myslím, že kedysi dávno v časoch keď som mala asi 12 som si vytvorila jeden na viac aby som sa mohla opýtať niečo, čo som nechcela aby bolo spájané s mojou osobou, inak nemám potrebu si ich vytvárať viacej
keby som sem napisal vsetky moje alterega asi by ste neverili ze som to ja.. no nic.. rusim cely birdz... aj vsetky moje 4 nicky ktore tu neustale zakladaju jedno forum za druhym... Majte sa tu pekne mozno sa niekedy uvidime real (uz som jednu holku odtialto stretol) Musim sa venovat inym veciam a na internet a trolling mi uz bohuzial neostava cas.
jeden a netusim naco by mi bolo viac ...
nehanbim sa za nic co sa pytam, ci napisem
a vsetky tie crap fora a neviem co si myslia ludia, ze su vtipne, ked ich zalozia z nejakych "anonymous" nickov ci co su fakt bieda .. keby aspon vedeli poriadne robit humor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
neoficiálny tiež 1, nefejkujem ani netrollujem z toho, proste iný účel (viacerí birdzáci aj tak vedia, o ktorom vravím, ale zverejňovať nejdem)
ved ja som si myslela, ze si dobry ujo :c
(a mozno niekde davno v pamati je jeden spolocny, pre jeden komiksovy projekt kde sa nam nechcelo pokracovat )
nehanbim sa za nic co sa pytam, ci napisem
a vsetky tie crap fora a neviem co si myslia ludia, ze su vtipne, ked ich zalozia z nejakych "anonymous" nickov ci co su fakt bieda .. keby aspon vedeli poriadne robit humor