to akoze co sa tyka vzhladu len? ci coho? lebo ak celkovo toho, ako maju ludia radi postavy z HP, tak si mylsim, ze vacsina ma rada Snape-a, nie Hermionu.
@esmik , mne sa ani nepaci koli tomu kto ju hra ale koli tomu jak cely cas z nej ide ...opovrhnutie a arogancia ku vsetkemu co je okolo nej ...je to sexy
jéj, tak ja sa zopakujem, najradšej mám severusa snapea a harryho pottera, len v sedmičke mi prišiel už viac nadpozemský, ale správny debil, ako má byť, no a keď som bola adolescent, bola to hermiona, pravdaže, ale hermionou sa skôr cítim skutočne v realite, čítanie, zodpovednosť, sebavedomie, prísnosť, vytrvalosť, preto pre mňa prestala byť zaujímavá až na tie jej známky punkt..... z filmovín mám najradšej harryho pottera, radcliffe má u mňa špeciálne miesto, ktoré dokrášľuje zvyšok tria, a ešte špeicálne mám rada hagrida z knihy
Severus Snape, Draco Malfoy, Bellatrix Lestrange, Fred a George, Pansy Parkinson ale najradšej mám Severusa!!! Je super! A Draco Malfoy sa mi páči skôr ako chalan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ako inak
Ak by som mala vybrať niekoho z pozitívnych postáv, asi by to bola Luna.
Ron, Fred, George, Tonksová, Bellatrix, Luna, Neville, Sirius, Snape, Lily, Lupin...