bolo ich dosť. neviem presne kolko. ale viem že jeden bol strašne neodbytný. jeho som odmietala hádam aj 4 roky a on sa aj tak vždy po par mesiacoch ozval a spytal sa ma znova.
v mojom relatívne mladom veku 2ja- jeden, čo ho to rýchlo prešlo a teraz má frajerku a sú spolu úplne super, a druhý čo má 18násť a pred pol rokom skoro nabúchal jednu 13ročnú slečnu.. Dobrá bilancia wueeej
Je mi jasné že vacsina z vás este nikoho a dali by ste čokolvek zato aby mal kdosi o vás záujem.....
Ale ja patrím k tej mensine ktoru každý chce, a ja som ich odmietol už..... hmm.......
To by som dlho rátal....
wow..keď som sa nad tým práve zamyslela, tak som si uvedomila, že ich bolo dosť ...a najblbšie na tom je, že som tých dobrákov odmietala vždy kvôli nejakému nevďačnému debilovi! >.
nikdy som to nerátala, neviem... ale tak u mňa si často chalani ani netrúfnu to vôbec skúsiť, to sú také vtipné situácie stretnúť kamaráta po rokoch a ten zrazu prehodí "ja som bol do teba dva roky zaľúbený" no reku dobre no podobných boli snáď desiatky, neviem, či vyzerám, že hryziem, alebo čo...
@fixa vy muži sa sťažujete, že nechápete naše náznaky a my tie vaše máme chápať? a niektorí ste tak hanbliví, že sa ledva pozdravíte... pre niekoho je to náznak a veľký krok a niekto ma berie ako kamarátku a dovolí si ku mne oveľa viacej... ja fakt neovládam telepatiu
@kitty7 Ooo niekto sa tu do mňa obul. Tak, k náznakom snáď len toľko.. ja som priamy človek a ak sa mi niečo páči/nepáči, tak to poviem hneď, nikdy som s tým problém nemal.
Ľudia sú ale odlišný, niekto je hanblivý iný exibicionista, zhovorčivý/ utiahnutý. S tým nič nespravíme, treba brať ľudí takých akí sú a podľa toho sa k ním aj správať. Ak je niekto hanblivý, tak sa k nemu správam tak, aby mu to nebolo nepríjemné...
Tak ženy by mali byť empatické, využívať svoj šiesty zmysel /hovorí sa, že ho majú/ a bude všetko ok.
@fixa neobula som sa, píšem všeobecne. boli takí, čo mi priamo povedali, že sa im páčim alebo to naznačovali proste okato, ale tých bolo určite menej, ako tých, u ktorých tie náznaky boli veľmi slabo viditeľné a ľahko zameniteľné s kamarátskym prístupom šiesty zmysel mám, ale zas aj trošku sa zamysli, asi neprídem za chalanom a neopýtam sa ho: zdá sa mi to, alebo sa ti páčim? chcel by si ma pozvať von? ja rada pôjdem... - fakt ako, keď niečo chceš, tak sa snaž...
prípadne ak sa ráta na strednej škole kamarátka čo mi navrhla či s ňou nechcem byť friends with benefits, lebo jej chýba sex, a ja som bol vydesený, lebo to bolo ešte v dobe pred prvou priateľkou, tak potom 1nu
@kitty7 Jasne jasne Takto okato nie, to by bolo čudné Ak sa žena takto správa, bolo by to veľmi čudné.. ale zas nejako prejaviť by sa mala a ak chlap nie je uplny hlupak, tak to vie pochopit.
Myslím si skôr, že niektoré ženy nevedia čo chcú a ak to aj zistia, tak si to nakoniec rozmyslia..
no bohovsky zabavna tema s partiou one... si to zapisujete podaktori do denníčkov ako supr uspech?
ja mam väčšinou pri tomto dosť smutnu naladu... teda pri nejakych 60%, odmietnutie nepalcov, dôchodcov and other weirdos ma nebere žiadno
par by sa naslo... ale nie vela. no bola medzi nimi aj taka modelka, za aku by ini chlapi obetovali oblicku, aby sa jej mohli dotknut aspon spickou malicka. to bolo fest tazke, asi najvacsia zivotna skuska pre mna
@fixa zle sa na to dívaš: my vieme, čo chceme, len to nevieme nájsť potom rozmýšľame, či zobrať aj horšiu ponuku alebo nie a ja už neviem, čo je jasnejšie, než "áno" ako odpoveď na pozvanie na rande...
