ako no nie že sa mi páči, ale proste len tú si pamätám oni proste T-mobile spravia vždy také reklamy, že človek či chce a či nie, tak si to zapamätá... ako dnes som čumela na telku celý deň lebo som chorá, a stále ani len neuším akú by mohli mať ostatný operátori reklamu..
najlepsie su tie klasicke.... ale v podstate je mi jedno ake sa robia teraz reklamy len niektore su az priliz chytlave.ako napriklad teraz ta od t-mobile-ahoj kikus tak isto ako minuly rok bola ta -vianoce salala nepipa mobil som zufala.................
Som znechuteny reklamamy a vianocnym osialom ktory tu vladne kazdy rok skor a skor. A hlavne mi lezie na nervy ako sa mobilni operatory tvaria, ze rozumeju potrebam mladym Rozumeju prd ... ale chapem tu taktiku ved sme cielova skupina....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Toto mi moji bráchovia vyspevujú non stop
Proste T-mobile vie robiť reklamy, či skôr najímať dobrých reklamákov
pamatate ?
. . . posledne vyvesena seria bola super, to boli casy.
inac...nebol ten chlap nahodou mastalir?
A tam hore za kominom kocur mydli kocku.
---
. . . toto spustil ucitel telesnej na strednej. Motivacia bola asi tiez z reklamy