haha ako kukam na tie moznosti...spomenul som si na stare dobre casy, ked som vrazal prachy len do pogov a hokejovych karticiek (zdravim jara dragana) a ked som mal vyse 100 korun, tak som sa citil akoby mi patril svet...nad 300 som sa nedostal hadam nikdy (v tych dobach).
takze mozno zakladatel je na tom tak isto ako som bol ja podla moznosti "Som vcelku bohatý (5.01€ - 10€)" to presne tak vyzera
ja sa nevysmievam, ved to je normalne, proste ked som bol mensi som prachy nepotreboval.
ale vedz, ze ked budes vacsi, tak budes mat viac ako 50 eur a rodicov nemusis mat vobec bohatych
Ale rodičia bohatí nie sú a v práci tak úžasne nezarábam... Časť je príspevok od rodičov na konkrétny nákup a časť narodeninový darček od starých rodičov k 20-ke...
skratka a dobre, mam pri sebe (v tajnej skrysi, ktora je zhodou okolnosti pri mne xD) 66,50 €), ale nemaju s tym nic rodicia, to skor stedra starka, ktora nezabudla na moje narodky xD
no pri sebe 9... zvyšok v banke, zvyknem pri sebe nosiť tých 5 až 20 eur, podľa toho, či viem, že budú väčšie výdavky alebo nie...
ale tiež ma pobavilo že 50 eur je vysoká čiastka ale tak ja to beriem, človek, ktorý nezarába a dostáva iba od rodičov pár drobných vždy keď ide von, pre neho je aj 10 eur veľa... mne rodičia začali dávať prachy na účet a tak som sa s nimi naučila aspoň narábať... a tak keď sa mi tam vždy objavilo napr. tých 50 eur tak som si zvykla na to číslo a nepríde mi to veľa, aj keď som to mala na celý mesiac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ty mas tiez uplne originalnu fotku ty FEJK
takze mozno zakladatel je na tom tak isto ako som bol ja podla moznosti "Som vcelku bohatý (5.01€ - 10€)" to presne tak vyzera
ja sa nevysmievam, ved to je normalne, proste ked som bol mensi som prachy nepotreboval.
ale vedz, ze ked budes vacsi, tak budes mat viac ako 50 eur a rodicov nemusis mat vobec bohatych
skratka a dobre, mam pri sebe (v tajnej skrysi, ktora je zhodou okolnosti pri mne xD) 66,50 €), ale nemaju s tym nic rodicia, to skor stedra starka, ktora nezabudla na moje narodky xD
zaplateny vodicak a nove PDA + notebook na reklamacii ale :/ este nemam vyplatene pozicky od ludi takze setrim na tie
ale tiež ma pobavilo že 50 eur je vysoká čiastka ale tak ja to beriem, človek, ktorý nezarába a dostáva iba od rodičov pár drobných vždy keď ide von, pre neho je aj 10 eur veľa... mne rodičia začali dávať prachy na účet a tak som sa s nimi naučila aspoň narábať... a tak keď sa mi tam vždy objavilo napr. tých 50 eur tak som si zvykla na to číslo a nepríde mi to veľa, aj keď som to mala na celý mesiac...
a prave v tejto chvili mam asi 15eur
a) nový uživateľ je automaticky fake ? tak to potom aj ty si bol fake kedysi
b) poznáš niečo ako avatar ? Ty v tej človeka vidíš ? Tak a ty máš tiež peknú fotku, musím uznať
a) a ona je potom preco FEJK?
b) hej poznam...vidim tam ju, vidim tam seba, len teba nie a dakujem za pochvalu