Do tyzdna? Ako keby bol fakt bordel, tak by som povysaval a neriesil by som, ci som naposledy vysaval vcera alebo pred tydznom. Ale v beznom rezime vysavam max. raz do tyzdna.
u nás sa vysáva každá miestnosť ktorá sa používa stále raz do týždňa (2 miestnosti), ostatné tak raz za mesiac (4 miestnosti) a ostatné sa zametajú (5 miestností)
Každý deň, občas aj viac krát za deň (podľa potreby
Mám leskú bielu dlažbu v dome, na ktorej je vidieť aj to najmenšie smietko a mňa to neskutočne irituje, keď vidím, že šlapem po špine
@narazuvzdornaa kup si ten tycovy nemusis nic nikde vytahovat, jebat sa so snurou, zapajat ho a potom prepajat do inej zasuvky, vlacit to za sebou, proste ho len vezmes do ruky a vysavas a ked dovysavas ho postavis naspat
hlavne ked mas len niekde trochu nejaku spinu, kamienky na chodbe napriklad, to mas za 15 sekund povysavane
teraz velmi malicko, kedze stale je niekto doma tak ani nemame kedy zapnut robota ale cez vikend vzdy ked ideme prec a pripadne ja ho niekam cez tyzden este poslem ked vidim ze niekde je spina
Každý boží deň, niekedy aj viackrát. Každý deň aj umývam podlahu. Mám mačku, dieťa, kurime drevom, z toho dreva teraz padá toľko bordelu... A ide ma roztrhať, keď aj po tomto všetkom sa dcéra prejde naboso po zemi, pozriem jej na ponožky... a čierne odspodu.
NENAVIDELA som vysavanie tak velmi, ze ked to bolo najhorsie preskakovala som kopky vlasov.
Nenavidela som to roztahovanie vysavaca, jebanie sa so snurami, tyckami, vreckami, kkcinami.
Tento rok ma to dozralo uz uplne a kupila som si ten tycovy Phillips co aj umyva a sice to bolo bohovo drahe, nelutujem ani cent.
Pohodlne si povysavam za par minutiek kazdy, maximalne tak kazdy druhy den a aj zmyjem vsetko a je mi super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Mám leskú bielu dlažbu v dome, na ktorej je vidieť aj to najmenšie smietko a mňa to neskutočne irituje, keď vidím, že šlapem po špine
hlavne ked mas len niekde trochu nejaku spinu, kamienky na chodbe napriklad, to mas za 15 sekund povysavane
ale chystame sa kupit robota
Nenavidela som to roztahovanie vysavaca, jebanie sa so snurami, tyckami, vreckami, kkcinami.
Tento rok ma to dozralo uz uplne a kupila som si ten tycovy Phillips co aj umyva a sice to bolo bohovo drahe, nelutujem ani cent.
Pohodlne si povysavam za par minutiek kazdy, maximalne tak kazdy druhy den a aj zmyjem vsetko a je mi super
no zatial som nic take neobjavila, tak uvidime