- neviem plut, pravdepodobne by som pri tom pokuse oplul seba : / Takze sa ukromnujem len na vtipne , obcas menej vtipne poznamky na adresu cloveka ktoreho mam v nulovej ucte
- zabil by som reklamy ! Nelutostne a kludne si to aj odsedim
- rozhodne drejku
a nie, ze vystiskal , lebo to uz by bolo v mojom svete povazovane za akt naklonnosti , ale rad by som potriasol rukou jednemu gayovi, ktoreho si extra vazim pre jeho postoje a birdz bol prave tou podou, vdaka ktorej som sa k nemu hlbsie priblizil , napriek tomu, ze realne sme si toho vela nepovedali.... ciastocne aj mojou vinou, alebo skor mojou neschopnostou , nedostatkom casu (a som si toho vedomy) , ale to uz je dnes jedno......
takze ak to citas , vec , ze ti blahozelam k dosiahnutym uspechom a stale vravim len tak dalej !
- bezne nadavam semhamforasovi , janici uz pomenej nejak sa unormalizovala v ramci fora..... neviem webku som jej nekukal
- nikoho by som tu nepobozkal...... a vlastne jeden by sa nasiel, ale to si uz necham pre seba
neviem co je usustat
do zadku by som nekopol nikoho , lebo verim, ze prasata citia bolest a na kavu pozvem @drejka , ktora ma rovnez zaistenu uz davnejsie slubenu cokoladu Milku
z toho vsetkeho by som asi najradsej len vystiskala @fr4nk1 - ho. to je take nununu, pri ktorom mam stale dojem, ze ho treba len zabalit do deky, posadit do kresla a vystiskat (ked si toto precita, tak ma zabije)
Pozvala na kavi viacerych. Zvysok aktivit vylucne, ak by si na nich niekto zakladal specialne (s tym, ze oplutie je zdarma a za kazdu dalsiu sluzbu priplatok od 0,5 € do 5 € - dobrovolny prispevok)! Zvihodnena ponuka plati iba, kym sa mi neminu vsetky peniaze (co bude pri cenach kvalitnych kavovin veeelmi skoro) a pre uzivatelov @bluepanter , @snehovavlocka , @hluzar a este mozno niekto, na koho si momentalne nespomeniem
@flussica takže mám u teba kávu (na opátku, ak ma ty nezabiješ, pozvem aj ja teba), môžem ťa s nadšením popľuť (pre šťastie samozrejme) a ešte hocičo z horeuvedenej ponuky, pokiaľ si to doplatím? to je inak veľmi výhodný biznis, pretože tá suma za kávu by sa ti takto mohla aj pomerne rýchlo pri vhodných osobách vrátiť späť
a k @74 to všetko závisí len od toho, ako to vy dvaja myslíte
@bluepanter Chces vediet pravdu? Pochopitelne som uz ani inu odpoved ani necakala od Teba . Ale nehovor dva razy, lebo ak sa nahodou dostanem na STU a nie na design, ale len na architekturu, budem tie doucka vazne potrebovat .
vies o tom, ze kazda snehova vlocka je uplne ina a svojim sposobom sa nenajdu dve rovnake vlocky na svete? No, asi vies. Ale niekde treba zacat predsa, navyse, ak sa Ti dalej chystam zdelit, ze s oplatkami a kavami z Tvojej strany ani nepocitaj, lebo:
a.) by to mozno po tej prvej fiktivnej kavovej stretavke skoncilo so slovami "Uz nikdy viac", alebo
b.)musim minimalne spomenut fakt, ze oplatky ani kavu vlastne nekonzumujem. Ale ked uz, tak caj prijmem s nadsenim. Len pozor - som svina s abnormalne pragmatickym, ekonomickym myslenim v svoj prospech a preto mam casto sklony objednat si to najdrahsie, ak plati niekto iny (ale to uz si si asi aj mohla vsimnut aj vyssie) . (..No, ci tomu uveris, alebo si budes mysliet, ze si robim srandu, to uz je na Tebe. Radsej ostan v tom pozitivnejsie vyznievajucom klame.) A jasneee, oflusaj ma celu - v poslednom rocniku SŠ sa to bude docela hodit, teda myslim to stastie. Ak chces, tieeez Ti mozem oplut oplatku (ci na oplatku..) .
A k @74 a spol; No ako (ne)poznam Pantera, urcite myslel zas na matematiku a ja asi na mrazenu zeleninu, cize to splna kriteria, ze by to mohlo byt pouzite proti Tebe. I ked, ako sa to vezme..
PS: Napokon to je aj tak uplne jedno, co o sebe prezradis, alebo neprezradis - ak nieco povies, urcite to bude pouzite proti Tebe a ak nepovies, aj tak sa najde nieco, co bude proti Tebe pouzite . Myslim, ze sa to da docela definovat prislovim "Z kaluze do blata".
