Ani neviem presne, lebo to zalezi od toho kolko v dany den vyjde serialov, ci mam na vsetky chut a ci si ich stiham pozriet, ale cez vikendy je to ovela viac, mozno aj 5 hodin, ale cez tyzden 2 hodiny cca
ja sledujem dost videi denne k tomu si vzdy dam v priemere asi jednu cast okolo 40-1 hod. serialu podla vyberu..no a potom este aj videa z jutubu.. do tych 2 hodin denne .. ratam tak od hodina desat minut do tych dvoch nieco medzi tym
to dávam priemerne.
niekedy nepozerám vôbec nič, inokedy sa na niečom zasekám,ale zasa ma to nie vždy baví.
v poslednej dobe som sa vrátila k čítaniu a nadmerne čítam, takže by mi viac sedela otázka, koľko hodín denne čítate a koľko knižiek prečítate za týždeň?
ako kedy.. záleží aj od toho, čo počas dňa ešte robím, kde som, či niekde idem, či sa nudím a tak..dnes som pozerala napr 2,5 hodiny a teraz si idem pozrieť ešte jeden trištvrte-hodinový
@1 nechapem preco je ten priklad prave na programovanie. Ako keby boli tutorialy na YT len na programovanie. A ako keby nestacilo, ze uz tak je programovanie vsade spominane
Ojojoj.
Ked objavim nejaky strasny shit typu My Strange Addiction/Policajti v akcii/Dr Phil (hoci Dr Phil je naozaj popici), tak cely svoj bdely cas tomu venujem.
Ale to ma moc nedrzi teraz, takze len rano si pustam nejakych youtuberov (zaujimavi, ze realnych ludi rano nemozem pocuvat ) tak 30 min.
no ťažko povedať asi ale napríklad od včera asi od pol piatej doteraz sedím pred tv s pár prestávkami, napríklad na spánok videla som asi 35 dielov priateľov zatiaľ a cítim sa super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a niekedy chytim slinu na serial a pozriem 10 hodin denne
niekedy nepozerám vôbec nič, inokedy sa na niečom zasekám,ale zasa ma to nie vždy baví.
v poslednej dobe som sa vrátila k čítaniu a nadmerne čítam, takže by mi viac sedela otázka, koľko hodín denne čítate a koľko knižiek prečítate za týždeň?
Ked objavim nejaky strasny shit typu My Strange Addiction/Policajti v akcii/Dr Phil (hoci Dr Phil je naozaj popici), tak cely svoj bdely cas tomu venujem.
Ale to ma moc nedrzi teraz, takze len rano si pustam nejakych youtuberov (zaujimavi, ze realnych ludi rano nemozem pocuvat ) tak 30 min.
Nejaky dlhodoby priemer 2 h denne.
A obcas daky film ale tiez nie pravidelne
doma takmer vôbec