jedno alebo tri možno raz... a hlavne podľa financí. Ide mi len o to,aby som im dopriala všetko čo ich poteší ( s mierou samozrejme ) aj ja som taká ... ale najprv si poriadne užiť život a keď to príde tak to príde
@etelnair tak aj 4 mozu byt ale ak tak 3 minimalne ale rozhodne nedostanu k slovenskemu priezvisko mena ako chloe alebo amanda alebo nieco podobne ujete allison kacickova a podobne hlody
Nám po svadbe oznámili ,že nemôžem mať deti a po dvoch rokoch prišla Vivienne ,mám tri dcéry štvré je na ceste /syn/ a vôbec sme ich "nečakali" pretože ,nám povedali ,že nieje veľká šanca...ale sme strašne radi ,že ich máme!
jedno .. maximalne dve je sice pekne chciet velku rodinu, ale v dnesnej dobe .. je to uz pomerne narocne .. takze jedno, ktoremu dam od lasky, casu, pozornosti , vychovy az po materialne zabezpecenie co najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ked nebudem moct chodit von s kamosmi, nebudem si moct vypit, lebo budem nezodpovedny rodic, budem sa o ne musiet starat...
mozno raz budem chciet, ked dospejem.
ale teraz radsej psa ako decko
Lívia a Anežka
a ani časom ani nečasom
@zuzk496 to závisí od výchovy
a kto bude rozhodca?
preto som aj proti osvojeniu deti homošmi........teraz ma môžte aj zabiť