@hnisx no, to, zial, nie je celkom pravda kedze tam bolo vela volnych miest, nebral som to az tak, ze ti musim nejake vyarendovat praveze si myslim, ze si pochybil - extremne moznosti su lakave aj pre mensich (ziadnych) fajnsmekrov ako si ty... ale nic to, ked ti chuti cuco a znesies, tak co by si nehlasoval, nie?
@magick55 ved zas uplne kazdy den ani ja nepijem cuco... podla mna je to alkohol na obcasne pitie... lebo ked to clovek pije kazdy den, nerobi to dobrotu.. treba to striedat..
hmmm, podľa toho, čo sa považuje za čučo....niekto tak hovorí vyslovene len tomu vínu, ktoré je robené z "bordelu" z jabĺk, niekto tak hovorí aj lacnému nekvalitnému vínu.....
No, jablčné som ešte nepila a ani neplánujem - milujem víno a čučo je žbrnda, nie víno...
A čo sa týka lacných, kyslých alebo trpkých vín, tak to pijem jedine nedobrovoľne - keď prídem do nejakej krčmičky v nejakej zapadnutej dedinke, je mi jasné, že keď budem chcieť víno, nedonesú mi Mrva Stanko Alibernet, tak si pýtam rovno strik s kofolou, lebo mi je jasné, že to bude kyslé a nechutné
@pubertslatinocelny no som tu ked ma tak potrebujes aj ked neskoro ale som ale musim ta sklamat zas tak vela ho nevypijem doma vacsinou ked popijam tak dam ale 1,5 L a vonku ked sa pije čučo tak tie 2-3 L
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@torpedo , potrebujeme ta!!
kazdopadne Cierny medved a Milenka
@18miki18 aky humus? nejakí ste zhýčkaní...
@40
♥♥♥♥♥♥ čučo
No, jablčné som ešte nepila a ani neplánujem - milujem víno a čučo je žbrnda, nie víno...
A čo sa týka lacných, kyslých alebo trpkých vín, tak to pijem jedine nedobrovoľne - keď prídem do nejakej krčmičky v nejakej zapadnutej dedinke, je mi jasné, že keď budem chcieť víno, nedonesú mi Mrva Stanko Alibernet, tak si pýtam rovno strik s kofolou, lebo mi je jasné, že to bude kyslé a nechutné