Presne ako @10 , 200sk za 60 minút by sa mi zdalo ešte celkom v pohode.
Ale stašne neaktuálna téma pre mňa
Ja už matiku nemám a dúfam, že už ani nikdy nebudem mať
Ja mám matiku veľmi rád a veľmi dobre ju zvládam, takže doučká nepotrebujem. Ale viem že moja matikárka dáva doučko zadara dvakrát do týždňa. @18 podobne, len keď na prípravu na sútaže inak je všetko OK
@10 ja beriem 80 na hodinu a vsetci ktorych som doucoval sa este tvárili ze platia veľa aj ked to nikdy nepovedali. @11 keď sa s niekým učíš, zapamätáš alebo naučís sa viac ako sama, pretoze je pri tebe akýsi "uisťovateľ" že sa máš na danú vec sústrediť a ked s tebou komunikuje a pyta sa ťa, tiež ťa núti aby si premýšlala. zatial co ked sedíš pred netom a nikto ťa nestráži, môzes zlenivieť a skoncis s ucením. a viac si tam ničíš oči @16 veď 0 SK je zarátané v prvej možnosti lebo tam je napísané "maximalne 50SK"
80,- Sk je malo... Keby si ti isti ludia zavolali opravara praciek, tak by im nevadilo cvaknut aj 800 za hodinu...
Slovaci maju pocit, ze ak poskytuje sluzbu student, tak musi byt velmi lacny a za dalsie, Slovaci nemaju vztah k vzdelaniu a dusevnemu majetku, preto sa im sluzba oprava pracky/televizora zda logicky drahsia ako doucovanie matiky...
Osobne by som povedal ze 100,- Sk za hodinu v lubovolnom mieste Slovenska nemoze byt povazovane za drahe, ved doucujes, nie si brigadnik v Kauflande, ktory bez mozgu vyklada tovar, a tam tusim dostane okolo 50tky (neviem, mam pocit), takze 100-vka minimalne na hodinu nemoze byt povazovana za drahu.
ale vlastne mi niektori nukali prachy, tusim 200-400 mi nukali za cca 2 hodinove stretko, kde som chalanovi vysvetloval matiku... a berte to, ze to bolo pred mozno 5-6 rokmi, vtedy sa za tie peniaze dalo kupit viac veci
inak ak tu dakto hovori o 200-300 sk za hodku, pravdepodobne ma s tym skusenost, ale tato suma je viac menej realna iba v hlavnom meste, @smutny je tusim v Trencine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
veď oklo 200
Ale stašne neaktuálna téma pre mňa
Ja už matiku nemám a dúfam, že už ani nikdy nebudem mať
ale mala som zo štvrťročnej druhá najviac bodov a mala som 3-
*konverzný kurz 30,126Sk/€
@18 podobne, len keď na prípravu na sútaže inak je všetko OK
@11 keď sa s niekým učíš, zapamätáš alebo naučís sa viac ako sama, pretoze je pri tebe akýsi "uisťovateľ" že sa máš na danú vec sústrediť a ked s tebou komunikuje a pyta sa ťa, tiež ťa núti aby si premýšlala. zatial co ked sedíš pred netom a nikto ťa nestráži, môzes zlenivieť a skoncis s ucením. a viac si tam ničíš oči
@16 veď 0 SK je zarátané v prvej možnosti lebo tam je napísané "maximalne 50SK"
ale no ... podla mna... optimalna cena je okolo 100-150 Sk...
Na Vychodnom Slovensku, Strednom Slovensku by som si pytal 100,- Sk/hodinu
v Bratislave 150,- Sk/hodinu...
s tym ze optimalne ceny: Slovensko 80-120, Bratislava 120-200
Slovaci maju pocit, ze ak poskytuje sluzbu student, tak musi byt velmi lacny a za dalsie, Slovaci nemaju vztah k vzdelaniu a dusevnemu majetku, preto sa im sluzba oprava pracky/televizora zda logicky drahsia ako doucovanie matiky...
Osobne by som povedal ze 100,- Sk za hodinu v lubovolnom mieste Slovenska nemoze byt povazovane za drahe, ved doucujes, nie si brigadnik v Kauflande, ktory bez mozgu vyklada tovar, a tam tusim dostane okolo 50tky (neviem, mam pocit), takze 100-vka minimalne na hodinu nemoze byt povazovana za drahu.
učila som franinu a po určitej dobe by som teda pod 150 nešla.