Jedno je až - až, a to mi je jedno, aké pohlavie, ale skôr syna by som preferovala ale tak aj dve by byť, a v takom prípade najprv syn a potom dcéra a syn sa bude volaž Pankrác!
chalan + dievča alebo iba jedno dievča... Chalanov mám už plné zuby, celá rodina samí chalani okrem mamky, babky a krstnej inak samí chlapi.. Bože môôj
chalan-a potom tie 2 su mi jedno kebyze je aspon jedno baba nebolo by zle. ale inak mi je to uplne jedno a zabijem obligatnu veticku hlavne nech su zdrave
ked dve tak prveho chlapceka a potom dievcatko, s tym že medzi nimi nechcem velky vekovy rozdiel len rok-dva, nech možu byt zaroven dobry kamarati a preto prveho chlapca, nech ju može chranit a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A osobne ešte neviem, či chcem deti.
@majqqqo 5?
fííha to by som skôr povedala že baby chcu toľko detí
ked jedno tak chlapceka
ked dve tak prveho chlapceka a potom dievcatko, s tym že medzi nimi nechcem velky vekovy rozdiel len rok-dva, nech možu byt zaroven dobry kamarati a preto prveho chlapca, nech ju može chranit a tak
Celkovo mi je jedno koľko bude čoho, ale dievčatko chcem mať určite! A ak budú traja chalani... nuž... tak budú štyri detiská
A podotýkam, že chcem trojičky!
najstaršieho chalana, potom chalana a babu dvojičky a potom zase dvojičky-dievčatá
čiže 2 chalanov a 3 dievčatá
tak teda ak budem tak tri 1.) chlapec 2 dievča 3. chlapec