dosť záleží od povahy konkrétneho psa, od rodičov...môže byť aj do bytu pokojne, poznám takých zo troch, čo majú ľudia v byte...ale na druhej strane poznám aj takých, ktorí potrebujú výbeh ako sibírsky husky
ja mám dvoch..hlúpy určite nie sú ale musia mať veľký výbeh..starká má tiež sučku v byte a je v pohode ale naši dvaja by sa z uzavretom priestore zbláznili..
úžadný podľa mňa, celé detsvo som s jedným vyrastala a takého psa by som brala a žil v byte, nevyzeral, že by tam trpel alebo mal nedostatok pohybu, bol venčený dosť.
mám španiela (cavaliera) a potrebuje výbeh ako každý iný pes. Ja by som určite vnútri v dome psa nemohla mať a toto plemeno sa mi zdá byť už aj väčšie na to ale na druhej strane poznám ľudí s vlčiakmi, husky a dogami v byte, záleží ako si ho naučíš...ten môj je typicky poľovnícky, na vychádzke stále snorí v norách a drží si stopu
Býva tvrdohlavý, takže treba možno trochu viac energie a trpezlivosti venovať výcviku. Môže byť v byte. Kamoška má kokra na záhrade a stále len škemre, že chce byť dnu Inak moja havina mala ako šteňa kamarátku čiernu ang. kokeršpanielku, veľmi jemná bola voči nej, ale aj aktívna, šikovná. Sa zvykli aj hodinu naháňať
makky, hladky, mojkaci, ale neviem, ci to ma rad, pekny, ne uplny prcek a ani obor, taky skladny, ale stojim si za tym, ze kazdy pes patri len do domu. si myslim, ze pre susedov v bytovke je to hrozne cez steny pocuvat stekajuceho hafanka...joooj ako rada by som cesala taku uzasnu srst jak ma koker, len neviem, ci to ma rad., lebo je to otrava behat za psom s kefou, ked treba...a podla mna su polovnicke psy skupinou, ktora ma najviac peknych psov. potrebuju aj pohyb, co je super.
@spacebound Ahoj ja mam kokeršpaniela anglickeho a máme ho doma v byte je to najkrajšia najlepšia hafina na svete.. poslúcha a rozumie čo sa jej povie som rada že ju mam Je to taky náš maznačik ale vie aj poriadne postrážiť byt takže sme spokojní.. už má 4 roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kľudne si daj..ale ak máte parkety tak radšej nie bo si polame nohy bo to behá jak salene
nas kokrspaniel polku zivota bol na byte kde mu bolo fajn a teraz uz doziva na dome kde mu je tiez fajn ale aj tak chce byt vnutri.
osobne ti ho neodporucam lebo pusta vela chlpov a budes ich mat doslova vsade
» www.dogforum.sk/viewtopic.php?f... » www.dogforum.sk/viewtopic.php?f...