@obrvonjottr oni asi moc nemali na výber, voľné intráky pre prvákov ostali len Komárov/Mánesová, a možno ešte pár izieb na Kounicovej (aj to len trojky, štvorky)
@endlessdark Ja som bol v prváku vedľa na Sladkého ale mal som tam spolužiakov A nesťažovali sa, len mne sa zdalo, že za menej peňazí mám lepšie bývanie. A komárov je fajn pre medikov (ja som tiež tak viem o čom hovorím) aj ich tam je dosť. Ty ideš len teraz do prváku či?
@endlessdark Je to tam take kludne. Proste je to take dedinske prostredie trochu Dostupnost mas tiez fajn na kampus, ide ti 50 priamy spoj. Je tam 5 minut od intraku Lidl takze aj to je super. Je tam fakt blizko stena na lezenie, vonkajsie workout ihrisko. Popri svratke tam je cyklo chodnik. Mne sa tam proste pacilo a nachadzal som tam klud. Od centra je to asi 4-5 zastavok salinou 12 takze nic hrozne. Po vsetkych strankach tam proste bolo fajn
@corwinuss Och, normálne si ma potešil, ďakujem. Kľudné prostredie uvítam s otvorenou náručou, spoje už mám očekované, to je v pohode. Takže nie je to tak vraždiacokatastrofálne ako som to brala zo začiatku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov