Ahojte, máte niekto skúsenosti s kokosovým olejom? Čítala som že je dobrý na zuby, vlasy... ale hlave čo ma zaujíma, že je dobrý na chudnutie. Tiež som tam čítala že 2 lyž. denne naštartujú metabolizmus a aj schudnete. Ale ako to je s tými 2 lyž.?
no ak nahradis kalorie zo sacharidov kaloriami z tuku z kokosoveho oleja tak ano, metabolizmus bude efektivnejsie palit tukove zasoby ktore mas na sebe. Ak budes mat kaloricky deficit.
ale nemysli si ze priamo z neho budes chudnut a prijat do zaludka ho mozes hocijako.
@foxie ja cvičím a aj zdravo jem ale mám problém s metabolizmom,,, áno ľudia chcú všetko rýchlo ale viem že to nejde. Nikdy som si nedala nejaké tabletky na chudnutie alebo ničo podobné. Každý hovorí že stačí toto zjesť, nemusíte sa hýbať a schudnete. Ale ja nie som taká hlúpa že by som na to skočila. Nič nie je zadarmo, na všetkom treba pracovať. Ja som tým olejom chcela len naštartovať metabolizmus(a tým sa chudne). @wewo ďakujem
ja som cca pred rokom a pol tiez uz zacal so sebou robit, odvtedy som dal dolu zhruba 20 kil, aj ked dost som sa poslednou dobou zasekol, neviem si na to fikto najst cas
hlavne si daj pozor na kalorie zo sacharidov. Samozrejme nemozes ich uplne vylucit lebo mnoho zdravych veci ich obsahuje (ovocie, zelenina - ale sacharidy z nich su aj tak v pohode), no hlavny zdroj energie by mali byt zdrave tuky a bielkoviny. Je to jednoduchsie nez sa zda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale nemysli si ze priamo z neho budes chudnut a prijat do zaludka ho mozes hocijako.
@wewo ďakujem
ja som cca pred rokom a pol tiez uz zacal so sebou robit, odvtedy som dal dolu zhruba 20 kil, aj ked dost som sa poslednou dobou zasekol, neviem si na to fikto najst cas
hlavne si daj pozor na kalorie zo sacharidov. Samozrejme nemozes ich uplne vylucit lebo mnoho zdravych veci ich obsahuje (ovocie, zelenina - ale sacharidy z nich su aj tak v pohode), no hlavny zdroj energie by mali byt zdrave tuky a bielkoviny. Je to jednoduchsie nez sa zda