@bluepanter Prosimta, ta uz je daaavno pozvana . Ci nie? Ja som bola vzdy v tom, ze ked sa hovori o matematike z Tvojich ust, musi ist zakonite minimalne o tieto tri veci:
@flussica@124 nuž, ja si teda ešte rozmyslím, kam by sme šli, možnože aby boli všetci spokojní, by bolo najlepšie zájsť na tržnicu, ja ušetrím a ty budeš vo svojom zeleninovom raji... a to nehovorím, že si môžeš teda aj potrénovať počítanie pri stánku s reďkovkami napríklad
@126 To je 1. Bluepanterov matematický zákon? Aj by ma zaujímal druhý, v ktorom by logicky vyvrátil platnosť prvého zákona, ale zjavne sa tomu radšej okľukou vyhol a obrátil pozornosť na tvoju počestnost (alebo skôr početnosť?)
@flussica rozhodne by som si nedovolila urážať ani jedno, ani druhé, i keď v niektorých prípadoch zastávam ich jemné porovnávanie na základe podobných znakov... a teraz si nie som istá, či sa mi to iba zdá, alebo sa nám tuto melanický leopard škvrnitý snažil niečo naznačiť
@bluepanter nemyslím, že by tu šlo o moje zvýhodňovanie, kľudne sa môžeš ponúknuť, či ty nemáš rád mandarínky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
141 komentov
kazdopadne ja sa nevyjadrujem
vystískali-etelnair
pobozkali- etelnair
kopli do zadku-antinim
ošustali- ehm.. nehodí sa to ale @swaan
a ja volím...
vynadali mu @antinim - nemeň zase CSS OMG!!
pobozkali @angel... -heheheee
pozvali na kávu @marleymt -poď na kávu... aj keď ja kávu nepijem ale neva..
ale môžeš ma pokojne aj na piffko...
a pozvanie platí pre všetkých,v zozname "kamaráti"
2. obcas by som najradsej zabila niektorych ale je ich dost
3. @kissmeplease
4. nikomu zo vsetkymi somza dobre
5. pomlcim
6.
7.
8. @dee99 aby som uz konecne vedela ako sa tvari A videla mu do oci pri rozhovore Lebo takto cez net to je dost velky problem
- zabil by som reklamy ! Nelutostne a kludne si to aj odsedim
- rozhodne drejku
a nie, ze vystiskal , lebo to uz by bolo v mojom svete povazovane za akt naklonnosti , ale rad by som potriasol rukou jednemu gayovi, ktoreho si extra vazim pre jeho postoje a birdz bol prave tou podou, vdaka ktorej som sa k nemu hlbsie priblizil , napriek tomu, ze realne sme si toho vela nepovedali.... ciastocne aj mojou vinou, alebo skor mojou neschopnostou , nedostatkom casu (a som si toho vedomy) , ale to uz je dnes jedno......
takze ak to citas , vec , ze ti blahozelam k dosiahnutym uspechom a stale vravim len tak dalej !
- bezne nadavam semhamforasovi , janici uz pomenej nejak sa unormalizovala v ramci fora..... neviem webku som jej nekukal
- nikoho by som tu nepobozkal...... a vlastne jeden by sa nasiel, ale to si uz necham pre seba
neviem co je usustat
do zadku by som nekopol nikoho , lebo verim, ze prasata citia bolest a na kavu pozvem @drejka , ktora ma rovnez zaistenu uz davnejsie slubenu cokoladu Milku
2.-
3. všetci priatelia
4.-
5. ...... nepoviem
6. všetci priatelia
7. -//- ( z lásky :
8. -//-
zabili- @terazticho
vynadali mu- @terazticho
kopli do zadku- @terazticho
2.-
3.-@curtis132
4.- stankovicch
5.-nepoviem
6.-
7.-jednu nemenovanú osobu
8.- Tima
zabil - nikoho
vystískal - @bonita , @pumaamravec
vynadal mu - radiophonic
pobozkal - to tiež nepoviem
ošustal - tot už vobec ne
kopol do zadku - @tomas
pozval na kávu - hocikoho koho som fanúšik alebo ho mám v kamošoch
a este je tu jeden adept na kafe
a k @74 to všetko závisí len od toho, ako to vy dvaja myslíte
zabili - nikoho
vystískali - @orfea2
vynadali mu - @hawran
pobozkali - tých je mooc ale tak napríklad @natashatko @orfea2 @klaudiqaaa ...
ošustali - hmm, neprezradíím
kopli do zadku - nikoho -.-
pozvali na kávu - pershing363 ^^
2. zatial ma nikto tak nevytocil
3. @elenari
4. nikomu
5. to sa nehovori
6. tych je vela
7. to sa nehovori
8. @dieromantic
@elenari ved o to mi prave islo
2. uchylakov
3. všetkých, čo mám v priateľoch + ešte pár, ktorých tam nemám ale najviac @mateko @dee99 @lochnessko
4. a tak ja nenadávam
5. ehm...
