hmm zvalstene vcera som s kamaratom dako kecala na tuto temu a tiez ma silou mocou presviedcal ze existuju chalani ktorym sa pacia mensie.. no moc som tomu neverila..
zas tu nie je moja možnosť že polky ale ako vážne, príroda mi moc nenadelila no čo už... niektorým sa to neľúbi ani mne nie ale zvykla som si, aj ľudia okolo mňa si zvykli... a nemôžem povedať, že by som kvôli tomu s chalanmi mala problémy, práveže väčšinou čakajú ešte menej pod tým tričkom tak vždy sa mi vidí tá radosť v ich hlase keď mi povedia "a však ty máš prsia"
Ja som tiez jeden z tych, co nas skor zaujmu mensie prsia Ona sa v tom skryva aj taka mystickost, ze tie male sanikdy nedaju presne odhadnut, dokym ich clovek nedrzi, alebo nevidi priamo
A uplne naj su priatelkine, neviem aka je to velkost, ale su najsamlepsie
@ubosko tomu verím, neviem prečo, ale hoci len polky chalanom sa páčia... a myslím, že majú pri mne potom chlapci viac pocit, že ma treba chrániť, keď pôsobím ako dievčatko
@similda musíš si viac veriť a navyše, prsia nie sú predsa to najdôležitejšie by si sa čudovala, ja som na sebe počula veľa fórkov, napríklad, že mne ani netreba plavky, stačia traky a seriem na to úprimne
@ubosko skutočne máš taký pocit pri dievčatách s menšími prsiami?
@Shoshana keďže som narástol trochu väčší vždy som inklinoval k útlym,malým ženám a určite som to bral aj ako ochranca no a tam veľké prsia nebývali.Asi tak.
@ubosko chápem, je to milé a čo som si všimla tak často veľkí chlapci vyhľadávajú malé dievčatá ja sama som práve malá, útlučká, proste také dievčatko a tie prsia to už len celé dotvárajú a má to kopu výhod, náhodou... nosievajú ma na rukách a kupujú mi lízatká
@Radiophonic veľké prsia sú pre mňa no interesante.Ale som rád že si sa ozval tvoje príspevky si celkom rád prečítam lebo sme asi jedna generácia.Ale už idem spať.Ciao.
@pubertslatinocelny Ale to už aby som začal... vieš ako to je, keď tie brmbloce nie a nie dať dolu.
Ja som si hneď myslel, že to bude tá tretia možnosť! Ale veď ja sa už vlastne ani nehnevám a rozumiem, aký máš v tejto veci názor a požiadavky, tak teda... dám si tie polky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
hm, mozno problemy co mame su sposobene mojim egocentrizmom?
Ale možno to tým bude... už dávnejšie som si všimol, že vždy potom, ako predložíš nejaký návrh, pýtaš sa ešte pubertaslatinocelneho na názor
Ale nevešaj hlavu, my nájdeme riešenie! Tera, keď už je problém definovaný, môžme sa o ňom porozprávať.
@missewo a tak sesterke v mojom veku tiež ešte podrástli trošku, ale iba trošku a nerátam s tým... to skôr keď budem tehotná
Radšej menšie. Ále som asi výnimka z pravidla, kamaráti, obzvlášť jeden po nich dosť šalejú
A uplne naj su priatelkine, neviem aka je to velkost, ale su najsamlepsie
@ubosko skutočne máš taký pocit pri dievčatách s menšími prsiami?
Vieš dať adresu, kde bývajú veľké prsia?
notifikovalo ma to, jasne som sa divil, aky fesak mi to pise
A samozrejme, že prídem. Hneď teraz? Alebo sa najskôr prezlečiem? V takýchto chvíľach som roztržitý.
cakal som tak dlho, lebo som chcel, aby si mi odpustil to sebectvo
alebo som cakal preto, ze som az teraz zistil, ze si nieco na to odpisal, ked som dnes objavil funkciu "reagovali na mna"
Ja som si hneď myslel, že to bude tá tretia možnosť! Ale veď ja sa už vlastne ani nehnevám a rozumiem, aký máš v tejto veci názor a požiadavky, tak teda... dám si tie polky.