Pozrite iTunes alebo priečinok, v ktorom máte hudbu a dajte vedieť akí hudobní maniaci ste. : ) Mne sa to blíži k nejakým 25 giga, ale isto tu bude veľa ľudí čo maju omnoho viac.
Par pesniciek, asi 30 Mb, vsetko som dal na externy disk a tam mam asi 14Gb. Ale poznam jedneho maniaka co stahuje vsetko co vidi. Tem ma toho v terabajtoch XD
Okolo 20 giga..Pred 3 rokmi som došiel o hdd necelých 300 GB hudby pekne porozdelovanej..Podľa kritérií... odvtedy už sa nevenujem DJingu už som iba poslúchač na Yt nekonečne Veľa piesní
V pc moc toho nemám asi okolo 5gb ja skôr počúvam cez net na youtube bud konkr. playlist alebo si len hodim daky hodinovy mix daneho žanru na aky mam chuť .. a spotify ma tiež dajak nezaujal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
2541 pesničiek
ale dosť veľa nemám stiahnuté lebo to mám v playlistoch na 8tracks a teraz som začala ešte aj spotify používať :happy:
2637
+ na jutube dost pocuvam
14 946 files
po jednom albume : Jaro Filip, Modré hory, Delik Bene
a ešte bonusová pesnička mimo albumov Vidiek : Tisíc divov.
toto úplne stačí
12506
+ ešte niečo cez 20GB na externom HDD
v pc 10 giga
na externom disku cca 500 giga
+ cca 130 dvd plnych mp3 coz je dalsich skoro 600 giga
staci? ale asi budem hodne premazavat
5 369 pesničiek