Mali mi...ale nešla som k lekárovi ...prvý krát keď som si rozrezala stehno na kameni vo vode... mám tam asi tak 8cm dlhú a 1 širokú jazvu som mala asi 12 som to zatajila rodičom aby som nemusela ísť k lekárovi...druhý krát keď mi fretka rozkusla peru...A tretí krát keď mi potkan rozkusok ruku...
vlastne nie, styri...spomenula som si az teraz, raz ruku, pak hlavu, ucho a este prst na ruke, ale nejak mi to nevadilo, bavilo ma ked som si sama vyberala stehy
ani raz... aj ked som mal tycku zapichnutu v nohe tak som si to sam vytrhol a siel som dom ... a malo to vyhodu sedel som potom tyzden doma ... lebo som nemohol chodit ... ale nechcel som si to dat zasit... sak naco... ajtak sa to zahoji
@merryy ja tuzim po blond uz nejaky ten tyzden... ale maminka by ma jednoznacne zabila ...ako za ciernu mi neublizila, ale za blondavu hlavu by ma asi vyhodila z domu
@heartxcore ty si preco pichas tycky do nohy? to je nejaka nova moda?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a tá brada by si bola také tie 3 štichy zaslúžila...
@heartxcore ty si preco pichas tycky do nohy? to je nejaka nova moda?