Nazdar ludia, kolko dostavate za roznasanie letakov. Byvam v dedine pri Martine a chcel by som nejake to euro navyse. Oplati sa roznasat letaky? Kolko krat tyzdenne ich treba roznasat?
podľa toho, u koho roznášaš, aký rajón maš, koľko kusov, pretože je to platené od jedného kusa a nie od hodin (aspoň ja som s tým mala také skúsenosti) záleží aj od toho či roznášaš sám alebo sa o to delíte dvaja... my sme chodili dve a vychádzalo mi to na cca 2,5 za jednu roznášku, už delené...
@maroferik malo by byť, ale ono záleží, čo budeš roznášať, akú veľkú oblas´t a koľkokrát týždenne. Toto sú fakty, ktoré neovplyvníš, čo ti firma dovezie, to roznesieš, raz toho bude viac, raz menej.
(pokiaľ to nebude napríklad roznášanie výlučne kauflandu, pardonu... kedy vždy budeš dostáavať to isté
@maroferik ja som roznášala 1800 letákov za 7€, teda 7€ to malo byť, ale na výplate bolo vždy okolo 20-25 € akože trapas. A ak ti dajú rodinné domy, tak to ani nerob. Jedine, že by si chcel mať nohy jak kulturista
ja mam jednu roznasku tyzdenne, z jedneho druhu 760 kusov, vacsinou kolo 5 druhov.. mam na to dva dni.
a nie je to od hodin ale od casu. ak si to zariadis ze ti niekto vzdy pomoze tak sa to oplati, lebo je lepsie ked idu dvaja.. ale da sa to zvladnut aj so sluchatkami v usiach.. my ideme dvaja a je to vacsinou za nejake 3-4 hodky. mesacne to vyjde 50-90e. good luck.
Keď dedina pri Martine- poznáš Kľačany, nie? Tak tam kamarátka kedysi rozdávala, ešte cez koruny Ale v prepočte to bolo okolo tých 40-50 možno ... Ale neviem čo to bolo Ale myslím že to bolo na mesiac ... Alebo spolužiačka po Priekope roznášala aj so súrodencami Martinsko, ale neviem presne koľko ale tak viem že to bolo celkom fajn, lebo to mali tak na prilepšenie situácie a vravela že im to dosť pomáha, tak asi tých 50 minimálne Ale si zisti komu chceš roznášať, záleží aj od firmy
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
Noo ja som práve dnes roznášala noviny kaufland do toho som musela vkladať 3 letáčiky a mám poroznášať 417 rod. domov !!( za 2 dni) a dostávam za týžden 7 euro ako zderstvo! Taký veľký gigant ako Kaufland a dáva sprostých 7 euro ? Neodporučujem radšej umy fotríkovi auto a budeš mať viac a menej sa narobíš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
roznášanie letákov je brigáda mnohých mladých ľudí
moja otázka znie:
prečo letáky? prečo to nemôžu byť noviny? to by sa mi páčilo.
och. niekto by také mal urobiť. a síce, prečo nie ja.
(pokiaľ to nebude napríklad roznášanie výlučne kauflandu, pardonu... kedy vždy budeš dostáavať to isté
neviete ci by sa nieco taketo nedalo vybavit priamo na poste??
byva to dak do 2 e na hod, viac necakaj
ked som sikovny tak aj dve po papuli mam
a nie je to od hodin ale od casu. ak si to zariadis ze ti niekto vzdy pomoze tak sa to oplati, lebo je lepsie ked idu dvaja.. ale da sa to zvladnut aj so sluchatkami v usiach.. my ideme dvaja a je to vacsinou za nejake 3-4 hodky. mesacne to vyjde 50-90e. good luck.
viac info ts
Ale mám len tak 30 novín, na 1,5 hodiny v sobotu a 20 (niekedy plus 5)e
ó.
máš uznanie.
Nikdy neroznášajte letáky pre firmu HELP CENTRUM (BODY CARE) !!!!!
Sú to podvodníci a neplatiči! Rozniesla som im letáky, poctivo do každej stránky a nezaplatili mi (40€) . Sú z Bratislavy ale pobočky majú aj v Trenčíne, Žiline, Košiciach a Ružomberku. Telefón nezdvíhajú, a ak aj zdvihnú a dohodnete sa na termíne stretnutia, tak neprídu. Keď som prišla náhodne a zrovna boli vo svojej kancelárii, najskôr mi tvrdili, že im na biomagnetickú rezonanciu, ktorú ponúkajú, nechodili žiadny zákazníci a že to znamená, že som letáky nerozniesla dobre. O 1-2 minúty na to mi tvrdili, že majú kontrolórov, ktorý kontrolujú distribúciu letákov. Pani tvrdila, že ma kontrolovali, a to ani nevedela kto som a kedy som tie letáky roznášala.
NIE SOM JEDINÁ, KTOREJ NEZAPLATILI !! PENIAZE DLŽIA AJ MôJMU KAMARÁTOVI !! Ich telefonický kontakt je : 0918 393 655, 0948 018 934
ahoj Zuzik24,prosím Ťa môžeš mi da´t adresu firmy,pre ktorú roznašaš letáky. ďakujem.
ahoj, pre akú firmu roznášaš letáky? ja sa k tomu roznášaniu neviem nijako dostať