@fixa tak nejak. vieš ako, každá by chcela princa na bielom koni, ale tí sú len v rozprávkach, tak sa snažíme nájsť aspoň takého, čo sa na princa čo najviac podobá...
no neviem presne ako to mám rátať. lebo ak by sa to rátalo tak, že niekto ma volal von alebo balil alebo také, tak potom veľmi veľa.
ale ak sa to ráta tak, že bol do mňa fakt zaľúbený a naozaj to so mnou myslel vážne tak potom 0.
akoze to bolo vzdy tak v opitosti ze si robili pico zo mna tak som ich odmietol no niekedy si mozno aj nerobili picu ale ja som to tak zobral co je teda skoda no ale co uz som kkt no a neviem par krat
Nikto nikdy nemal záujem. A aj keď by malo nejaké dievča záujem musí mi byť sympatické/páčiť sa mi. Ani nie tak ako krásna modelka ale proste páčiť sa mojej osobe. Ak to tak nieje tak fakt viac ako kamarátstvo neviem ponúknuť proste to nejde ... :/
Kopu ľudí, v rôznych zmysloch. Niekedy ma to dodatočne mrzelo.
Povedal som si, že v istom bode musím tvrdo selektovať, koho skutočne vpustím do života.
ja som odmietla a aj mna odmietli.. .. je to asi pol na pol je to smutne ze som tych ludi odmietala vacsinou kvoli vyzoru...ale co sa da robit no pre mna je dolezita aj vizualna stranka
noo veruze dost...ale tak ja mam taky pocit ze chlapi skusaju vsade a cakaju kde uspeju , takze muzsky zaujem neberiem nejak osobne ze teraz som uzasna a nvm co...
@syslovalysina Inak to si aj dosť trafila ale ako u koho Napr. môj brat, ked nemal frajerku - tak pokojne naraz balil aj 8 dievčat. Vypisoval sms - ky správy, vozil ich autom kam chceli. A v podstate mu to bolo jedno, ktorá (len aby to bola žena Inak sú naopak aj muži, čo sa reálne zalúbia do 1 dnej a pokojne to môže trvat aj niekoľko rokov a snažia sa len o tú 1.
Neviem, nerátam ale často mám pocit viny že niekoho tým urobím smutným. Nepovažujem to za úspech, skôr naopak. -Láske sa nebránim, srdcu sa však rozkázať nedá.
Ten človek musí mať v sebe niečo čím ma zaujme. Prečo si ho obľúbim. Inak neverím na tie "lásky ktoré vznikajú podľa mňa z povinnosti" (aby človek nebol sám) pretože takéto vzťahy majú rýchly koniec, často môže byť tým dôvodom nevera a neponúkajú istoty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
do 20
Ale ja patrím k tej mensine ktoru každý chce, a ja som ich odmietol už..... hmm.......
To by som dlho rátal....
a je vcelku divné mať kamošov, ktorí sa ma pri stretnutí pýtajú, či som ešte zadaná
Ľudia sú ale odlišný, niekto je hanblivý iný exibicionista, zhovorčivý/ utiahnutý. S tým nič nespravíme, treba brať ľudí takých akí sú a podľa toho sa k ním aj správať. Ak je niekto hanblivý, tak sa k nemu správam tak, aby mu to nebolo nepríjemné...
Tak ženy by mali byť empatické, využívať svoj šiesty zmysel /hovorí sa, že ho majú/ a bude všetko ok.
prípadne ak sa ráta na strednej škole kamarátka čo mi navrhla či s ňou nechcem byť friends with benefits, lebo jej chýba sex, a ja som bol vydesený, lebo to bolo ešte v dobe pred prvou priateľkou, tak potom 1nu
lebo furt dajaké creepy typy chcú čoska.
Myslím si skôr, že niektoré ženy nevedia čo chcú a ak to aj zistia, tak si to nakoniec rozmyslia..
ja mam väčšinou pri tomto dosť smutnu naladu... teda pri nejakych 60%, odmietnutie nepalcov, dôchodcov and other weirdos ma nebere žiadno
Andrejka prisla k pucovi a nesmelo sa ho opyta: "Ahoj, hihi, co robis dnes vecer?" ... puco sa otoci o 180 stupnov a odide.
Tak jasnejší náznak ako "áno" určite neexistuje
ale ak sa to ráta tak, že bol do mňa fakt zaľúbený a naozaj to so mnou myslel vážne tak potom 0.
ja som ohavnejší než ty
ľútostivo.
-___________-
dickheads everywhere.
Povedal som si, že v istom bode musím tvrdo selektovať, koho skutočne vpustím do života.
Ten človek musí mať v sebe niečo čím ma zaujme. Prečo si ho obľúbim. Inak neverím na tie "lásky ktoré vznikajú podľa mňa z povinnosti" (aby človek nebol sám) pretože takéto vzťahy majú rýchly koniec, často môže byť tým dôvodom nevera a neponúkajú istoty.