovody.. tie kopirovania hitov z pred viac nez 20 rokov je uboha tvorba so samymi elektronickymi hlasmi.. proste komercne sracky na entu.. vsetci radio intepreti ako cez kopirak..
toto je stare dobre BEP, ktore sa aj mne pacilo.
dobre, idem urobit inu anketu. len neviem ci uhadnem co mate radi.