do stredy ale mohlo by sa to zmenit tak mame sledovat media a stranku skoly
a milujem fora kde autor obmedzi obsah komentov.. sakra ja si mozem pisat co chcem.. kebyze ti tu teraz idem pisat o Komenskom tak mi v tom nezabranis do prdele
@veroniques píš si tu pre mňa za mňa aj o druhoch syrov....... bolo mi jasné, že na fóre kde je 90% detí, bude viac prispievateľov reagovať na to PS ako na danú otázku......
ale je na tom zábavné, ako nám riaditeľ aj všetci učitelia hovoria, že sa nemáme tešiť, ale popritom aj oni by sa tešili, kebyže nemusia ísť do roboty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
do stredy.
-.-"
o__O
myslim ze moja skola by teraz vyhlasila nieco o tebe
a milujem fora kde autor obmedzi obsah komentov.. sakra ja si mozem pisat co chcem.. kebyze ti tu teraz idem pisat o Komenskom tak mi v tom nezabranis do prdele
učitelia sa z toho idú s prepáčením posrať...
ale je na tom zábavné, ako nám riaditeľ aj všetci učitelia hovoria, že sa nemáme tešiť, ale popritom aj oni by sa tešili, kebyže nemusia ísť do roboty...
vedenia školy, je už ako naša triedna do čertaaa-.-
aspoň, že mi v utorok viac ako polka rozvrhu padla tak len na tri hodky do školyy...
A vôbec mi to neprekáža.
inak sa učí normálne