6. také ja nepraktizujem
7. uchylakov a potom ešte pár ľudí, ale nemajú tu účty
8. kávu veľmi nepijem, ale keď už... @natalinqa @birdz1 @domiki25 @ladypetushqa @magorka @rebeka166 atď
2. wampirekiss
3. tak toto nikoho
4. wampirekiss
5. tak taký tu nie sú
6. toto neviem jak myslíte
7. zase wampirekiss
8. ďakujem Miško, ale kávu ja nepijem
inak ani ja kavu nepijem to sa iba tak hovori ale v podstate si mozes dat cokolvek nie?
no vdaka, ved aj ja teba potom na stretku
2. nezabíjam, ja som mierumilovný človek
3. moje platonické lásky @n0win0u , @husky , @hov ädo
4. @darkizz za túto diskusiu, pri ktorej musím rozmýšľať
5. nie je definované o aký bozk sa jedná, ale je fakt, že je veľa chlapov, ktorých by som rada pobozkala
6. "ošústali" na také slovo ani nebudem reagovať
7. @mezomus -a. Lebo je to on, to je dostatočný dôvod
8. @sarah_whiteflower (veď my aj budúci týždeň ideme )
pobozkali... ja viem koho, aj on to vie
vystískali... @lucy92
Pozvať na kávu... @hov ädo a @stage
2. @diossos69
3. @owad , @sarah_whiteflower @lenuska175 @whiteangel3 @mixelle
4. @hajzelodkosti (ale to nie je novinka)
5. @lenuska175 @temperaencullen
6. - asi nikto
7. - nikto
8. @mixelle @fialka89 @mirkova
zabila by som @janulceq
vystiskala by som @cy3aha
vynadala by som @janulceq
pobozkala. hm ... neviem
neošušťávam ľudí
neviem
a pozvala by som na kávu (čaj). všetkých
zabil - ...neviem
vystískal - @kathrinsow
vynadal mu - neviem
pobozkal - @kathrinsow
ošustal - nevim čo to je, takže asi nikoho
kopol do zadku - neviem prečo, ale zišiel mi na rozum @semhamforas ...nič proti tebe, ale ma to napadlo
pozval na kávu - všetkých
@eraser =D Keď sa človek dusí, každý modrá
A za čo to všetko? Za to ŽE TY SI MI UKRADLA WEBKU?
Daj sa liečiť kým je čas.
@eraser ty beťár
vies o tom, ze kazda snehova vlocka je uplne ina a svojim sposobom sa nenajdu dve rovnake vlocky na svete? No, asi vies. Ale niekde treba zacat predsa, navyse, ak sa Ti dalej chystam zdelit, ze s oplatkami a kavami z Tvojej strany ani nepocitaj, lebo:
a.) by to mozno po tej prvej fiktivnej kavovej stretavke skoncilo so slovami "Uz nikdy viac", alebo
b.)musim minimalne spomenut fakt, ze oplatky ani kavu vlastne nekonzumujem. Ale ked uz, tak caj prijmem s nadsenim. Len pozor - som svina s abnormalne pragmatickym, ekonomickym myslenim v svoj prospech a preto mam casto sklony objednat si to najdrahsie, ak plati niekto iny (ale to uz si si asi aj mohla vsimnut aj vyssie) . (..No, ci tomu uveris, alebo si budes mysliet, ze si robim srandu, to uz je na Tebe. Radsej ostan v tom pozitivnejsie vyznievajucom klame.) A jasneee, oflusaj ma celu - v poslednom rocniku SŠ sa to bude docela hodit, teda myslim to stastie. Ak chces, tieeez Ti mozem oplut oplatku (ci na oplatku..) .
A k @74 a spol; No ako (ne)poznam Pantera, urcite myslel zas na matematiku a ja asi na mrazenu zeleninu, cize to splna kriteria, ze by to mohlo byt pouzite proti Tebe. I ked, ako sa to vezme..
PS: Napokon to je aj tak uplne jedno, co o sebe prezradis, alebo neprezradis - ak nieco povies, urcite to bude pouzite proti Tebe a ak nepovies, aj tak sa najde nieco, co bude proti Tebe pouzite . Myslim, ze sa to da docela definovat prislovim "Z kaluze do blata".
- scitanie
- odcitanie
- snehovavlocka
@126 To je 1. Bluepanterov matematický zákon? Aj by ma zaujímal druhý, v ktorom by logicky vyvrátil platnosť prvého zákona, ale zjavne sa tomu radšej okľukou vyhol a obrátil pozornosť na tvoju počestnost (alebo skôr početnosť?)
@snehovavlocka I. Ano, zelovoc by bol super . Ale redkovky uz teraz nebudu dobreee...
II. Ano, ano, on sa zjavne rad obracia pozornost tam, kam nema .
Darmo, je to zviera...
@snehovavlocka Poviem urcite nieco suhlasne .
Hm.. nemyslis, ze by sme zvierata nemali urazat porovnavanim s ludmi?
@bluepanter nemyslím, že by tu šlo o moje zvýhodňovanie, kľudne sa môžeš ponúknuť, či ty nemáš rád mandarínky?
ale dal by som si z
aké z?
veta mala ešte pokračovanie, no cenzúra mi ho zatrhla a "z" tam zostalo osamotené
aké neslušnosti mi adresuješ?
kto vravel, že sú cenzurované neslušnosti?
a čo? značky?