nejakeho ozrateho hlupeho incestaca, ktory poznasilnoval vsetky zeny v jeho dedine/meste a potom sa presuval dalej. a vznikol degenerovany narod, ktory si navzajom reprodukciou znasobuje a znasobuje tie retardovane geny.
Slovenský národ sa konštituoval a skonštituoval ešte pred gen. Štefánikom, ktorý napokon Slovákov opustil a vstúpil do služieb Francúzskej republiky. A než by mohol svoju zradu odčiniť, zastihla ho tá nešťastná letecká havária.
@bielogvardejec nik nie je len dobrý alebo len zlý, každý z nich, aj keď ich väčšina (dôraz na slovo väčšina) vníma negatívne, sa zaslúžil aj o mnoho dobrého
K téme: Odjakživa som obľuboval Ľ. Štúra. On a ďalší Štúrovci, ktorí bojovali za slovenské kultúrne dedičstvo, zahrňujúc jazyk, písmo, kultúru, práva, atď. Z tohto hľadiska si pre mňa vybojovali prvenstvo a myslím, že šlo o národovcov v pravom zmysle slova (na rozdiel od tých súčasných v politike, ktorí sa bijú do hrudí akí velikí Slováci to sú).
Na druhej strane, je pravda, že Štúr sa vo svojich textoch do výraznej mieri prikláňal k Rusku. V jeho filozofických textoch dokonca navrhoval jednotné spojenie slovanských národov a ich následné pričlenenie k Rusku, v záujme lepšieho fungovania a lepšej defenzívy voči expandujúcemu západu. To značí, že Štúr možno ani tak nebol za samostatné Slovensko ako také, ale skôr za Slovensko ako fragment vyššie existujúce slovanského národa.
Mňa nepremeníte! Mňa nezlomíte! Slovákom som sa narodil, Slovák som a Slovák budem! A keď vyjdem zo žalára, zas len budem pokračovať tam, kde som prestal. Do posledného dychu budem bojovať za sväté práva slovenského ľudu, za božské práva slovenského národa!
@bielogvardejec@10 to nebola letecká havária ale atentát. Štefanik istý čas robil službičku pre Slobodo murárov ale keď začal vystrkovať rožky že tiež na oplátku chce niečo aj pre svoj národ musel ako nepohodlná osoba byť odstránený.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Voľba extrémistov (Hlinka, Tiso,...) nie je možná. V ankete sa nachádzajú iba pozitívne postavy histórie Slovákov.
a áno, narážala som na tých "extrémistov" zo zátvorky, pochopil si správne
Bernolák dobrovoľne kolaboroval s Nemcami.
Slovenský národ sa konštituoval a skonštituoval ešte pred gen. Štefánikom, ktorý napokon Slovákov opustil a vstúpil do služieb Francúzskej republiky. A než by mohol svoju zradu odčiniť, zastihla ho tá nešťastná letecká havária.
aj ked svätý štefan je skor o osobnost uhorská
hlavne ze ty si genetická výnimka
a z maminej nie su tak zufale
ale rofluj sa kludne, ja si taka nepripadam sice -.-
K téme: Odjakživa som obľuboval Ľ. Štúra. On a ďalší Štúrovci, ktorí bojovali za slovenské kultúrne dedičstvo, zahrňujúc jazyk, písmo, kultúru, práva, atď. Z tohto hľadiska si pre mňa vybojovali prvenstvo a myslím, že šlo o národovcov v pravom zmysle slova (na rozdiel od tých súčasných v politike, ktorí sa bijú do hrudí akí velikí Slováci to sú).
Na druhej strane, je pravda, že Štúr sa vo svojich textoch do výraznej mieri prikláňal k Rusku. V jeho filozofických textoch dokonca navrhoval jednotné spojenie slovanských národov a ich následné pričlenenie k Rusku, v záujme lepšieho fungovania a lepšej defenzívy voči expandujúcemu západu. To značí, že Štúr možno ani tak nebol za samostatné Slovensko ako také, ale skôr za Slovensko ako fragment vyššie existujúce slovanského národa.
zaujimava a vtipna od prirody
ok
A. Hlinka