Raz ma vo sne rozboleli pľúca a keď som sa zobudila tak som bola na zemi...
Druhý trochu strašnejší...
Bola som v škole na chodbe a naháňal ma nejaký chlap...utekala som smerom ku schodom,keď sa mi strašne začala točiť hlava,chodba sa mi rozmazávala,nevládala som bežať...chcela som sa zvaliť na zem,ale niečo mi hovorilo že musím dobehnúť, nevedela som prečo ale musela som...akonáhle som dobehla ku nim prebudila som sa ale--pred očami tma,bolo mi zle, nevládala som sa pohnúť,akoby som nejaký čas nedýchala...päť minút som lapala po dychu.......občas som premýšľala čo by sa stalo ak by som nedobehla ku schodom,či by som sa zobudila...
A k tomu snu. Ó, tak to neraz. Väčšinou tiež také udieračky, ale spomínam si z útleho detstva ako snívam o sedení na záchode a už v polospánku a polobdení som s polovedomím, že sedím na WC, spokojne pustila.
mne sa snivalo raz,že som sa zobudil po tom prebudeni som zistil že je to zas len sen,čiže v tom sne som sa zobudil už druhykrat, a takto sa to opakovalo asi 3 krat kym som sa konečne zobudil už fakt a šiel som do školy.
ked som mala si 7 rokov sa mi snivalo ze som bola v skole a ze jedna spoluziacka mi tresa o hlavu stolicku (ktora sa rozlamala na male kusky ) no a ked som sa zobudila na tom mieste na hlave som mala nejaky cudny pocit a ked som sa pozrela na vankus som uvidela krv a hlinu..... (nesmejte sa) kvetinac z policky... spadol...
mne sa raz snívalo, keď som bola malá, že som svojho plyšáčika požičala kamoške a ona mi ho celého zaslintala a ráno keď som sa zobudila bol ten plyšák celý mokrý a pár krát sa mi snívalo, že sa mi chcelo štať a vždy, keď som sa zobudila musela som hneď bežat na WC
Minule sa mi snívalo že som zaspala A keď som naozaj oči otvorila a pozerala na hodiny tak vážne som zaspala do školy a na autobus. stalo sa mi to pred 2 týždňami.
Mne sa vždy stáva to, že keď si priľahnem ruku a odkrvuje sa mi, tak aj v sne s ňou niečo mám, buď ju mám akože zviazanú alebo postrelenú.. a potom sa zobudím a neviem ňou ani pohnúť..
neviem nerátam to, neznášam to, človek sa prebudí zo zlého sna, že sa to nikdy stať nemôže, šak hlúpy sem a o pár dní nato to už nie je len sen, doslova sa mi stalo, to čo sa mi snívalo, ale nechce sa mi to tu rozmazávať, ale tak napr. sa mi snívalo o jednej osobe, šlo tam o jej meno, o ktorej som nevedela, že existuje a o pár dní nato zistím, že presne tá osoba s tým menom existuje a pod. a nie je to len o snoch, občas človek vie predvídať, čo sa stane, je to hrozné
@kachie sa snívalo že nefungujú pri nej semafory a fakt dnes nefungovali.. a ešte sa podľa nej v paneláku Dominika pred výťahom zrazí s Nataly.. neviete niekto či sa to už nestalo?
Mne sa snívalo, že v účku predávali kinder bueno, musím to tam ísť cez víkend čeknúť
Raz sa mi snivalo, ze idem kopnut brata a zobudila som sa na rachot u babky lebo som kopla do radiatora, potom sa mi doma snivalo ze sa niekam zvrtavam a odchadzam a zobudila som sa na jebnutie hlavy o stenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Raz ma vo sne rozboleli pľúca a keď som sa zobudila tak som bola na zemi...
Druhý trochu strašnejší...
Bola som v škole na chodbe a naháňal ma nejaký chlap...utekala som smerom ku schodom,keď sa mi strašne začala točiť hlava,chodba sa mi rozmazávala,nevládala som bežať...chcela som sa zvaliť na zem,ale niečo mi hovorilo že musím dobehnúť, nevedela som prečo ale musela som...akonáhle som dobehla ku nim prebudila som sa ale--pred očami tma,bolo mi zle, nevládala som sa pohnúť,akoby som nejaký čas nedýchala...päť minút som lapala po dychu.......občas som premýšľala čo by sa stalo ak by som nedobehla ku schodom,či by som sa zobudila...
Mali ste niečo podobné?
Minule sa mi snívalo že som zaspala A keď som naozaj oči otvorila a pozerala na hodiny tak vážne som zaspala do školy a na autobus. stalo sa mi to pred 2 týždňami.
Btw. Ešte nikdy sa mi to nestalo,som normálny?
Bolo to dosť hnusné,pár krát som si stihol v tom jak som sa postavil ojebať hlavu o stenu
Mne sa snívalo, že v účku predávali kinder bueno, musím to tam ísť cez víkend čeknúť