Urobil som to len ako nevinné pobavenie a 99% uživateľov normálne hlasovalo, niektorí si robili vtípky, to im neberem, iba ty si taký idiot, že to musíš kritizovať.. Sa teraz poserme, že je na vlas podobná téma trocha nižšie..
Si tu dlhšie ako tak pozerám, tu na birdzi, tak vieš, že sú tú rôzne fake, fake témy, nie vtipné témy, kopirujúce temy a podobne hlúposti, tak sa už na to prispôsob, alebo odíď z birdzu, ahoj, nikto ťa tu nedrží..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
hm
Vchodové, moje, kúpeľňa a hajzel. Na obývačke a zadnej izbe to rodičia zrušili, čo ma štve.
to nie, ale dom je dosť veľký
@kevin ak by si urobil anketu s otázkou "aké mám IQ" tak by som ti tipol okolo 3,14
Jediný ko*ot si tu ty..
Nikto ťa tieto ankety nenutí čítať.
Urobil som to len ako nevinné pobavenie a 99% uživateľov normálne hlasovalo, niektorí si robili vtípky, to im neberem, iba ty si taký idiot, že to musíš kritizovať.. Sa teraz poserme, že je na vlas podobná téma trocha nižšie..
Si tu dlhšie ako tak pozerám, tu na birdzi, tak vieš, že sú tú rôzne fake, fake témy, nie vtipné témy, kopirujúce temy a podobne hlúposti, tak sa už na to prispôsob, alebo odíď z birdzu, ahoj, nikto ťa tu nedrží..
To je všetko, cumlík.
Do izieb nemáme dvere, vraj to spája rodinu...
(Nechcem nadávať, tak radšej nič nepíšem)