Viem, ze podobnu anketu som nedavno zaklada (ci si prajete predcasne volby), ale teraz je otazka viac priama. Moznosti po predcasnych volbach su podla prieskumov preferencii jasne - Fico alebo Pelle. Naozaj by ste ich viac chceli na poste premiera nez Hegera?
@azizi@7 tu skutocne plati, ze je to prast ako uhod...
zalezi od priorit... teraz nas moze tesit ze sa kradne menej, ale vlada je zas v situacii ze "obchoduje zakony" a je zrejme, ze nie je schopna ich tvorit, vymyslat a pripravovat..
pri tamtych by stat fungoval, i ked by z neho zas odlievali peniaze..
ano, asi by sa v sekunde zastavili procesy a ktovei ako by skoncili vsetci dobri prokuratori... bojim sa to si predstavit..
ale alternativa nie je.. pravica sa vybija na kulturnych vojnach a nik nie je schopny v nich potlacit ego a zacat konat pre ludi...
a medzi nami.. i keby tam bol vyber sulik, simecka, majersky, kollar (spolu), tiez by to ziadna vyhra nebola...
@7 Na to, ako usilovne sa u nas udrzuje status quo, to cele az moc prezivas. A ci si niekto miliardu ukradne pre seba alebo ju prejebe vramci nejakeho svojho napadu ala Tomas Harustiak, je uz detail.
Keby mal Matovic moznost vladnut miesto Fica, vytvaral by uplne rovnake deficity ako on.
V mojej minulej ankete ste vsetci hlasovali, ze chcete predcasne volby a teraz, ked dam realne moznosti, co by sa stalo po volbach, nehlasuje skoro nikto
Tak ja neviem, vy si naozaj myslite ze premierom by bol Sulik alebo Simecka? Lebo nie, neboli by...
@kobra@24 Ale naozaj nechápem, ako môžeš veriť, že Pelle ani Fico by vládu nezložili... tiež tomu chcem veriť, ale nejde mi to. prieskumy hovoria inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
zalezi od priorit... teraz nas moze tesit ze sa kradne menej, ale vlada je zas v situacii ze "obchoduje zakony" a je zrejme, ze nie je schopna ich tvorit, vymyslat a pripravovat..
pri tamtych by stat fungoval, i ked by z neho zas odlievali peniaze..
ano, asi by sa v sekunde zastavili procesy a ktovei ako by skoncili vsetci dobri prokuratori... bojim sa to si predstavit..
ale alternativa nie je.. pravica sa vybija na kulturnych vojnach a nik nie je schopny v nich potlacit ego a zacat konat pre ludi...
a medzi nami.. i keby tam bol vyber sulik, simecka, majersky, kollar (spolu), tiez by to ziadna vyhra nebola...
@yacopsae @5 Ktoe Dominik?
Keby mal Matovic moznost vladnut miesto Fica, vytvaral by uplne rovnake deficity ako on.
Tak ja neviem, vy si naozaj myslite ze premierom by bol Sulik alebo Simecka? Lebo nie, neboli by...
Situacia, v ktorej je Matovic zavrety v blazinci