Bolo ich urcite viac nez 100, ale kebyze to mozem vratit spat, tak by som to teoreticky vratil a vyuzil ten cas nejako trosku lepsie (mozno). Ale nejako extra mi to netrha zily.
Mozno viac ako sto, mozno menej, neviem, zarezy si nerobim. Ked mam cas tak pozeram. A tiez by ma zaujimalo, ci sa myslia len kompletne serie a filmy alebo sa rataju jednotlive casti
@ufogirl jj sailar moon kurnik to bolo davno.. ani sa nepamatam ako sa tie dievcata volali hehe.. si spominam na toho chalana.. tusim sa volal mamuro nie ? a to ich male dieta.. hehe sranda no.. alebo ked prisli tie 2 starsie dievcata a jedna premyslala ze sa jej jedna paci.. hehe.. ach jo daleko su tie casy..
@viso2 vieš, ja si vôbec nepamatám dej, ja som bola malé decko šesť ročné, a pozerlaa som to na nejakom nemeckom kanály a potom, mne sa tam páčilo hlavne to, ako sa tie dievčatá premieňali a menili šaty.... a fakt, už to je desať rokov, omg
a este nechapem preco si tu monhí myslia že 1 anime = 1 diel to by tam boli oveľa vačšie čisla
lebo exisutuje napr pokemon, naruto a tie anime maju aj po 300 dielov a viac.. a stale je to jedno anime (pripadne len na par casti rozdelené) ale urcite nie tych 300 dielov ako 300 anime
trigun poznám...kamarát mi ho odporúčal vraj to má zaujímavý dej žial nemala som možnosť sa k nemu dopracovať.
Ešte by som inak celkom odporučila anime ako je Chrno Crusade, Elfen Lied,Chobits, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Murder princess, Haibane renmei je podľa mňa nudnejšie ale to by ste mali sami posúdiť, ďalej je tu vraždiaci anjelik Dokuro-chan, Ah! My Goddness je síce plné romantiky ale tiež sa poriadne nasmejete na trapasoch, Gunslinger girl sú dievčatká ktorým sa stalo niečo zlé a boli vycvičené ako nájomný vrahovia, Robin- the witch hunter čarodejnica loví čarodejnice , Karin- krásne a vtipné anime o upírke, ktorá tvorí krv, Full metal panic, FMP- fumoffu, FMP- TSR... Bakuretsu tenshi, Mahoromatic 1 aj 2, School days je s nádychom erotiky a nekončí sa práve šťastne,Black Blood Brothers mnohé iné na, ktoré si už ani nespomeniem
ja sa zato nehanbim ... a to je tu zle polozena otazka ze Koľko anime si už videl? taze nikto nevie ci serie abo epizody... tak ja som videl 124 serii (no tak okolo 100 lebo OVA som tiez pocital...) a epizody radsej ani nepocitam som si vsimol ze tu dakto pisal o sailor moon a ze po nemecky ja som to nevidel ale viem ze to ma na zaciatku dajake techno
Ako rozpravky vnimas to ze niekdo niekoho rozpraka mecom alebo ze mu vystreli mozog z hlavy...
smutno mi nema byt za cim, hram Pc a football, pozeram anime a filmy, skolu som flakal a pritelka ma rovnake zaujmy, akurat ze namiesto hier ma knihy a komixy a v skole jej to ide...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a ak by sa tam rátali aj Pokémoni tak aj cez 100 určite
pricom me patri do mnoziny realnych cisel
Teda si videl približne odmocnina z -2 anime?
bohuzial sa k tomu dnes uz velmi nedopracujem.. uz nemam vobec prehlad co bezi a co nie..
No CSFD píše 276 dielov:
Pokémon" (TV seriál)
Animovaný / Akční / Rodinný / Fantasy
Japonsko, 1998, 276x21 min
Bože, to nemyslia vážne
To už jaká zotrvačnosť ...
OK, nič som nepovedal
Ale tak berte to ako chcete na série je to väčšie číslo...
A ja som skôr zastáncom súčasnejších japonských anime ako je spomínaný Blood+, Trinity Blood, Devil May Cry, Air atď.
Takže na časti by ich bolo tiež aj viac ako 200-300.
a este nechapem preco si tu monhí myslia že 1 anime = 1 diel to by tam boli oveľa vačšie čisla
lebo exisutuje napr pokemon, naruto a tie anime maju aj po 300 dielov a viac.. a stale je to jedno anime (pripadne len na par casti rozdelené) ale urcite nie tych 300 dielov ako 300 anime
Ešte by som inak celkom odporučila anime ako je Chrno Crusade, Elfen Lied,Chobits, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Murder princess, Haibane renmei je podľa mňa nudnejšie ale to by ste mali sami posúdiť, ďalej je tu vraždiaci anjelik Dokuro-chan, Ah! My Goddness je síce plné romantiky ale tiež sa poriadne nasmejete na trapasoch, Gunslinger girl sú dievčatká ktorým sa stalo niečo zlé a boli vycvičené ako nájomný vrahovia, Robin- the witch hunter čarodejnica loví čarodejnice , Karin- krásne a vtipné anime o upírke, ktorá tvorí krv, Full metal panic, FMP- fumoffu, FMP- TSR... Bakuretsu tenshi, Mahoromatic 1 aj 2, School days je s nádychom erotiky a nekončí sa práve šťastne,Black Blood Brothers mnohé iné na, ktoré si už ani nespomeniem
Serialov 106 (kazdy ma od 12 cez 24 az po niekolko stoviek dielov)
OVA 62 (bonusove diely)
Movies 57 (filmy)
Specialy 17 (diely ktore neboli uverejnene v Tv ale jeden special moze mat viac casti)
dokopy to robi asi 3,148 dielov.
Wediem si myanimelist profil takze mam prehlad >
Ale stale mam co pozerat.... len treba wedet hladat ake anime chcem pozret a kde ho pozret v Originalnom Japonskom jazyku a Eng titulkami.
Ako rozpravky vnimas to ze niekdo niekoho rozpraka mecom alebo ze mu vystreli mozog z hlavy...
smutno mi nema byt za cim, hram Pc a football, pozeram anime a filmy, skolu som flakal a pritelka ma rovnake zaujmy, akurat ze namiesto hier ma knihy a komixy a v skole jej to ide...