Omylom som to zverejnil skôr, ako som vyplnil posledné dve možnosti. Nevadí no, aj keď chápem, že keďže je kvôli tejto mojej chybe strop možností taký nízky, polovica ľudí nebude môcť zahlasovať. Ak medzi nich patríš aj ty, ale nechceš sa chváliť, tak len nenápadne napíš koment, že sú ti možnosti primalé, ale že to ěste nič, lebo od nového roka ti bude primalá aj množina reálnych čísel!
A nezabudni zmieniť, že VEĽA utrácaš! KURVA VEĽA! Lebo, chápeš, keby si to nezmienil, a len tak plesol, že šetríš nejakých smiešnych sto litrov mesačne, tak by si, nedaj boh, ľudia mohli myslieť, že si nebodaj nejaký škrob a že musíš žgrlošiť, aby si toľko ušetril. Vo všetkej skromnosti preto treba poukázať na to, že KURVA VEĽA míňaš. Všetko, čo chceš. Jachty, lietadlá, futbalové kluby, ale jak sa snažíš tak sa snažíš, kedokážeš skrátka minúť všetko čo zarobíš, a to, čo ti zostane, to niežeby si sa snažil ušetriť, ale proste si to nestihol minúť, lebo sa nevyábajú dostatočne drahé veci.
ani kkot a načo, pre koho mám šetriť...
na zle časy???
to fakt a teraz sú aké časy?...
hadam si budem odtrhať od huby, ste naivní ako ti čo uverili kkotkovi matelkovi výrok "dobré bude"...
@3kratadost mesačne?
asi tak 10 hodín energie a schopnosti robiť niečo pre niekoho s vedomím že tú energiu nikdy nedostanem späť lebo pre nich je to samozrejmosť že pre nich ľudia robia veci a investujú do nich energiu a nič za to nechcú naspäť.
@h8u@13 Pekné, že si sa v tom našla, lásočka Bolo to myslené skôr všeobecne, na všetkých miestnych flexerov, ale niektorých to zjavne zasiahlo viac než iných. Apropo, v Rakúsku by bolo viac obdivuhodné NEzarábať veľa. Pravdu ti poviem, že litrík som odkladal ešte doma, na starom, dobrom Slovensku.
@h8u@15 Ach, dievčina, dievčina... Keď ty nie si dobrá reklama na Rakúsko, tak už potom nič.
"Ak aj TEBE chýba elementárny common sense, no nechceš, aby ti to prekážalo v odkladaní celých TISÍC EUR EURÓPSKYCH mesačne, presťahuj sa do Rakúska! S našimi platmi sa môže na slovenskom fóre pochváliť ÚPLNE hocikto!"
Ehm. Vo fóre si, milá moja, neflexila sama. Síce oceňujem tú brilantnú asociáciu medzi tvojimi vyjadreniami v onom fóre a týmto fórom, to beriem ako náznak schopnosti myslieť, výnimočne, ale, žiaľ, do konca si to dotiahnuť nezvládla. Tak, pre istotu, ešte raz. Bolo vás tam viac, čo podľahlo potrebe podať nikým nevyžiadaný finančný report svojej zárobkovej činnosti. A ja som veselá kopa, ja sa rád bavím. A toto mi prišlo zábavné. Tak som o tom založil fórum. Dúfam, že takto nepotrebne detailné vysvetlenie už pochopí naozaj každý, dokonca aj ty.
@h8u@15 No ale vážne, cením tú stratégiu. Odísť zo Slovenska do krajiny s 3x takým priemerným platom, len aby si zarobila toľko, čo šikovný človek na Slovensku, a potom sa prísť na Slovensko pochváliť, to musí pohladiť ego. Ale, podľa mňa, sa to dá ešte zlepšiť. Ak ti nevadí jazyková bariéra, mohla by si skúsiť napríklad somálske fóra. Lebo chápeš, že odložíš priemerný plat Slováka, to je nič. Z toho, hádam, nezískaš pocit, že za niečo stojíš, ani na dve sekundy. Ale predstav si ten flex pred Somálcami, keď na nich vytasíš, že mesačne odkladáš trojnásobok ich ročného platu! To je, čo? Ten človek musí TRI ROKY pracovať, aby zarobil to, čo TY ZA MESIAC ODLOŽÍŠ! Kuuuurva, to už hej! To už by som sa veru cítil ako boss, ako hodnotný a naplnený človek, keby na somálske fórum také dačo napíšem. Pohľadám ti nejaké, či zvládneš sama? Len neviem, či si to prečítajú, lebo, vieš, s takým platom asi nemajú na čom. Možno by bolo lepšie, ak by si tam šla a povedala im to rovno do očí. Aspoň by si videla, ako sa tvária. Netešilo by ťa to EŠTE viac?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na zle časy???
to fakt a teraz sú aké časy?...
hadam si budem odtrhať od huby, ste naivní ako ti čo uverili kkotkovi matelkovi výrok "dobré bude"...
asi tak 10 hodín energie a schopnosti robiť niečo pre niekoho s vedomím že tú energiu nikdy nedostanem späť lebo pre nich je to samozrejmosť že pre nich ľudia robia veci a investujú do nich energiu a nič za to nechcú naspäť.
lebo pre vás všetkých je to samozrejmosť.
-hele! Vždyť to jsem měl říct já!
-No tak to řekni!
-Tády tády tády dááá ! Nula cela nula nula nula dopiči!
"Ak aj TEBE chýba elementárny common sense, no nechceš, aby ti to prekážalo v odkladaní celých TISÍC EUR EURÓPSKYCH mesačne, presťahuj sa do Rakúska! S našimi platmi sa môže na slovenskom fóre pochváliť ÚPLNE hocikto!"
Ehm. Vo fóre si, milá moja, neflexila sama. Síce oceňujem tú brilantnú asociáciu medzi tvojimi vyjadreniami v onom fóre a týmto fórom, to beriem ako náznak schopnosti myslieť, výnimočne, ale, žiaľ, do konca si to dotiahnuť nezvládla. Tak, pre istotu, ešte raz. Bolo vás tam viac, čo podľahlo potrebe podať nikým nevyžiadaný finančný report svojej zárobkovej činnosti. A ja som veselá kopa, ja sa rád bavím. A toto mi prišlo zábavné. Tak som o tom založil fórum. Dúfam, že takto nepotrebne detailné vysvetlenie už pochopí naozaj každý, dokonca aj ty.