A tie dve čo som ich videl pár minút sú super! Vlastne @bonita už som videl dva krát! A @idea ešte dlžím peniaze tak by mohla povedať kedy už ideme na pivo!
A samozrejme že @transplantovana je super! (divím sa že to sem ešte sama nenapísala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
takžee...
Si daj facku
prečo by som si mal dať facku? sám som si pokazil deň či čo?
A potom ešte pár ľudí ktorý sem chodia, samozrejme.
a ja to tu nebudem vypisovať, tí ľudia, to veľmi dobre vedia
@heatrow Ó,ďakujem
@heatrow
@husky
@zrzkaaa
a táák
...a všetkých, ktorých mám v priateľoch
A ináč tu moc ľudí nepoznám.
A ešte mám rád @mayo a @flamerage
A tie dve čo som ich videl pár minút sú super! Vlastne @bonita už som videl dva krát! A @idea ešte dlžím peniaze tak by mohla povedať kedy už ideme na pivo!
A samozrejme že @transplantovana je super! (divím sa že to sem ešte sama nenapísala
Jéžiš ty si si to pokašlal, akurát som to otvárala že ťa sem medzi prvými napíšem a ty toto! Ach Alex, Alex..
@h8u ach ako si to teraz vyžehlím... zaspievam ti nejaký môj hit?
Prosím si fejrytejl, ale až po tom štvornásobnom rozbití, nech to dobre ladí!!!
a z tých osobných @mardzi93 @cabicabi
Teba neberem jak človeka z birdzu, ale jak Sebastiána proste!!
atď...
@mielikki stalkujem :3 (vdaka nej poznam HEVISAURUS)
je to moj @wale
a ja len dodám, že dúfam, že to vedia
@chevro no od 14teho som v BA hockedy A peniaze nespominaj, mi to pripomina ako keby som ti neviem kolko pozicala a pritom islo len o drobnost
filip
aj keď ho nepoznám osobne...
On to vie tiež
Kvôli NEJ to sem vôbec písať nemusím.
Oni to verím že cítia
a zvyšok mám rád tiež.
Koho naj? veď predsa ICH - Jeho, Ju a tak
(už len pre tie diskusie... ako sledujem, asi sa fest nudíš... ako vidíš, ja tiež, ja píšem )
@dee99 mne by to nevadilo
@luna13 samozrejme ale ju som spoznala najskôr osobne a potom som ju sem dotiahla
A vlastne ešte @heatrow
Tak veľmi pekne ďakujem, som jednoducho sám sebou