Cez týždeň, povedzme, kým sa poprehadzujem v posteli a zaspím... dákych tých 6 hodín. A cez víkendy a prázdniny tých 11-12. Ale tiež, všetko závisí od kadejakých iných okolností, takže ťažko povedať.
@lelia ach jaaj ... ja mám nastavený budík a aj tak ho nepočujem a keď hej tak si myslím, že spím, vypnem ho a spím ďalej ... ale mám účinný budíček: mamu
@eraser noo to máš pravdu 8 je optimálne .. človek by mal 8 hodín spať, 8 hodín pracovať a 8 hodín oddychovať xixi Ale škoda, že v mojom prípade to tak nie je
@freschmint žiaľ, veľakrát ani v mojom :/ teória 8+8+8 je inak super, len škoda, že reálne neaplikovateľná... (z tých ôsmych rezervovaných na oddych je úspech, keď zostanú voľné aspoň štyri... ale mám dojem, že tu asi nehovorím žiadne novinky
ako kedy ale v priemere sa to snazim tocit okolo tej osminy, ked je skola tak spavam 6-7 hodin alebo menej niekedy ale zasa ked nemam nic na praci ako napr. teraz tak spim 10 pekne pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
konečne
teším sa z toho.
podľa toho, kedy
občas sa stane, že spím len dve hodiny. ale ja dokážem spať minimálne desať hodín aj v prípade, že zaspím o piatej ráno
@grietusha aj ja by som chcela
@wale skoro podobne až na víkendy
@malapohroma ty si ale aktívna xixi
cez víkendy to potom dospávam, keď sa dá, snažím sa dať si aspoň tých 7-8 hodín.
ale ked som este bola skolopovinne dietko tak som myslela, ze najvacsie utrpenie je ranne vstavanie..
@prodigy1 viem si predstavit, kladivom do hlavy ze dobreeeee raaankooo
Niekedy spím len 2 hodiny a niekedy aj 12, ale ked to spriemerujem tak mi vyjde približne tých 6 hodín.