ahojte...chcem sa sem pridat s problemom, ktorz asi vecsina y vas uy mala...royoberat bz sa to tu dalo aj na niekolko stran, ale ja to uy nerada royoberam, tak iba v skratke....mala som chalana..moyno sa aj vam stalo, ye po 2mesiacoch, co ste s nim boli i
Prečo by bola chudera? Každý sa môže slobodne rozhodnúť kedy a komu vlezie do postele. Ja na tomto prípade nevidím nič zlé....a hlavne nič nezvyčajné. Poznám dievčatá ktoré sú úplné svätine, ale keď to na nich príde.... Možno aj na ňu to prišlo. Takže vôbec sa nečudujem....skôr ma iritujú slová:A PRIVLIEKOL AJ TU KURVU!!!.. Prepáč, ale to je môj názor.
jaj...dragon...pozri...ta baba uziva tabletky od 13...a kedze ju videl asi 3 krat za emsiac, nemyslim, ze je to v pohode....moomj nazor j etaky, ze je to svina ...ten chalan myslim...a ta baba?vobec si sama seba nevazi.....
Podla mna je to tiez v pohode...a baby su blbe...lebo ked sa niektora s niekym vyspi uz onej howoria ako o kurve...a to sa mi zda dost divne,kedze ju ani nepoznaju,len pocuju ze sa s niekym vyspala...JE TO UBOHE!!!ale na druhej strane ked pisal ze ta ma rad,tak aj ten chalan je trochu mimo...ale zase si vybrat medzi sexom,alebo babou ktoru ma rad,ale neda mu...tak je asi jasne ze co by si 99% chalanov vybralo,takze sa moc nediv tomu
Peter1172...pises ze mas rad baby, s ktorymi sa da pokecat...preco si tam teda nenapisal, ze mas rad take,ktore ti daju na 1krat??hm???.....rozmyslaj trosku....ja nesudim ludi podla toho s kym sa vyspali...akurat ze o tejto babe uz trosku toho viem....
prepac Drag-on ale to je moj nazor a to si budem mysliet o kazdej jednej ked spravi nieco take. ale to je len preto, ze dievcata sa delia na take skupinky- take ktore to daju hocikomu ci ho uz poznaju alebo nie, a take ktore maju celkom v poho vyvinuty mozog a vedia kde je hranica.
zastanem si dragona: keby sa ta baba vyspala s chalanom ktori je zadany bola by to kurva pica ale pokial bol dotycny chalan volny a nemal zavezky tak na tom ozaj nevidim nic zle a je to ciste jej osobna a podotykam SUKROMNA VEC! zaujimalo by ma ako si sa to dozvedela hmm
citujem typka: keby sa ta baba vyspala s chalanom ktory je zadany bola by to kurva pica...
neznasam ked ludia nadavaju na tu babu co sa vyspi s chalanom ktory je zadany, pri tom ona nikoho nema... zamyslite sa, ta baba nikoho nepodviedla to ten chalan je ten kokot co podvadza svoju frajerku... mimo temy, ale nedalo mi nekomentovat to. lebo keby toto stalo naopak chalan co nikoho nema by sa vyspal s babou co je zadana, tak zase by bola ta baba pica kurva a co ja viem co... chalanom sa vzdy vsetko prepecie
Typek....hmmm...je to pravda, je to jeho aj jej osobna vec...ale mne tu islo ciste len o to, co ten chalan rozprava.....mne napise, ze ma lubi, ze naozaj iba MNA ma rad, ale ked sa ho sptyam preco spal teda z inou, povie ze bol opity.....a ze :SOM SLOBODNY TAK SI MOZEM ROBIT CO CHCEM!!...takyto pristup k niekomu, koho lubi mat nema...a sex bez lasky je podla mna iba vyuzitie!!!!!...
a este...Typkovi....ja som to tusila...najprv....potom mi to povedalo par ludi z mesta, de byvam....a potom, mi to povedal jeho naj kamos....a aby som nemala uz vobec ziadne pochybnosti o tom, ci sa s nou vyspal,vcera mi to potvrdil, ked som sa ho to pytala...on mi totiz nedokaze zatajit nic, pretoze vie, ze chcem a vzdy sa pravdu bohuzial dozviem:: ....a este mi vcera pisal, ze .ANO, VYSPAL SOM SA S NOU...NEVIEM CO KU NEJ CITIM, ALE VIEM, ZE LUBIM TEBA!!!!...co mi na to poveis???....este stale si myslis, ze to je v pohode???
takze povedal ti to jeho naj kamos hmm to je teda pekne skurveny buzerant ten chalan lebo tym podrazil aj tu s ktorou sa vyspal eah oO hentu som pretiahol bleeeeeeeeeee! ale inak ja tiez lubim niekoho s kym nikdy nebudem keby som sa teraz vyspal s niekym inim bolo by to podvadzanie? hmm jediny rozdiel je v tom ze v mojom pripade to ta osoba nevie
dovolim si predpokladat ze hovoris o antikoncepcii.Co je na tom zle,ze sa zodpovedne postavila k svojmu zivotu?Myslim si,ze ta "kurva" vobec nemusela tusit,ze dotycny ma nejaky priatelku ci kamaratko- priatelku, ktoru lubi.A dalej je na nej s kym vlezie do postele, nie?
Podla mna na 15 rocnu babu su taketo problemy priskoro, aj ked to od toho chalana je sebecke. Je pravda, ze kazdemu chalanovi ide o sex, ale nie je to u kazdeho na prvom mieste. Ja by som napr. nechcel ist hned do postele a chcel by som, aby medzi mnou a dievcatom najskor bolo nieco viac ako len telesna pritazlivost. Sex je podla mna uplne normalna prirodzena vec. No sme ludia a nie zvierata a mali by sme vediet ovladat svoje prirodne pudy.
Poznamka: Som ateista a napriek tomu mam taky nazor.
podla mna ten chalan je chudak a to welky!!! a on je kurewnik a nie tamta...akoze sorry ale co ak ona newedela ze ma nejaky wztah??? lebo aj mne sa par krat stalo ze som zacala z jednym chodit a po par dnoch som zistila ze ma ete inu, ale nespala som, aspon to lebo by som wyzerala ako... mno hm..ani sa newyjadrujem.. a ked som to zistila, taq som si tamtu wyhladala a upozorinila ju na jej chalana ktory ju welmi miluje!!!a samozrejme ze som ho nechala aj ja!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
neznasam ked ludia nadavaju na tu babu co sa vyspi s chalanom ktory je zadany, pri tom ona nikoho nema... zamyslite sa, ta baba nikoho nepodviedla to ten chalan je ten kokot co podvadza svoju frajerku... mimo temy, ale nedalo mi nekomentovat to. lebo keby toto stalo naopak chalan co nikoho nema by sa vyspal s babou co je zadana, tak zase by bola ta baba pica kurva a co ja viem co... chalanom sa vzdy vsetko prepecie
Marek-69: hej, kokotiny a este aj picoviny...
pseudovážne infantil problémy.
dovolim si predpokladat ze hovoris o antikoncepcii.Co je na tom zle,ze sa zodpovedne postavila k svojmu zivotu?Myslim si,ze ta "kurva" vobec nemusela tusit,ze dotycny ma nejaky priatelku ci kamaratko- priatelku, ktoru lubi.A dalej je na nej s kym vlezie do postele, nie?
Poznamka: Som ateista a napriek tomu mam taky nazor.