tak fajn, je tu kopec kktkov, nehresim, keby daco, ebu tu naslepo a porovnavaju, namiesto toho, aby poradili, ked cem...viete co si mozete? ak tato diskusia zmizne, tak len kvoli uprimnosti, ta sa tu nosi iba ked lietaju superlativa...deti deti, nejaky zm
tu má každý právo na svoj názor. Ty si ho vyjadrila založením tohto fóra, iní ho vyjadrujú v komentoch iných fór. Vždy sa nájde niekto, kto bude mať presne opačný názor ako ty. Ak ho nechceš počuť, nedávaj mu podnet, aby ho povedal.
Prečo vraj s vekom, aký mám udaný? To som nepochopila... Ale sak dobre, súhlasím, že niekedy sa tu naozaj uráža bezdôvodne. Ale nechápem, prečo ťa to trápi, je to len internet.
aha 26 ročná si myslí že zežrala múdrosť sveta a že sú tu samé deti a čo si čakala že tu budú dôchodcovia LOL ... a ináč nehovoríš vôbec k veci...a ty niečo hovor o fotke keď žiadnu nemáš ja nemôžem už s niektorými je to proste hrozné kritizujú všetkých a hlavne že oni sú dokonalí ..však Jadrovemydlo
Diskusia moze byt vymazana ak je vulgarna a uraza inych ludi, je nepodstatne ci si sa pri nadavke urobila preklep (a mozno ju este zmazem). Co ti kto urobil, ze si tak podrazdena???
tomas, lebo zasa chytas stranu a ti ludia tu bezne urazaju, zmaz, mna to neotravi, skor potvrdi, co tu je , pokec je lepsi, aspon je jasne ze je kktny, ale birdz sa hra a kktny je , zamazat, dik
kebyze mas nejaky problem, poradia ti tu. Obcas zhodia pod ciernu zem, ale ved to je ako v reali, nie? A su tu aj mili ludia, tak co kazdeho hadzes do jedneho vreca? Vybur sa niekde inde a inac prave si sa pridala do tej skupiny, kt. opisujes. Kazdy koment si riadne dodrbala.
Niekto ťa tak strašne urazil, že to nevieš prekonať? Prenes sa ponad to, je to len net. Ak sa ti tu nepáči a podľa teba je lepší pokec, nikto ťa tu nedrží. Môžeš sa slobodne rozhodnúť, ktorý web chceš navštevovať.
sak si precitajte jej predchdzajucu diskusiu, je nasrata, lebo ju ludia zmietli, lebo pisala o dajakom chlapovi, co sa jej pacil ( p. dokonaly ) , ale evedela sa rozhodnut...este dodala, ze ma strasny medak....teraz sa hra na urazenu, ze jej tam vsetci povedali nazor na nu ( vacsinou negativny )
...ked sa ti tak paci na pokeci, tak preco sa tam nevratis?
je to pravda, niektore veci sa tu vazne prepecu bez problemov, suhlasim, ine su hned riesene, proste niekto ma pravdu, podla mna niekto iny ako podla vas....vazne sa to zvrhuje.,....
@26 pozri nehovorim, ze nerobime aj my ostatni chyby, kazdemu obcas prepne, ale nech nehovori, ze ju tu odsudzuju kvoli veku...ty mas 38a da sa s tebou normalne kecat ( ak si pamatas uz sme spolu pisali raz )....v predchadzajucej diskusiu ju ludia skurili pravom, islo tam hlavne o ten medak
A ja som tiež za zmazanie už len preto že nemám rada vyjadrenia typu "Urobte tamto a krásne tým potvrdíte toto." Neznášam to pripadá mi to ako spôsob vydierania alebo zabezpečovania aby to ostalo tak ako to je.
A tiež nechápem čo riešiš, založila si fóra - mala si očakávať aj negatívne reakcie... A tiež nemusíš hneď vyskakovať na každého, čo som pozerala niektoré tie fóra, Keuska sa ťa v jednom z nich v podstate zastala a slušne ti podala svoj názor a ty si ju vzápätí označila za kravu...
Ale čo ma fascinuje, zvyčajne sa tu tí mladší sťažujú že ich kvôli veku neberú vážne, žeby sa teraz karta obrátila?
@20 len na okraj na pokeci su presne ludia ako ty..ludia ktori nevedia co vlastne tam hladaju ,ludia ktori su vulgarny , nekomunikativny atd...pripadaju mi tam retardovane niektori ..ospravedlnujem sa za vyraz ale je to moj nazor bohuzial inak ma nenapadlo ako to napisat...a ty bohuzial patris k tej skupine ludi...a este jeden detail chcel by som vidiet aspon jeden tvoj normlany koment alebo temu!!
ps. si mi ukradnuta s ludmi ako ty si nemam co povedat aj ked myslim ze nick je tu z ineho dovodu ale to sa mi nechce riesit
30 neslo, ale uz to, ze si nase stretnutie pekne naplanoval a povedal, ze maju niekolko aut a vobec ,neklamal s nicim, ja kaslem na nejake auto, ale ak ide o pozorneho gentlemana, ten sa dost tazko hra ak to hrA aj na nu.......oh, neviem, treba mysliet, nie medak nie je cely svet
@32 no vidis som rad, ze si sa zapojila do tejto diskusie, aspon si ukazala, ze neodsudzujeme podla veku...clovek tu moze mat aj 14 aj 50 aj hockolko, ide o to, ake ma nazory a priority
kto ide do Lordu ???? SVIDNIK .....no mimochodom Kok*tI alebo kok*otY je jedno ako Vtaci a vtaky ....dvoj tvar .... takže LORD ???? ....ta na hlupe otazky hlupe odpovede ....ale važne ozvite sa hlavne baby a pripadne moje new spoluziacky .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Chlela si nazory na forum , tak si ich dostala. Co chces este? Sa zamysli nad sebou, bud rada, ze mas toho sracka s medakom a pal do pice.
podla tejto diskusie vsak urazas ludi ty.
...ked sa ti tak paci na pokeci, tak preco sa tam nevratis?
A tiež nechápem čo riešiš, založila si fóra - mala si očakávať aj negatívne reakcie... A tiež nemusíš hneď vyskakovať na každého, čo som pozerala niektoré tie fóra, Keuska sa ťa v jednom z nich v podstate zastala a slušne ti podala svoj názor a ty si ju vzápätí označila za kravu...
Ale čo ma fascinuje, zvyčajne sa tu tí mladší sťažujú že ich kvôli veku neberú vážne, žeby sa teraz karta obrátila?
ps. si mi ukradnuta s ludmi ako ty si nemam co povedat aj ked myslim ze nick je tu z ineho dovodu ale to sa mi nechce riesit
A "i", ak sa myslia ľudia, "y"- neživé veci
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!"
Táto diskusia je urážkami preplnená...
@luc.ka pokojne zmaž