Velmi by ma zaujímalo koľko času trávite na soc. sieťach kolko priemerne tam trávite casu. Na fb a na insta.. Ono sa to dá pozrieť čas aj sa vám tam ukáže priemer od dnes sedem dní... Alebo aj iné soc siete môžete napisat kolko času trávite... Na mobile
nechcem pozerat priemer ale uprimne poviem ze 10 hodin denne. Nie cely cas som ale realne aktivna, to je cas co to mam zapnute a so maktivna viackrat za hodinu. Viem, je to vela, ale moja skola sa odohrava cez fb (vsetok kontkat so spoluziakmi) a kedze moja povinnost moémentalne je studium a furt mame online vyucko, je to tom, ze sa ucime spolu, ze jeden druhemu vysvetlujeme a tak. Takze naozaj je to drviva väčšina dňa.
A ci sa snažíte obmedziť čas na soc sieťach a ci čas ten priemerný čas na soc sieťach aj prekvapil.. Mňa napr prekvapil že mi na fb vyšlo ze tam trávim viac času ako na insta.. Vyšlo mi ze o priemerne za včera som bola na fb 4 hodiny a 13 minút aj s večerným časom dokopy a dnes sa snažím už ten velky čas zmeniť a na insta 54 minút za včera ci vychádza spolu že na soc sieťach trávim 5 hodín a 7 minút co je dosť
@annyejnji@1 skus reálne pozrieť čas na fb lebo ono myslím ze na fb sa ráta iba čas co si na fb reálne a nie na msg...napr ze si pozeráš obrázky a videa a tak... to je fajn ze máš doucko a ze si pomáhate navzájom...
som v úprimnom šoku, ale za posledný týždeň to bolo za ig a fb dokopy menej, ako hodinu denne 44 minút ig a 6 minút fb, čakala som, že to bude niekoľko zabitých hodín ale to samozrejme nerátame birc, googlenie hocijakej zbytočnosti, ktorá mi napadne a následne do pol hodiny aj zabudnem, že som niečo googlila, čítanie random článkov a jutub
Jako? Tak myslím, že som to ako tak pochopil, no dosť málo celkovo keď som zaneprázdnený robotou.. Na Instagrame tam vôbec, tam idem raz za uhorský rok, na fb trošku viac, ale aj tam sa to dá zrátať na minúty, lebo nik mi tak nepíše (občas kamaráti) a skôr som asi najviac tu. Ale na hodiny sa to určite zrátať nedá, lebo ja som furt pracant a robota nepočká. Možno aj zomriem na prepracovanosť, čo som zabudol dodať v 2. fóre.
Instagram nepoužívam vobec, mam tam len odkaz na môj Flickr, kde mam ulozene fotografie. Raz za 2 týždne si akurát len pozriem príspevky Zomri. A FB takmer vobec. Občas si pozriem len Matovicove statusy a Jaroslava Flegra. Ked mi tam niekto píše, tak ani neodpisujem zial... Všetci uz vedia, ze mi musia jedine volať, prinajhoršom poslať SMS mam tam milión sprav, na ktoré som ale nikdy neodpísala.
A ako sa to da pozrieť? Myslím ten FB? Nikdy som si niečo take nevšimla.
No opravte ma, ak trepem, ale to bude asi len štatistika za aplikáciu FB, teda neráta sa používanie Messengera. Mám tam priemer za týždeň 18 minút. Messenger používam častejšie, by som povedal.
@teal@15 ono ti to ráta iba čas strávený na fb nie na msg a plus aj večer keď ho používaš a dá ti priemer za 7 dní koľko času tráviš na fb.. Však aj na insta si vieš pozrieť čas koľko si na ňom trávil času a dá ti denný priemer
mal som obdobie kedy som z x hodin denne sa dostal na pol hodinu , teraz to už neriešim, niekedy mám hodinu a niekedy aj 3, záleží či so s niekym napríklad pišem, alebo nemám moc čo napráci ... z toho som aktívny z 90% na IG, FB + Birdz len zriedka
Tak do 5 hodín, ale skôr asi o dosť menej ale to záleží aj od toho čo považuješ za sociálne siete. Lebo v podstate všade okrem BIRDZ-u a messengera si iba pozerám obsah (fb, quora, 9gag).
Na menovaných tak 5-10 minút do mesiaca cez nejaké odkazy ale k birdzu sa radšej ani nevyjadrím nie veľa ale stále viac ako by som chcela nato že sa tu aj tak nič nedeje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A ako sa to da pozrieť? Myslím ten FB? Nikdy som si niečo take nevšimla.
Mrtvy Birdz ma berie viac ako hentie siete