Cez tyzden od tretej po obede do druhej rana cize cca 11 hodin (ked nejdem von) a cez vikend ked nejdem nikde aj tych 17-18 hodin od rana az do stvrtej rana nasledujuceho dna..
volakedy to bolo aj 8-10, ale uz ma to nebavi, teraz je to tak max 2-3 zistil som ze vonku je cez den svetlo a ze svet je ovela vacsi ako moja izba... dost ma to sokovalo a tak sa tam teraz musim furt vracat a na comp nieje cas
zalezi do dna...v skole+doma aj 8-10h (z toho 8 v skole) a ked je volno tak striedavo 2-4 zalezi od vela veci...tak napriklad v lete cez cely mesiac nesadnem za pocitac vacsinou...takze ja mam take striedave obdobia...na pocitaci pisem veci do skoly (obcas) ICQ, birdz, gmail, sme.sk a este zopar stranok...a potom uz len nejaky film, hudba a tak...a obcas este nicim gumy v nejakej hre
no ja som kedysi byvala asi tak priemer 5-6, ale zacala som makat v bare a kolo toho skola, takze mi na PC nezostava vela casu...teraz uz len tak max 1 hod...uz ma dokonca ani velmi nebavi...kedysi aj ked som sa nudila za PC, aj tak som za ziadnu picu odtial nesla prec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov