raz som sa opil pred školou a 2.x v škole cez prestávku..
a aké to bolo?.. konečne ma bavila matika.. no keď išla učitelka okolo mňa tak mi nebolo všetko jedno..
V zivote ma nenapadlo ist do skoly pod vplyvom niecoho o.o je to maximalne nevhodne, 90% ludi sa po tom nevie normalne spravat a najebani ludia smrdia, urcite by som nechcela sediet vedla najebanca v miestnosti plnej ludi
a celkovo mi uchadza pointa, najebem sa, idem do skoly a? spravim zo seba jebnutu a dogrcam sa cez prestavku?
Ja nepijem vobec ale uz sa mi stalo ze som preberala zodpovednost za spoluziacku co ju tajomnicka vtedy poslala na postu a ona si uz ani nepamatala co to od nej chcela
srandy kopec..to my mame tolko moznosti
ráno mi moc ešte nebolo dobre ale išiel som na mat. analýzu, po cca 15 minútach sa rátala vyššia derivácia a ako išla na mňa rada k tabuli, postavil som sa a odišiel, za dverami som počul už len smiech
Dva, raz som sa so spolužiačkou najebal (9. ročník) a potom na strednej (3. alebo 4. ročník, neviem presne), som sa sám najebal, petože som sa neučil na test
Nikdy!!
Len raz sme mali kruzkovicu a trosku sme mali potom vsetci bolehlavy a tak.sme na druhy den rano boli strasne zniceni na cviku a bolo to dost smiesne cely kruzok dead
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Počas písomných maturít.
a aké to bolo?.. konečne ma bavila matika.. no keď išla učitelka okolo mňa tak mi nebolo všetko jedno..
a celkovo mi uchadza pointa, najebem sa, idem do skoly a? spravim zo seba jebnutu a dogrcam sa cez prestavku?
OK raz sme destilovali toluen od etanolu a smrdela som ako opity fetak a bola som opita aj nafetovana sucasne.
srandy kopec..to my mame tolko moznosti
a @11
max. tak na intráku a aj to len raz....
Len raz sme mali kruzkovicu a trosku sme mali potom vsetci bolehlavy a tak.sme na druhy den rano boli strasne zniceni na cviku a bolo to dost smiesne cely kruzok dead