tiramisu alebo krtkova torta ale podľa mňa mu bude chutiť čokoľvek, čo bude zo srdca a z lásky upečené od jeho priateľky Hlavne nepomiešaj recepty, a nedávaj tam žiadne veci plus
sprav puncovy nepoznam nikoho kto ho nema rad a mozes spravit polevu bud klasicku alebo potiahnut zafarbenym ozdobenym marcipanom
ja robim podla tohto a je dobry
@ kaylee Rada ťa spoznávam, som Dandy a zo srdca neznášam punčový koláč, punčovú zmrzlinu alebo čokoľvek punčové
hej tiramisu je dobré tá krtkova tiež, ale určite nerob zo sáčku, ale svoju... alebo ešte smotanová torta je super podľa mňa... to je nepečená a dáš ju len stuhnúť do chladničky a máš... alebo mu sprav nejaký fajný ozdobený muffin len pre neho! podľa mňa to je strašne zlaté, niekedy si pozerám obrázky muffinčekov na nete, strašne sa mi to páči
aaaaaaaaaaaaahm!!! kto by chcel potešiť mna, tak jednoznačne TIRAMISU!!!!!!!
ale tak nam mozno nebude chutit to,čo jemu, treba zistit,čo ma frajir rad!
takú detskú radosť v očiach, to ste ešte nevideli ľudia ale tak v mojom okolí sú už všetci celkom zvyknutí že im vypekám furt jedna radosť, čiže Ti poradím, zameraj sa na suroviny, ktoré má rád... ovocie/šľahačka/tvaroh/kakao/čoko/želatína
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Chomantické :3
kolač prešivana deka (namiesto tvarohu davam zlaty klas)
kolac orgazmus ->ten je ultra mega dobry
ja robim podla tohto a je dobry
» www.akosatorobi.sk/video/2000/punc...
bud ako rezy alebo ako tortu
a rumu kludne kusok viac
@ kaylee Rada ťa spoznávam, som Dandy a zo srdca neznášam punčový koláč, punčovú zmrzlinu alebo čokoľvek punčové
hej tiramisu je dobré tá krtkova tiež, ale určite nerob zo sáčku, ale svoju... alebo ešte smotanová torta je super podľa mňa... to je nepečená a dáš ju len stuhnúť do chladničky a máš... alebo mu sprav nejaký fajný ozdobený muffin len pre neho! podľa mňa to je strašne zlaté, niekedy si pozerám obrázky muffinčekov na nete, strašne sa mi to páči
@kaylee
(neviem označovať )
ale tak nam mozno nebude chutit to,čo jemu, treba zistit,čo ma frajir rad!
takú detskú radosť v očiach, to ste ešte nevideli ľudia ale tak v mojom okolí sú už všetci celkom zvyknutí že im vypekám furt jedna radosť, čiže Ti poradím, zameraj sa na suroviny, ktoré má rád... ovocie/šľahačka/tvaroh/kakao/čoko/želatína