Tak som si povedala, že ma zaujíma, koľkým birdzákom odhaľujete aj svoju reálnejšiu identitu a prepájate ich s FB, ktorý je menej anonymný a menej uletený ako B.
2. plus s jedným birdzákom som si písala na fb cez správy, ale v priateľoch ho nemám (ani vtedy som nemala)... a na fb mám ďalších 2-3 ľudí, ktorí na birdz nechodia, ale majú tu profil
Dost. Tak do 10.
Ale napr jedneho mam preto lebo je to spoluziak z vs a nie birdzak, dalsieho lebo som s nim byvala. Potom su to ludia, ktori sem uz ani nechodia ako majo,vast ani barkyho ci nowica tu moc nevidno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(a nie som si istá, či ešte niekoho, tak sorry ľudia, že som si na vás nespomenula ale asi nie )
Ale napr jedneho mam preto lebo je to spoluziak z vs a nie birdzak, dalsieho lebo som s nim byvala. Potom su to ludia, ktori sem uz ani nechodia ako majo,vast ani barkyho ci nowica tu moc nevidno.
@narazuvzdornaa možno nie u každého, ale u väčšiny ľudí mi príde menej anonymný. a práve preto je možno aj menej úprímný.
vlastne ešte dalsich 2, čo tu uź nechodia, ale dlhšie chodili