aaaaa toto je pre mňa. mám jim beam colu, zatiaľ som si potiahla zo slamky 3x a už ten alkohl cítim, keď sa budem chcieť denne pripiť, vydrží mi tá plechovka na týždeň, čo je z hľadiska financií fakt super, takže odporúčam aj tebe tento nový prístup a do pol roka máš auto, keď tak pozerám koľko ušeetíš pri tvojej spotrebe
@amikadze ale tak zas denne nepijem a keby som aj tak hento by mi urcite nestacilo a auto by som mal asi takzo kedze nemam financny prijem uz asi polroka
no vo štvrtok to bolo neviem koľko kapitánov, asi dosť, keď si to nepamätám, tipujem to tak na 6-8. Včera som vypila 3 pivá, dnes jedno. A zajtra neviem ako to bude mám ísť za segrou, ktorá mi predstaví frajíra a v pondelok máme slávnostný obed a mamky sa pýtam, či mám doniesť aj nejaké vinčisko a vraví, že je tam toho dosť!
nooo ja na to zatial idem len tak decentne. predvcerom liter vina, tak akurat do naladky.
vcera tri piva, tri rumy, to uz sa mi trocha plietol jazyk, hlavne z toho comba zrejme... ale mozno uz starnem.
a dnes to vidim tiez len na prijemny vecer v kruhu najblizsich, t.j. diazepamu a vina
vino, pivo a včera kamarat uňho nalial domáce tak sme si pripili...ale neviem ci este niečo vypijem, len ak naleju tipujem to na vino u babky, to ona každoročne ponukne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ale mozno pojdem zajtra na zabavu, tam by sa nieco naslo.
ale gratulujeme ti, si sikovny
vlastne sa to asi ani nerata za chlast
@hellium no to sa ti necudujem to musi byt strasne hnusne
ak štvrtok už patril k veľkej noci tak 4 pivá.
a tým to aj skončí.
ak nepatril, tak nič.
Ale mozno si kupim 1-2 nealko cidery
vcera tri piva, tri rumy, to uz sa mi trocha plietol jazyk, hlavne z toho comba zrejme... ale mozno uz starnem.
a dnes to vidim tiez len na prijemny vecer v kruhu najblizsich, t.j. diazepamu a vina
a bude
0
@sitnxan Ale čo? Pred dvoma týždňami to vyzeralo inak.