Neviete mi poradiť kolko by som zaplatila za hodiny s osobným trénerom. Alebo skorej by som chcela asi niekoho kto by mi spravil jedálniček, prípadne trošku usmernil v tom kedy a ako dlho cvičiť.
@nikky592 trosku si o tom nastuduj, jedalnickou je na internete miliony, cvikou tiez, staci len niekolko minut na internete.... a nepotrebujes vyhadzovat peniaze za trenerov.
@nikky592 ahoj Nikky, ak chceš jedálniček a pomoc so stravovaním, hľadaj výživového poradcu nie osobného trénera. Hlavne nedávaj na rady tipu vyhľadaj si na nete tam ich je kopec jedálničkov, inak skončíš s JOJOdietamy. Každý človek je jedinečný a má svoje potreby. Na každého platí niečo iné. Čo sa tíka ceny, pozor na lacných a pozor na drahých. Nájdi si recenzie na internete k poradcovi, ktorého si nájdeš. Lacný ako aj drahý môže byť aj človek, ktorý masovo dava každému rovnakú stravu s malými odmenami. Hľadaj človeka s osobitým prístupom a dobrými referenciami. Len vtedy nevyhodíš svoje peniažky do vzduchu.
nájsť na internete diétu a dodržiavať ju je totálny blud... je to diéta niekoho, zapamätaj si. nie je určená pre teba. Nie je to vypočítané na tvoju výšku,váhu,vek,pohlavie, stupeň fyzickej aktivity, ktorú vynaložíš... tak ako nebude zaberať môj jedálniček na 100kg kulturistu, tak isto by nezaberal jeho jedálniček na mňa.
v základe stále odporúčam ľuďom, ktorý nemajú žiadne súťažné ani žiadne iné ambície, aby si len naštudovali čo kedy a koľko jesť. nie je umenie niekoho poslať za 20€ vypracovaný jedálniček, čo stiahnem z internetu. takých trénerov je habadej. stále viac preferujem naučiť klienta aby si vedel poradiť sám v tejto oblasti. lebo povedzme si narovinu, že málokto vydrží jesť mesiac dookola to isté atď ale to je na dlho debata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale najdes aj za 30 podla mna , nejakeho zacinajuceho
alebo pripadne tento pre vegetarianov sa da tiez pouzit pri cviceni aj bez » www.edieta.sk/referencie/81-j...
Táto rada bola poskytnutá zadarmo.
v základe stále odporúčam ľuďom, ktorý nemajú žiadne súťažné ani žiadne iné ambície, aby si len naštudovali čo kedy a koľko jesť. nie je umenie niekoho poslať za 20€ vypracovaný jedálniček, čo stiahnem z internetu. takých trénerov je habadej. stále viac preferujem naučiť klienta aby si vedel poradiť sám v tejto oblasti. lebo povedzme si narovinu, že málokto vydrží jesť mesiac dookola to isté atď ale to je na dlho debata