Celkom dosť..
Inak ako @5 tiež sa viac orientujem cez profilovky iných uživateľov a keď ich zmenia tak ma to uplne zmätie a niekedy si aj pomýlim užívateľov
mixelle, hoperpohroma, carrie, kaylee, najivna, myschka, janehonda, willbebetter, bludiacisvetom, zerone, antifunebracka, otvoreneokno, n0win0u, hotaru, luxie, mrcionka, infernia, incantatrix, nie caduceus ty sa sem nepleť ty si názov štítu z dark souls, tomas, zajkousko (bohužiaľ), zajko30 (bohužiaľ... sú skrátka katastrofy takých rozmerov že sa na ne nezabúda nech sa civilizácia snaží ako chce), grietusha, snovonne (ale tým si nie som istý), burble, wind, robitusin, ridiculousnotion, lemontreegirlyesyours (len kvôli tomu aký je originálny), dokelu laura na tvoj si teraz nespomeniem nech sa snažím ako chcem ale viem že začínal na L . sturmer, piter09, torpedo, makacik, georg1, ...a už mi každé ďalšie začína trvať príliš dlho, tak povedzme že to je všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vedel by som takých 15 povedať z hlavy
Inak ako @5 tiež sa viac orientujem cez profilovky iných uživateľov a keď ich zmenia tak ma to uplne zmätie a niekedy si aj pomýlim užívateľov
čiže... 33, zhruba
(puepác, ospuavednujem sa a pritom to je jeden z tých nickov čo sa mi viacej páčia... )