ja si ich pravidelne mažem a nechávam len tie "pekné" , ktoré tam chcem aby mi niečo pripomínali eto... teraz ich mám 151 a siedma.. oh lol, siedma.. siedma je od @daddy ok, práve som prebrala najnovšie, takže ich je 144 a siedma stále platí xDD
( @marleymt od teba mám 12tu prijatá 15.11.2010 o 00:16:45, ak by si chcela vedieť konkrétne ktorá xDDD )
okolo 1000 až 1200 mám iPhone a tam sa smsky ukladajú vo forme diskusie takže neviem presne číslo ale nevymazala som ani jednu odkedy mám ten telefon a je to asi rok
fuu nechce sa mi pocitat ale cez 300 ich bude urcite a to od koho je siedma tazko povedat, prtze mam smsky zadelene od konkretnych ludi a v polozkach mam potom konverzaciu s nimi
asi cez 300 a dala som si námahu a našla som 7. od boyfrienda "Robdžixa" (zrovna bol veľmi sladký obyčajne taký nebýva a asi sa nudil a tak tvoril... ) Ahoj duša moja spanila neskonalou krasou obdarena, na zemi krajsej veci niet ako ked nechas tvoj smiech vzduchom sa niest. Chybas mi a tesim sa na teba.
minimalne raz za pol roka si spravim kompletny restore iphonu, kedze je to srot a nic ine mi neostava.. a ked si aj zalohujem smsky, hovno z toho, lebo ked ich obnovim, tak mi to odjebe sms aplikaciu.. no ale mam ich do 50 cca..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
pukol by mi mobil alebo by ho porazilo.....
dokopy ich mám v MT doručených 432!
siedma je od Qcomp.sk že mi potvrdili objednávku
( @marleymt od teba mám 12tu prijatá 15.11.2010 o 00:16:45, ak by si chcela vedieť konkrétne ktorá xDDD )
a siedma je od kamarata, ze ide tym vlakom co ja @nicmanenapada
a mam teraz 36 sprav, vymazavam co netreba a nechavam to, co stoji zato (najstarsia sms spred 2 rokov)
7.- od Petríka. (@horsiq ) sladké rečičky
7ma sprava od @gothicpoethic , hlasenie z nemocnice, dufam ze uz je vonku
inak 9780 prijatych/7815 odoslanych za celu historiu telefonu
na @mrcionka este nemam, ale ja nie som taky maniak na smsky btw smsky od operatora hned mazem
inak mažem... všetko, okrem jedného človeka, ale toho nemám v prijatých
Chodia mi sms jedine buď o2, od T-mobile, že moja sestra žiada, aby som jej zavolala, alebo že o kolkej sa ráno stretávame pri Jednote.
a 7ma je od @idea
,, cmq..Ta si v skolicke mia garatcsa.Ako je tam v pohode?"
a niektoré si mažem hneď, niektoré nie a vždy pred spaním sie tie posledne prijaté prečítam..
a siedma... je od Báriky.. s textom : "Ten debil ju skoro znásilnil!"
siedma je od kamarátky:
26.6 2010, 12:21 - nepojdes von okolo 3? zavolaj mi
emaily 151
poslane 33
prijatych by som mal aj 1000 ale robim si priebezne zalohy do pc